Tag din spiritualitet med ind i et helt nyt niveau af bevidsthed i en fordybende rejse, der kan ændre dit spirituelle syn på verden for altid

IMG_7577

Karina Bundgaard
Moderne shaman

INDHOLDET PÅ LION'S GATE GALAKTISK RETRÆTE

BOOTCAMP FOR GALAKTISKE LYSARBEJDERE

Galaktiske Sansninger

Energifokus og træning i at åbne alle sanser, men også dine fysiske øjne til at kunne se ind i energilagenes virkelighedssfærer.

Galaktisk Bevidsthed  

Åbning af din spiritualitet og spirituelle evner til reelt at sanse og forstå energisfærerne omkring dig så virkeligt som den stoflige verden.

Galaktisk Lysarbejder

Erfaring og træning i at bære din egen menneskelige styrke og integritet som fundament i lysarbejde, og i livet som menneske.

Lion's Gate Galaktisk Retræte d. 5.-10. august holdes i en oase af højtvibrerende energistrømme, der omgiver en lille gård  i Løgballe (Østjylland), hvor et egetræ i århundreder har holdt energien levende og ren, og jeg selv siden 2015 har holdt retræter.


Retræten er en unik mulighed for at modtage healing til dine dybeste sjælelag, og til at skærpe sjælens lyskoder i kroppen,  følelserne, sanserne og bevidstheden fra de inderste lag af grounding til de ydre lag af energibevidsthed.


Arbejdet foregår primært ved naturkraftportalen omkring Egetræet og ved en kraftfuld portal nær en lille bæk, som er dedikeret til indrejse fra højere dimensionslag til vores stoflige virkelighed - samt ved et større område med dedikerede portalåbninger til højere dimensionslag, der også på deres egen måde er stoflige, men for de fleste mennesker virker som energi.


Vi tilbringer 5 dage i disse rene galaktiske kommunikationsportaler til åbnende og intensivt lysarbejde hen over Lion's Gate energiklimaks d. 8. august, i højtvibrerende kontakt med galaktiske fredsstyrker, herunder Ashtar Kommandoen.

RETRÆTENS GALAKTISKE LYSARBEJDE

Der er spændende, vildt og vigtigt lysarbejde i vente, og nogle helt konkrete opgaver, vi kommer til at udføre sammen med de galaktiske alliancer, hvoraf nogle af de vigtigste er, at:

✨ Skabe sikker passage for fartøjer fra luften - både sløringer, så de ikke kan spottes af satelitter, men også etablering af deciderede landingspladser i jordhøjde.

✨ Skabe bedre vilkår for at positive galaktiske bevidstheder kan træde ind i 1:1 kontakt med galaktiske lysarbejdere og andre nøglepersoner, der af uforudsete årsager ikke har  fået åbning til spirituelle evner såsom klarsyn / klarhørelse mv.

✨ Cleare jordens felter for tung energi sammen med de galaktiske fredsstyrker

✨ Styrke vores egen vej og fundament som galaktisk lysarbejder sammen med livsvejens udfordringer og opgaver

Vi arbejder gennem åndedrætsmeditation, energibevidsthed, shamantromme og lydrejser, visionsrejser, portalarbejde og kommunikation med alliancerne - og vi får i løbet af de 5 dage sammen åbninger til at skærpe evnen til at se energilagene omkring os med det ydre øje, og i at flytte bevidstheden ind i de dimensionslag, hvor kommunikationen står så rent og tydeligt som muligt.

Som forberedelse til Lion's Gate Galaktisk Retræte til august har jeg i april lavet forberedende trommearbejde ved portalerne

På Lion's Gate Galaktisk Retræte ved Egetræet og Stjerneportalerne d. 5.-10. august er shamantromme, gong og lydrejser en bærende del af energiarbejdet.

Lyden og energien er selvfølgelig ekstra lækker, hvis man kan høre den i det samme rum, som den bliver spillet, ligesom vi kommer til på retræten.

De to første videoer herunder er fra stjerneportalen, hvor der arbejdes med kontakt mellem de stoflige lag og de højere dimensionslag, hvorfra det er muligt at vibrere ind i stoflighed.

Den sidste video er fra Egetræsportalen.


Panorama fra stjerneportalen

Videooptagelse fra området omkring stjerneportalen - galaktiske vibrationer i naturens kraftfulde energi.

Trommearbejde med lysglimt ved stjerneportalen

Trommearbejde, hvor der ses lysglimt på videoen, når energiintensiteten er højst. Som de højere frekvenser bliver spillet ind af trommens lydbølger, intensiveres energien kontakten mellem dimensionslagene.

Det er meget muligt, du samtidig kan mærke energien blive mere højtvibrerende og stærk.

Egetræsportalen ved retrætestedets bålplads

Dette forberedende trommearbejde lægger sig energimæssigt ind i stedets naturkraft, som er holdt omkring Egetræets kraftfelt.

Hvis du føler for det, kan du forestille dig, at du trækker vejret sammen med energien fra naturkraften og trommen, mens du ser og lytter til videoen.

