SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Kontakt til Træernes kraft og Planterigets urvisdom

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
2074-clarity-traernes-visdomsfelter-1200x628

Kontakt til Træernes kraft og Planterigets urvisdom

Pris: 250 kr.
Tidspunkt: 24. oktober kl. 20.30-22 eller senere som videoundervisning

 

Træernes bevidsthed og rodnetværk er som et centralnervesystem for alle jordens planter. Træerne har med deres unikke kollektive kraftfelt videreført viden og visdom, som strækker sig meget længere tilbage end også menneskets bevidsthed om at være menneske.

Træerne har - modsat mange andre arter inden for planteriget -  en struktur vi oplever som fysisk overlegen. Vi kan læne os op af dem, forbinde os med dem og forholde os til dem som konstanter - og det gør at forbundetheden med træernes bevidsthed og kraft kan bruges som en stabil  indgang til at forbinde sig med hele planterigets energiudveksling.

Denne meditation med undervisning giver dig mulighed for at gennem træernes kraftfelter at tune bevidstheden videre ind i hele planterigets organiske univers - og finde en nyt perspektiv og forståelse af organisk sammenhæng og dynamisk struktur.

Meditationen består af en undervisningdel på ca. 50 minutter, med healing og kanaliseret undervisning, samt en meditations- og healingsøvelse, hvor du lærer hvordan du kan forbinde dig med træernes planterigets vibrationsfelter i dig selv og bruge det til at skabe stærkere fodfæste og større indre fleksibilitet.

Meditationen er kanaliseret af Karina Bundgaard

DKK 250
Total due DKK 250

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.