KONTAKT MED DINE
Å𝐍𝐃𝐄𝐋𝐈𝐆𝐄 𝐆𝐔𝐈𝐃𝐄𝐑

SHAMANISTISKE WORKSHOPS MED HEALING & UNDERVISNING I GUIDEKONTAKT

 

Workshops med meditation, energiarbejde og undervisning i at modtage vejledning fra dine åndelige guider

Velkommen til en serie af workshops, der gennem healing, energistrømme og bevidsthed introducerer dig dybt og konsolideret til dine åndelige guider.

På hver workshop skaber vi gennem meditation åbning til at kunne kommunikere og modtage healing fra visdomsfeltet tilhørende en essentiel åndelige guide.

Der er plads til dialog og spørgsmål, og i workshoppens sidste del er der mulighed for at få personlig sparring på den vejledning, man har fået fra sin åndelige guide.

Kontakt med Merlin

Workshop i Aarhus C og online
Søndag d. 8. november kl. 11.00-15.00

 

Onlinedeltagelse

Deltagelse i workshoppens grunddel fra kl. 11.00-13.30 med meditation, energiarbejde og undervisning i guidekontakt - deltag online eller forskudt som video/lydfil.

Pris: 295 kr.

TILMELD

Fast deltagelse

Onlinedeltagelse på alle månedlige workshops, og rabat på livedeltagelse (349 kr.).  Inkluderer adgang til onlinestreaming af samtlige afholdte workshops.

Pris: 249 kr.

TILMELD

Healing
Du modtager under hele workshoppen healing, der støtter dine egne livsprocesser og livsudvikling, samt styrker din egen indre kontakt til at kommunikere med guiderne.

Energiarbejde
Ved at samles og deltage i et energiarbejde, styrkes samtidigt din evne til at trække på guidernes kraft og visdom i dig, i dit møde med verden.

Øvelse og vejledning
Vi gennemgår en guidet øvelse i at modtage vejledning fra guiderne i form af healing og direkte kommunikation.

De 12 workshops afholdes så vidt muligt rundt omkring i Danmark - men du har altid mulighed for at deltage online eller forskudt som videoundervisning.

Shamanistisk energiarbejde for en harmonisk verdensorden

Workshoppens første del afrundes med et fælles shamanistisk energiarbejde for en harmonisk verdensorden, med kanalisering fra visdomsfeltet under den åndelige guide vi arbejder med.

Arbejdet guides som en meditation, og kræver - ligesom resten af workshoppen - ingen forkundskaber for at kunne deltage.

Denne del varer ca. 15 minutter, og udgives til gavn for energiarbejdet samt de mennesker, der gerne vil være en del af et bidragende arbejde, men ikke er deltagere på workshoppen.

Det er alle menneskers fødselsret at modtage healing, vejledning og oplysning gennem kontakten med energistrømmene fra de astrale planer.

Så naturligt som at trække vejret. Hver dag.

544-ikon-meditation-karina-bundgaard-300x300.jpg

Shamanistisk healing

Alle workshops afholdes med meditation og kanaliseret undervisning, der gennem shamanistisk energiarbejde skaber kontakt og forløsning i dine dybeste bevidsthedslag.

543-ikon-lukket-lotus-karina-bundgaard-300x300.jpg

Selvhealing & Intuitiv Healing

Undervisningen og energiarbejdet på hver workshop giver dig intuitiv forståelse og konkret vejledning i hvordan du kan kanalisere healing fra de energistrømme, vi arbejder med.

542-ikon-kvinde-blomst-i-haaret-karina-bundgaard-300x300.jpg

Individuel deltagelse

Healingen fra hver workshop arbejder sammen med din egen selvhealingskraft, støtter healing til dine individuelle livsprocesser og giver dig redskaber at arbejde videre med selv.

549-ikon-tilfreds-ansigt-udstraekning-karina-bundgaard-300x300.jpg

Fleksibel deltagelse

Du vælger selv hvor lang tid du vil bruge på at fordybe dig i hver workshop - du kan fordybe dig i flere gennemlytninger, eller udelukkende forholde dig til at modtage healing.

541-ikon-trae-karina-bundgaard-300x300.jpg

Online afspilning

Online adgang til at afspille samtlige meditationer fra tidligere afholdte workshops, når du har en aktiv tilmelding til "Livsrejse med dine åndelige guider".

547-ikon-kurv-med-indhold-karina-bundgaard-300x300.jpg

Materialet til evigt eje

Download lydfilerne fra de workshops, du selv har deltaget på - det er dine til at  tage med dig, også efter dit følgeskab med "Livsrejse med dine åndelige guider" har nået sin ende.

Hvis du allerede nu ved at du er klar til at gå ALL IN, kan du tilmelde dig med månedlig betaling, spare 46 kr. i forhold til onlineprisen - og være sikker på at få det hele med

Karina Bundgaard

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Shaman i Den Nye Tid

Jeg bliver af og til spurgt hvordan jeg er blevet shaman.

Sandheden er, at det har jeg nok i virkeligheden altid været - men ikke bevidst, og slet ikke med den betegnelse. For hele mit liv har jeg - som mange andre mennesker - øvet mig i energibevidsthed, uden at være klar over at det. Som gymnast, musiker, onlinegamer, akademiker, underviser og som menneske.

Det var først i 2012 at jeg blev bekendt med en decideret spirituel læringsvej, og historiens gang ville at jeg begyndte at modtage undervisning i grundlæggende metode og redskaber inden for spiritualitet, shamanisme og energiarbejde.

Et vigtigt første skridt, som muliggjorde at jeg lige så stille begyndte at få kontakt til min egen indre vejledning, og min egen sjæls læringsfelt - hvor evnen til at kommunikere med energistrømningerne fra kosmos gennem guidekontakt har været absolut essentiel.

Denne viden vil jeg gerne dele med dig på rejsen, der starter i 2020, i tæt samarbejde og dialog med guiderne omkring os.

LIVE deltagelse - 495 kr.
Inkl. individuel sparring på vejledning fra din åndelige guide + onlineafspilning og download af lydfli

Onlinedeltagelse - 295 kr.
Deltag online eller senere som video - inkl. onlineafspilning og download af lydfil

Fast deltagelse - 249 kr.
Onlinedeltagelse, onlineafspilning og download af lydfil + rabat på LIVE workshops