PROGRAM & INDHOLD

Med udgangspunkt i shamanistisk energibevidsthed styrker vi vores menneskelige fundament, og herfra åbner vi til en galaktisk bevidsthed om at være så meget andet end at være menneske.

Vi healer kroppen, urkraften, slægtslinjerne, livskraften og det menneskelige fundament, som udgangspunkt for at kunne række ud til kontakten med stjernerne fra vores egen stærkeste balance.

Hver aften er dedikeret til en trommerejse med healing til et bestemt tema, undtaget fredag d. 9. august, der har sin egen udformning som energimæssig kulmination på ugens arbejde.

Vi får i løbet af de 5 dage sammen åbninger til at skærpe evnen til at se energilagene omkring os med det ydre øje, og i at flytte bevidstheden ind i de dimensionslag, hvor kommunikationen står så rent og tydeligt som muligt.

 

MEDITATION & LYDREJSE HVER MORGEN

Hver dag starter healende med åndedrætsmeditation, efterfulgt af en forholdsvis ordløs lydrejsemeditation med varierende gong, shamantromme, rasler og mantrasang - som man kan vælge at synge med på, eller blot lade være en del af lydrejseoplevelsen.

Lydrejsen bidrager til at samle energien og bevidstheden styrkende omkring dine egne energistrømme, som klargørelse til dagens lysarbejde.

Herefter følger en styrkelse af energibevidstheden i kroppen, med enkle, men kraftfulde og healende Chi-Flow bevægelser.

Chi-Flow styrker i sin enkelthed både kroppens bevægelighed og styrke, men også energistrømmene og energibalancen.

Vi fortsætter med en glidende overgang til dagens første portalarbejde, hvor der etableres et højtvibrerende og stabilt fundament for det lysarbejde og de healende energistrømme, der skal arbejdes med resten af dagen.


PORTALARBEJDE - LYSARBEJDE, HEALING & KOMMUNIKATION

I dagens andet portalarbejde træder vi fra det fundament, der er blevet skabt tidligere, ind i et healende og intensivt lysarbejde, med formidling af fælles kommunikation fra energistrømmene, og med fin plads til også at være i sin egen rejse.

Der er afsat tid til opsamling og delinger efter dette portalarbejde.


TROMMEREJSE & HEALING

Hver aften inviteres vi ind i en healende trommerejse med guidning og visionsrejse, med healing af hvert sit karmiske område; sjælens karma, sjægtslinjernes karma, jordens karma - disse aftener er dedikeret til dig som menneske, med healende støtte fra de lysbevidstheder, der er omkring os.

Fredag er en særlig trommerejse med åbning til en ny begyndelse, og healing af de karmiske bindinger, der har afholdt menneskeheden fra at huske vores galaktiske oprindelse.

FORPLEJNING


Maden vil være enkel, så økologisk som mulig og vegetarisk, suppleret med æg og kylling, efter færre, men gode opskrifter med høj energi - det er en del af retræten at være med til lettere tilberedning samt afrydning.

OVERNATNING

Der er plads til opstilling af telt, ellers er der bl.a. mulighed for at booke nærliggende overnatning i hytte / teltplads på Løgballe Camping, der ligger få hundrede meter fra retræten.

Hvis det er muligt for helbred og komfort at sove i telt, anbefaler jeg dette - nætterne under åbent himmelstrøg vil medvirke til at holde energien høj og bevidstheden skærpet.

Kalder det på mere komfort, er der desuden enkelte sovepladser på gården, samt mulighed for at overnatte på sovesofaer / madrasser i stuen - værelserne er 2 mands værelser, hvor det ene er med dobbeltseng. Sovepladser indendørs skal bookes særskilt, og prisen fastsættes så den er rimelig i forhold til nærliggende alternativer.

ONLINEDELTAGELSE


Onlinedeltagelse er inkl. videokonference (med forbehold for tekniske udfald) og videooptagelser af meditationer, portalarbejde og trommerejse samt fuld fjerndeltagelse i alt energiarbejdet.

Morgenmeditation og aftenens healende trommerejse åbner og afrunder energien hver dag, så onlinedeltagelsen er rolig og healende.

Onlinedeltagelsen giver desuden mulighed for fleksibel deltagelse, da videoerne kan ses på egne valgte tidspunkter - under retræten vil man modtage nænsom fjernhealing, og det er muligt at være til stede i andre sammenhænge hvis nødvendigt, fx arbejde eller ferie.


Læs de sidste praktiske oplysninger om ankomst/afgang og betingelser - og book din plads på Lion's Gate Galaktisk Retræte med deposium på 2000 kr.

Karina Bundgaard

Mit fuldtidsvirke som praktiserende moderne shaman startede i 2015, hvorfra jeg har udbydt sessioner med healing og energilæsning samt kurser og uddannelse inden for selvudvikling og shamanisme.

Siden 2021 har jeg specialiseret amed i galaktisk kommunikation og galaktisklysarbejde.

Vil du vide mere om mig, kan du se videoen her på siden - "HELT tilbage til rødderne - Neoshamanistisk genstart".