SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Healingsgruppe med musik og bevægelse til forældre og børn i 0-2 års alderen

Vi starter hver gang med en sang, og bevæger os fleksibelt i en balance med plads til pauser, musik, bevægelse og at trække sig tilbage.

Der er bananer og gulerødder hver gang til afslutning, hvor de voksne har mulighed for at dele og få uformel spirituel sparring og vejledning aktuelle udfordringer (med hensyn til at børnene er der, selvfølgelig).

Dit barn modtager hver gang healing, der afbalancerer urolighed og sensitivitet, samt styrker og støtter de positive livsprocesser - og du modtager healing, som styrker dit fundament i forhold til dit barns udviklingsvej.

Underviser er Karina Bundgaard, der udover at være moderne shaman har en baggrund som musiker og musiklærer samt instruktør for børnemotionshold - og er mor til to piger på nu 11 og 5 år.

Praktiske oplysninger

Gruppen holdes med 14 dages mellem rum hos Karina Bundgaard | Shaman Works i Gammel Munkegade i Aarhus C d. 7.-14.-21.-28. juni + 5.-12. JULI kl. 10-11.30. Har du en dag ikke mulighed for at deltage, vil du og dit barn stadig kunne modtage fjernhealing efter ønske.

BONUS | Onlinekurset "Dit Hjertebarn - dit sensitive barn"

3 meditationer med undervisning der lærer dig at sende healing til dit barn eller børn, du har en hjerteforbindelse med.

Jeg glæder mig til at møde dig og dit barn!

Bemærk! Vejledningen erstatter ikke sundhedsfaglig sparring, men er en mulighed for at fordybe dig i dit og dit barns rejse med et spirituelt perspektiv.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
2109-hjertekraft-tillidens-kaerlighedskraft-baby-haand-mor-1200x628

Healingsgruppe med musik og bevægelse til forældre og børn i 0-2 års alderen

1250 KR. | 7 KL. 10-12 | GAMMEL MUNKEGADE 14.-21.-28. JUNI + 5.-12. JULI I AARHUS C
BONUS: ONLINE MINIKURSUS I INTUITIV HEALING TIL BØRN "DIT HJERTEBARN"

En hyggelig og uformel samling for forældre og børn i 0-2 års alderen med fordybelse i musik, bevægelse og styrkelse af båndet mellem forælder og barn på jeres helt egne præmisser.

DKK 1,000
Moms (25%) DKK 250
Total due DKK 1,250

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.