2021-09-13-spirit-reklame-2880x800

8.-9. januar 2022
HEALERKURSUS i Aarhus C / online / videoundervisning
BONUS: "Din spirituelle kraft & healing af karma"

2500 kr.

En SPIRIT SHAMAN forstår at NATURENS KRAFT strømmer lige så levende i menneskets skabelser, civilisationer og samfund som i naturen selv.

SPIRIT SHAMAN HEALERKURSUS
Deltag i Aarhus C eller online d. 8.-9. januar 2021

LØRDAG kl. 10-17 | SPIRIT SHAMAN I DET MODERNE SAMFUND

En shamanistisk healingsdag, hvor vi fordyber os i at arbejde med kraftstrømningerne naturen såvel som i de menneskeskabte civilisationer og samfund.

Vi skaber gennem meditation og healing en dyb forbindelse til naturkraften, for som mennesker at integrere en dyb forståelse for vores egen bevidsthed og skabelser som en strømmende del af naturens kraft.

Gennem undervisning og øvelser forbinder vi os til SPIRIT, hvorfra vi kommunikerer med energistrømninger i natur og civilisation.

SØNDAG kl. 10-17 | SPIRIT SHAMAN indvielse & HEALERKURSUS

Med udgangspunkt i lørdagens undervisning og energiarbejde starter vi med visionsrejse, hvor vi mødes med de gamle shamaner fra kosmos, de galaktiske sfærer og jorden for at blive initieret som SPIRIT SHAMANS i det moderne samfund.

Resten af dagen er dedikeret til undervisning i healing, med øvelser, sparring og supervision fra underviseren Karina Bundgaard.

Tilmeld SPIRIT SHAMAN 8.-9. januar - din BONUS ligger klar til dig online
25.3-city-fractal-spirit-1200x2000

En SPIRIT SHAMAN i det nutidige samfund har en forståelse for at ressourcerne i det menneskabte er en forlængelse af naturens kraft - og ligeledes at ubalancerne i det menneskabte vil blive absorberet af naturens balance.

SPIRIT SHAMAN | DIN SPIRITUELLE KRAFT & HEALING AF KARMA

ONLINEFORLØBET LIGGER KLAR TIL DIG ONLINE

Et shamanistisk onlineforløb, hvor vi gør op med frygten for at stå frem i vores eget lys og kraft på grund af den spirituelle histories mørke sider.

Sekter, gurudyrkelse, heksejagt, straffen for at skille sig ud fra mængden, frygtskabelse omkring nattens væsener og dæmonlegender - sidder dybt i manges spirituelle bevidsthed.

Vi skaber gennem meditation, healing og kanaliseret undervisning et styrket fundament for at stå kraftfuldt og autentisk i vores eget spirituelle lys i det nutidige liv.

1. Healing af aftryk fra sekterisk spiritualitet og gurudyrkelse
2. Healing af aftryk fra heksejagter og kollektiv forfølgelse
3. Healing af aftryk fra spirituel konsekvenspædagogik og illusionen om den evige fortabelse
4. Healing af frygtresonans med okkulte og spirituelle legender og myter
5. DIN AUTENTISKE SPIRITUALITET samt øvelser i selvhealing og healing

Tilmeld nu og få din BONUS med det samme
22.3-saet-dig-fri-fra-dine-indre-daemoner-kvinde-dreadlocks-1200x2000

2282-portraet-karina-hvid-bluse-1200x1200

UNDERVISER
Karina Bundgaard

Jeg er moderne shaman med speciale i kanaliseret vejledning og undervisning, guidekontakt, healing og visionsrejsefortælling.

Jeg arbejder under min egen gren af den moderne shamanisme, Ibiyang Shindo - som strømmer guidet fra traditionerne og kraften fra den orientalske spiritualitet, men er udfoldet gennem energistrømningerne under den vestlige moderne shamanisme.

I hele mit liv har jeg selv altid haft nemt ved at fornemme og kommunikere med naturen, men har aldrig haft et stærkt træk mod at være meget ude i naturen.

Til gengæld har jeg kunnet bruge naturens visdom til at navigere i civilisationen og samfundet, til altid at kunne finde balance i de hektiske energistrømme selvom jeg har været supersensitiv, og til at kunne finde ro og terapi i civilisationens muligheder for eksistens.

Det er med stor forventning og glæde, at jeg klargør mig til at følges med deltagerne på SPIRIT SHAMAN rejsen, hvor vi åbner bevidstheden for vores egen styrkelse og forbundethed med den strømmende livskraft i de moderne samfund.