SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Kontakt med din Skytsengel

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
1031-clarity-englekontakt-karina-bundgaard-1200x628

Kontakt med din Skytsengel

Vi har alle en personlig støtte med os fra engleriget, der er omkring os fra vi bliver født til vi går bort - vores skytsengel.

Din skytsengel motiverer dig til at være den bedste udgave af dig selv - helt fra du er lille, og skal lære dig selv og verden at kende med helt nye øjne. Og når du i voksenalderen arbejder med at opretholde livsglæde og virkelyst samtidig med at du holder balancen i det voksende ansvar der følger med.

Din skytsengel hjælper dig både med livets store spørgsmål i forhold til livsformål og hjerteanliggender - og med mindre udfordringer, som fx at undgå at vælte på cykel eller vælte et glas vand.

Denne meditation med undervisning giver dig kontakt med dit eget dybeste udgangspunkt for at tage imod og samarbejde med din skytsengel i alle livets aspekter gennem hjertet og intuitionen.

Til at fremme din livsglæde, din selvomsorg og dit potentiale.

Meditationen består af en undervisningdel på ca. 50 minutter, med healing og kanaliseret undervisning, samt en øvelsesdel, hvor du lærer hvordan du kan forbinde dig med din Skytsengels kærlige omsorgsfelt.

DKK 250
Total due DKK 250

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.