UNDERVISNING I AVANCERET
GALAKTISK LYSARBEJDE

CLEARING AF 6 SPECIFIKKE ENTITETER

REPTILER ·  INSEKTOIDER · GRÅ ALIENS · SHAPESHIFTERS · EDDERKOPPER · PLASMAENTITETER

Hvad er galaktisk lysarbejde?

Galaktisk lysarbejde er en form for energiarbejde, som har et omdrejningspunkt omkring de galaktiske mestre og legendefortællinger.

"Galaktisk" dækker over civilisationer i æterisk, astral såvel som stoflig form, som er udenjordisk - og galaktisk lysarbejde over et (sam)-arbejde med disse civilisationer for harmoni og balance i universet/universerne/multiverset/multiverserne.

Disse civilisationer er repræsenteret ved blandt andet Plejaderne, Sirius, Arcturus og Andromeda - men benævnes i nogle tilfælde også i kraft af deres dimensionslag, fx 6D, 13D etc.

49.2-galaktiske-raad-stjernetegn-1200x1200

Hvad er visionsrejser og galaktiske legendefortællinger?

Praksis i galaktisk lysarbejde er at skabe forståelse og kommunikere gennem visualisering af de galaktiske energistrømme.

Nogle mennesker med klarsynsevner ser disse visualiseringer i den stoflige verden, eller gennem indre klarsyn. Sådanne syn har gennem tiden dannet grobund for fortællinger, og dannet præcedens for en almen spirituel forståelse for de galaktiske legenders karaktergalleri og historie.

 I det galaktiske lysarbejde vil en kanal med klarsyn kunne beskrive handlingsforløb, personificeringer af bevidstheder og ændringer i energistrømmene som en fortælling, der antager form som en visionsrejse.

galaktiske-kontakt-karina-bundgaard

Hvad er Ashtar Kommandoen og Lysstyrkerne?

Ashtar Kommandoen er ifølge overleveringen en flåde af rumskibe, som ledet af Kommandør Asthar bidrager med lysarbejde hvorend der er brug for dem.

For mange lysarbejdere spiller Ashtar Kommandoen en betydende rolle som primus motor for guidet energiarbejde, og Asthar selv er bredt anerkendt som en betydende bidragsyder til jordens bevidsthedshævning.

Der er dog mange andre galaktiske mestre som lysarbejdere modtager beskeder og kommunikation fra i deres egen guidning, og i nyere galaktisk lysarbejdere refereres der i bred forstand til alliancen som "Lysstyrkerne".

11.2-ashtar-kommandoen-jorden-lysglimt-rumskibe-1200x1200

INTRODUKTION TIL GALAKTISK LYSARBEJDE
Grundundervisning à ca. en times varighed
+ andre formidlinger fra de galaktiske felter

Velkommen til en gratis grundundervisning på ca. 1 time der styrker dine egne evner som galaktisk lysarbejder.

Vi arbejder gennem moderne shamanistiske principper for grounding med at skabe sikre og stærke åbninger til forskellige niveauer af lysarbejde.

Som en del af undervisningen vil du som minimum modtage støtte til at ankre dit eget fundament i en styrke, der svarer til det første moderne shamanistiske niveau af aktivt bidrag til lysarbejde.

Det betyder at du gennem meditation og fokus selv vil kunne bidrage til galaktisk lysarbejde på egen hånd, uden at miste jordforbindelsen.

Er du allerede erfaren inden for lysarbejde, vil du modtage støtte fra de galaktiske felter til lige præcis det niveau, du arbejder i.

Grundundervisning i galaktisk lysarbejde

Livestream fra d. 28. april 2022

Astral clearing & søvnbobler

Livestream d. 8. juni 2022

Healing af det galaktiske energilegeme

Livestream d. 18. maj 2022

Tempelriddernes Sjælsflammer

Livestream d. 6. april 2022

Galaktisk fredsarbejde

Livestream d. 23. marts 2022

De Hvide Dragers Urkraftfelter

Livestream d. 8. december 2021

De Reptile Lysmestre

Livestream d. 21. november 2021

2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

Jeg hedder Karina Bundgaard, og er moderne shaman med speciale i  - blandt andet - kanalisering af galaktiske legender og moderne shamanistisk energiarbejde.

På grundundervisningen i galaktisk lysarbejde er jeg blevet bedt om at tilgængeliggøre en sikker og effektfuld tilgang til at alle, der føler sig kaldet, kan bidrage til det galaktiske lysarbejde.

Der er i tidens energistrømme mange omvæltninger, og i de galaktiske energistrømme og narrativer er der brug for så mange lysarbejdere som muligt til at holde energien stabil, skabe galaktiske fortællinger, formidle balancen gennem kunst, musik, ord - eller på bedste galaktiske krigermanér kæmpe sammen med lysstyrkerne.