SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Healing til sensitive børn (gratis webinar med deltagelse for voksne)

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

2171-barndommens-magi-sensitive-boern-paraply-barn-1200x628

Healing til sensitive børn (gratis webinar med deltagelse for voksne)

Onsdag d. 25. marts kl. 14.30-15.00
Deltagelse er gratis - ved tilmelding modtager du direkte link til deltagelse samt personlig adgang til online afspilning

Et webinar med healing til sensitive børn med særlig støtte til overreaktioner på stimuli fra den ydre verden såvel som egne indre følelsesmæssige reaktioner og tilstande.

Healingen bliver formidlet ved at du som voksen deltager og modtager healing selv, og dit system sender healingen videre til de børn, du har en ægte relation med.

Dette for at sikre at der ikke bliver formidlet noget videre til børnene, som ikke er blevet filtreret gennem din sjæls visdom først - der vil således ikke blive sendt noget videre til børnene, som ikke også ville kunne sendes gennem en kærlig tanke, kærlighed eller ønsker om det bedste.

Styrken af healingen, der sendes videre, afhænger af relationens type og dybde - i hvor høj grad barnet rækker ud efter dig, og i hvor høj grad dit system responderer.

Har du et forælderskabsbånd til et mindre barn, vil den healing, der sendes videre, typisk være tæt på 100%.

Er bedsteforælder eller anden familie vil healingen være afhængig af din personlige relation med barnet.

Er du dagplejemor, pædagog, underviser eller lignende vil du også sagtens kunne sende kærlig støtte videre til de børn, du tænker på og som har dig som en rollemodel og støtte i deres liv.

I webinaret modtager du gennem healingen støtte til at skabe så stærk og ren en åbning til at formidle healingen videre, så den del af den, der strømmer fra dig, er så givende som muligt for børnene.


1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Karina Bundgaard
Shaman i den nye tid

DKK 0
Total due DKK 0

There is no charge for this purchase.

All transactions are secured using 256-bit encryption.