Kærlighedspagter og parforhold - 💕 eller 💔?

30.1-to-hjerter-kaerlighed-1200x628

Kærlighedspagter - det lyder som noget seriøst, stort og vigtigt som det kræver dyb refleksion og overvejelse at træde ind i...

Og det er det også nogle gange - andre gange kan det være, at vi slet ikke opdager, at vi er blevet en del af en kærlighedspagt.

En kærlighedspagt er en aftale, der bliver indgået om at opretholde nogle rammer hvis formål er at styrke samhørighed og gensidig forståelse i en relation - i medgang og i modgang.

Det rituelle ægteskab er et lige-til-højrebenet eksempel på at være fuldt ud bevidst om at træde ind i en en aftale, med afsæt i ægteskabsløfterne.

Eller når man bliver enige om at "nu er vi kærester" - så indgås der en lignende aftale, tit - men ikke altid - på et mindre forpligtende niveau i forhold til at skabe et tosomhedens fællesrum.


2100-sideopdeling-1000x120

Men udover det, vi bliver enige om forståelsesmæssigt, er der også flere former for energimæssige aftaler, der bliver indgået, når vi træder ind i en kærlighedspagt.

Der bliver indgået aftaler fra instinktlagene, fra følelseslagene, fra sjælslagene - jo mere bevidst vi er om energien bag det at træde ind i en kærlighedspagt, desto bedre vil vi også (for det meste) opleve at forstå os selv og den anden part.

Og jo mindre bevidst vi er om energien bag, desto mere vil det også kunne komme bag på os, når de energimæssige aftaler begynder at træde i kraft.

Aftaler i følelseslagene om at stå sammen, der påkræver dyb selvransagelse for at kunne rumme hinanden og sig selv.

Aftaler i instinktlagene om at blive sammen uanset set hvad (for at sikre den næste generation bedst mulige overlevelsesvilkår), der gør det svært at stå ved sig selv.

Aftaler i sjælslagene der giver lovning på en episk kærlighedshistorie, som distraherer fra at forholde sig at manøvrere i det virkelige livs hverdagsudfordringer.

Mange oplever denne proces begynde helt af sig selv før et rituelt ægteskab - at der bliver vendt, drejet og reflekteret, som en forberedelse til at træde ind i kærlighedspagten, fordi sådan en ceremoni faciliteter en tydelig rammesætning af en ny dybde i relationen.


2100-sideopdeling-1000x120


I andre kontekster kan aftalerne være helt eller delvist usagte, især hvis vi ikke er blevet enige med os selv og hinanden om, hvad de indebærer.

I de langt fleste livspartnerrelationer er der en enighed om at der er en lovning på hinandens troskab i forhold til sex og intim nærhed.

Der er også andre forhold, som der i forskellige kulturer er en bred enighed om hører med til at have en livspartner.

Og selvfølgelig ligeledes om hvad der ikke er god kutyme.

I blandt andet den danske kultur er der i energien sket en udligning mellem aftalerne i ægteskabsforholdet og livspartnerskaber som ikke er ceremonielt manifesteret.

Der er ikke noget, der er mere rigtigt end andet - det afhænger selvfølgelig fuldt ud af individerne og relationen i parforholdet.


2100-sideopdeling-1000x120


Uanset hvordan kærlighedspagten er indgået, er der nogle forhold, som det i udgangspunktet altid er konstruktivt at have forholdt sig til - og spørge sig selv om gør sig gældende.


💕 Kærlighedspagtens øverste formål er at styrke samhørighed og gensidig forståelse, i medgang og i modgang.

💕 Kærlighedspagten er gensidig - der foreligger en energi- eller forståelsesmæssig enighed om relationen.

💕 Kærlighedspagtens sande styrke ligger i en voksende evne til at fungere harmonisk i hinandens forskelligheder.

💕 Kærlighedspagten er styrkende og givende for hver part i relationen, også på et individuelt plan.


De fire punkter herover er formidlet fra den healende energi, vi kommer til at arbejde med på kursus i Kærlighed & Karma - et kursus i at finde hjem til dig selv når kærligheden gør ondt i Aarhus C eller online på mandag d. 18. april - der er stadig ledige pladser.

Uanset om du er i eller uden for en livspartnerrelationer, vil du modtage healing til at skabe balance i dit hjertes kærlighedshistorie, herunder aftryk fra dit livs kærlighedspagter.

Det er muligt at deltage online, i Aarhus C - og faktisk også som videoundervisning, hvor du vil modtage healingen, men dog ikke have mulighed for at stille spørgsmål løbende. Online afspilning og download af materialet er inkluderet i tilmeldingen for alle.

Pris for deltagelse er 1495 kr. inklusive onlinekurset "Lidenskab & Længsel" - til din fordybelse før vi starter (hvis du slet ikke kan vente med at komme i gang), eller til efter kurset.

Det er muligt at betale i rater, og du kan læse mere og booke din plads lige herunder:

TILMELD | Kærlighed & Karma


2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar