SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Musik, rytmer og toner som naturlig healing | SHAMANSKOLEN

Shamanskolens undervisning for børn og deres voksne er gratis at deltage i for alle, der modtager shamanskolens nyhedsbrev med indhold til og om børn og spiritualitet.

Du skal derfor kun købe denne lektion for 50 kr., hvis du har et særskilt ønske om at kunne downloade materialet til offline brug.

TILMELD SHAMANSKOLEN OG FÅ GRATIS ADGANG

Hvis du gerne vil købe materiale og samtidig tilmelde dig nyhedsbrevet, kan du sætte kryds ved "Ja tak, send mig nyheder og tilbud per email" nederst på siden.

Er det barn, du gerne vil have med, yngre end 7 år, kan I sagtens deltage, men det er ikke sikkert undervisningen vil være så spændende.

Det er vigtigt at du ser undervisningen sammen med dit barn i hvert fald den første gang, især hvis de er yngre end 9-10 år.

Det vil også være rigtig fint at du ellers selv har set den i forvejen - som forældre og voksne har vi et ansvar over for at sikre os hvad der bliver givet videre til de nye generationer, og at den spirituelle formidling er i tråd med det virkelighedsbillede, I allerede har sammen.

Bedsteforældre og andre voksne kan deltage med forældresamtykke.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

Musik, rytmer og toner som naturlig healing | SHAMANSKOLEN

Shamanskolen for børn og deres voksne holder undervisning om hvordan musik, toner, rytme og sang er vores allesammens medfødte evne til at heale og skabe balance.

Vi finder forklaringer på hvorfor og hvordan toner, rytme og lyd har en betydning for vores energisystem, og der er øvelser i hvordan man selv kan lege med at heale med lyd - helt intuitivt.

Undervisningen er beregnet til børn sammen med deres voksne, men du er også velkommen til at deltage som voksen - hvis du er nysgerrig, eller hvis du kunne tænke dig ny inspiration til hvordan spiritualitet kan formidles i børnehøjde.

DKK 40
Total due DKK 40

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.