ONLINEKURSUS
Kanalisering & Klarsyn

11 essentielle temaer

 

Undervisning i 11 essentielle forståelser for kanalisering og klarsyn

Healing der støtter balanceret åbning af dine egne kompetencer

Meditationer der støtter dyb kontakt med underbevidsthedens strømme af visdom

Øvelser · Etiske betragtninger

PODCAST serie med perspektiver på klarsyn & kanalisering

Sammen med ordene fra hver PODCAST, af hver 4-7 minutters varighed, modtager du samtidig healing, der nænsomt arbejder sammen med din egen selvhealingskraft.

Velkommen til et onlinekursus med grundlæggende introduktion til principper for kanalisering og klarsyn, med undervisning i anvendelse og praksis.

Du modtager healing der støtter udfoldelse af dine naturlige evner, samt åbning til også dybereliggende kompetencer, så dit system har mulighed for at tage dem i brug, når det passer ind på din livsvej.


Kurset er en indgang til at begynde at arbejde med kanalisering og klarsyn, og finde bekræftelse i hvordan du allerede bruger dine evner, og du modtager healing, viden og vejledning i hvordan du kan øve dig selv efterfølgende.

Det er også muligt efterfølgende at tilmelde kurset i Aarhus C d. 3.-4. oktober for mere sparring og praksis, "Kanalisering og klarsyn i din spirituelle praksis" - med rabat til deltagere på onlinekurset (normalpris 2500 kr. - rabatpris 1500 kr.).

Selvom onlinekurset handler om kanalisering og klarsyn er en vigtig del af det også formidling af healing - for når vi arbejder med at sætte ord og forståelser på energi fra et rent udgangspunkt, skabes der healing i overleveringen.

4 onlinedage med meditation

Deltag fleksibelt gennem videokonference i tidsrummet 9.30-14.30, videoundervisning og/eller fjernhealing.

Mandag d. 14. september 
Dit udgangspunkt som kanal

I onlinekursets første del skaber vi en forståelse for hvad det vil sige at være en ren kanal - en tilstand, vi skal bruge som udgangspunkt for at arbejde med både klarsyn og kanalisering.

De to første meditationer med kanaliseret undervisning støtter fundament og indre balance i forhold til at kunne kanalisere ren formidling, og vi slutter af med meditation og øvelser i klarsyn gennem vished.

T0rsdag d. 17. september
Klarsyn i billeder

I den anden del af kurset arbejder vi dybt med en afbalanceret åbning af dine kompetencer inden for klarsyn gennem ydre såvel som indre billeder.

Den første meditation med kanaliseret undervisning handler om ydre billeder, den anden om indre billeder - og i den sidste sætter vi ord og forståelse på drømmerejser, visioner og tidligere liv.

Mandag d. 21. september
Kanalisering

I den tredje del af kurset fordyber vi os i kontinuert klarsyn - også kaldet kanalisering - hvor vi bruger os selv som kanaler for formidling af energi.

Vi arbejder i den første meditation med en dyb ankring til det indre flow af vished, i den anden meditation med kanalisering af energistrømninger og i den tredje med at kanalisere gennem ord og sætninger.

Torsdag d. 24. september
Etik & Øvelser

I den fjerde del af kurset modtager du dyb, ankrende healing til dit væsens kompetencer inden for klarsyn og kanalisering - for at støtte en naturlig symbiose til din egen etik.

I den første meditation med kanaliseret undervisning sætter vi ord og forståelser på etiske betragtninger, i den anden meditation gennemgår vi en grundøvelse i klarsyn og kanalisering, og den tredje er der sparring og spørgsmål.

2006-portraet-hvid-og-ren-karina-bundgaard-1200x628

Karina Bundgaard | Shaman i den nye tid

Jeg vil gerne hjælpe dig med at lære dig selv at kende hele vejen indefra og hele vejen ud. At oversætte din spiritualitet til din virkelighed, og bruge den til at skabe forandring og momentum i dit liv.

En dyb, stabil kontakt med de kosmiske energistrømninger, der åbner bevidstheden og de spirituelle kanaler, støtter samling af din indre balance og vejledning i et nyt, stærkt fundament.

Velkommen til onlinekurset "Kanalisering & Klarsyn".