SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Synkronisering af krystalportaler i 7. bevidsthedslag | Transmission fra Ashtar Kommandoen | Tirsdag d. 21. juli kl. 22.00-23.00

I denne visionsrejse og energiarbejde med transmission fra Ashtar Kommandoen bliver du guidet ind i at vibrere som en strømmende del af hele jordens netværk af krystalportaler.

Deltagelse er åben for alle, og du kan bidrage og medvirke uagtet om du allerede har en fysisk eller energetisk portal, eller om du har brug for at blive guidet ind i din portalbevidsthed for allerførste gang.

Ved deltagelse modtager du fra Ashtar og De Krystallinske Mestre i den første del healing og kanaliseret guidning til at stå grundfast og rent i krystalportalernes energifelt, ud fra din egen portalbevidsthed.

I anden del modtager du guidning til at vibrere sammen med Jordens krystalportalnetværk i en fælles åbning og integration af indstrømningerne fra den 7. kosmiske portalåbning.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
1097-det-galaktiske-raad-stjernetegn-karina-bundgaard-1200x628

Synkronisering af krystalportaler i 7. bevidsthedslag | Transmission fra Ashtar Kommandoen | Tirsdag d. 21. juli kl. 22.00-23.00

Deltagelse i energiarbejde og synkronisering med jordens krystalportaler til den 7. kosmiske portalåbning som visionsrejse transmitteret fra Ashtar Kommandoen.

✔ Fleksibel deltagelse online, fjernhealing og/eller video
✔ LIVE afholdelse tirsdag d. 21. juli kl. 22.00-23.00
✔ Download lydfiler til din computer til evigt eje
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft og kraften fra dit energisystem.

DKK 120
Total due DKK 120

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.