ANNETTE-LANG

Fra juni til oktober 2022 har du mulighed for at opleve et helt særligt udvalg af kunster Annette Langs malerier.


Farvernes og energiens samspil i det enkelte værk og i samspillet mellem værkerne i hvert rum danner rammer for en unik oplevelse af det skabende univers fra Annette Langs NATURABSTRAKTIONER, hos Shaman Works i Aarhus C.


Kom helt tæt på dybden i farvespillet og den kraftfulde energi i butikkens åbningstider, til Spirituel LOUNGE - eller når Annette kommer til Aarhus og holder workshop sammen med Karina Bundgaard.

Datoer for Spirituel LOUNGE og workshop udgives i løbet af juni/juli.


Værkerne er til salg (et enkelt er solgt), og det er muligt at lægge billet ind på eksklusive plakattryk af udvalgte værker.

Kunster
Annette Lang

"Kunst kan fylde hjertet, så tilskueren kan rumme både glæde og smerte. Lyset og mørket, og det blot at være med det, som er.


Naturabstraktionerne tager os med på en indre rejse, som også shamanismen gør. Vi mærker og ser os selv indefra. Glemmer vurderinger, idet vi bare er.

Meningen med mine værker er at finde ro og finde tillid til at alt kan forandre sig - vi er hele tiden i bevægelse fra dvale til ildens flammer - vores åndedræt er med os hele livet - uden at vi skal gøre så meget andet end at være til.

Farverne har deres egen frekvens og lys - jeg mærker hver en farve for sig - alle farver har deres egen tone og følelse samt frekvens som i et stykke musik. Jeg føres ind i en stemning - ind i fortabelsen bagved kreativiteten fra et sted, jeg mærker, som findes.


Fra forårets lys til vinterens sammentrækning og mørke - en længsel og fordybelse en forbundethed med naturen og dens uendelige kraft og styrke.

Jeg maler mig ind og ud af mørket og lyset og svinger derimellem og finder indtil mig selv og håber at også andre vil møde sig selv i værkerne."

Annette Lang

A. Lang @2022