SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Healingsgruppe til børn med uro i systemet, urolig søvn eller night terror

Hvornår modtager du healing?
Du modtager fjernhealing hver onsdag i tidsrummet 9.15-9.30 - jeg uploader nogle gange en ny video til onlinebiblioteket, hvis energien er gunstig - ellers formidler jeg healingen uden materiale. Du behøver ikke at kunne modtage fokuseret healing i tidsrummet.

Herudover er der en månedlig online fælleshealing, med mulighed for at tilmelde sig individuel healing - og hvis tiden er til det, få klarsynssparring på spørgsmål til dit barns trivsel.

Hvordan modtager dit barn healingen?
Dit barn modtager healingen gennem din deltagelse i fjernhealing, og hvis du benytter dig af videohealingen i onlinebiblioteket.

Det allervigtigste for din deltagelse er selvfølgelig at dit barn responderer positivt - uanset om uroen kun er der om natten, eller om dit barn også mærker uro om dagen.

Så læg gerne mærke til om du selv eller dit barn responderer positivt løbende, og du oplever at stå støttet og styrket i at give dit barn ro i systemet.

VIDEO FRA INTRODUKTION MED FJERNHEALING
Lige nu har du mulighed for at mærke healingen fra den første fjernhealing , og om den har en god virkning for dig - den er inddelt i tre overordnede dele, hvoraf du med fordel vil kunne genlytte især den første del flere gange for at styrke healingen.

Den første del er en guidet meditation, hvor du med afsæt i roen fra dit åndedræt healer dit barn / de børn du har under dine vinger. Den anden del er en formidling af 2 individuelle healinger, som deltagere har skrevet sig op til. Den tredje del er med spørgsmål og sparring fra deltagerne.

Se videoen, prøv øvelsen og mærk efter om det giver dig ro - og hold også gerne øje med om du kan fornemme ændringer hos dit barn / de børn du sender healing til. 


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
2107-hjertekraft-instinkternes-kaerlighedskraft-baby-haand-mor-1200x628

Healingsgruppe til børn med uro i systemet, urolig søvn eller night terror

Har dit barn uro i systemet, urolig søvn eller night terror?

I denne gruppe modtager du hver uge healing til dig selv og dit barn som fjernhealing - og hver måned er der fælleshealing online/fjernhealing med mulighed for individuel healing, og afhængigt af tid sparring på spørgsmål.

Prisen er 99 kr. om måneden for deltagelse inkl. månedlig individuel healing samt adgang til et lille onlinebibliotek med videohealing.

Ønsker du blot støtten fra de ugentlige fjernhealinger, kan du deltage for 29 kr. om måneden, og du modtager selvfølgelig også healing når den månedlige fælleshealing afholdes.


DKK 79.20
Due today DKK 79.20
renews monthly

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.