Sæt dig fri fra dine indre dæmoner

KURSUS MED HEALING OG UNDERVISNING I KROPSBEVIDSTHED
AARHUS C · ONLINE · VIDEOUNDERVISNING 
1400 kr. (ratebetaling mulig) inkl. BONUS

BOOK DIN PLADS PÅ KURSET D. 24. MAJ

Deltag i Aarhus eller online d. 24. maj kl. 10-17 (2. pinsedag)
Pris: 1400 kr. (ratebetaling mulig)

En dyb og nærværende kursusdag, der gennem healing og undervisning støtter din krop og bevidsthed i at sætte dig fri fra resonans med tung og mørk energi.

Gennem dagen arbejder vi med at styrke fundamentet for kroppens energistrømninger og energimæssige balance, og afrunder med undervisning i selv at kunne formidle denne healing til andre, i en enkel og ren form.

BONUS "I Djengis Khans Ånd" - et meditationsforløb i 5 dele, der i energien strømmer fra den samme kraftkilde som de shamanistiske arbejdsfelter, vi mødes i på kurset.

Hvad er indre dæmoner? Og hvordan healer man dem?

I videoen kan du mærke efter om perspektiverne og healingen, vi arbejder med på forløbet, appelerer til dig - før du tilmelder dig.

KURSUSBESKRIVELSE

Mennesker har gennem tiden haft mange tolkninger og perspektiver på energi, der opleves som tung, lavvibrerende og mørk.

De billeder og forestillinger, vi har knyttet til denne form for energi, er blevet tillagt alt fra en astral til en stoflig betydning - og i mange tilfælde er udrensning af energien sket ud fra en overbevisning om at kroppen er blevet invaderet, eller besat.


2100-sideopdeling-1000x120

Når vi bliver påvirket af energi udefra, er der dog tit en ganske enkel årsag til at energien i det hele taget kan nå ind til os - gennem tanker, følelser og fysiske symptomer - og den årsag kan heales inde fra os selv.

I kroppens fysiske skader, spændinger og fastlåsninger kan energien være stagneret - bindevævet kan være sammenfiltret, blodkredsløbets udrensende funktion nedsat, bevægeapparatet begrænset i at opretholde kroppens egen selvstyrkende balance.

Og sammen med kroppens fysiske fastlåsninger kan der ligge dybe, sårbare følelsesmæssige tilstande, blokeringer i form af forsvarsværker og automatreaktioner fra alarmsystemet, som gør os ubehageligt til mode ved mødet med tung energi fra verden omkring os.

Jo mere elasticitet, strømmende energi og jo færre blokeringer vi har i kroppens og energisystemets kredsløb, desto stærkere er udgangspunktet for ikke at blive negativt påvirket af energi.


2100-sideopdeling-1000x120

På dagskurset “Sæt dig fri fra dine indre dæmoner” arbejder vi gennem undervisning, energiarbejde og nænsom, nærende healing med at styrke fundamentet for kroppens strømmende energibaner og energimæssige balance.

Kurset holdes af Karina Bundgaard, og støtter din krop og bevidsthed i at sætte dig fri fra resonans med tung energi - og du modtager som afrunding på dagen undervisning i selv at kunne skabe denne healing til andre i en enkel og ren form.

Kurset indeholder også anvisninger til enkle bevægelser, der sammen med healing styrker kroppens egen vibrationelle balance.

Sæt dig fri fra dine indre dæmoner
KURSUS MED HEALING OG UNDERVISNING I KROPSBEVIDSTHED

✔ Deltag i Aarhus C (begrænset antal) eller online mandag d. 24. maj kl. 10-17 (2. pinsedag)
✔ Download lydfiler og video til din computer til evigt eje
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft.
BONUS "I Djengis Khans Ånd" - et meditationsforløb i 5 dele, der i energien strømmer fra den samme kraftkilde som de shamanistiske arbejdsfelter, vi mødes i på kurset.(værdi 495 kr.)
✔ Pris: 1400 kr. (ratebetaling mulig)

BOOK DIN PLADS PÅ KURSET D. 24. MAJ