SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Lær at tale med dine åndelige guider | 5 konkrete metoder kommunikation

Vejledning fra guiderne kan være en meget konkret form for spirituel kontakt, der kan give alt fra bekræftelse til konkrete anvisninger til livets små og store refleksioner.

På onlinekurset tager vi udgangspunkt i 5 værktøjer, som gennem meditation og healing afbalancerer og udvikler din spirituelle kanal, samt hver giver dig en forståelse for guidekontakt, som kan bruges til at modtage vejledning her og nu - eller videreudvikles gennem opmærksomhed og øvelse.

Vi arbejder gennem meditation, undervisning og øvelser med at skabe dyb kontakt og forståelse for guidernes støtte, healing og vejledning.

1. Kontakt gennem vished og intuition
2. Kontakt gennem visualisering
3. Kontakt gennem følelsesmæssig kommunikation
4. Kontakt gennem rationale
5. Dialog og samtale med guiderne


1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
1036-clarity-guidekontakt-karina-bundgaard-1200x628

Lær at tale med dine åndelige guider | 5 konkrete metoder kommunikation

Velkommen til transformerende undervisning, der gennem meditation, undervisning og øvelser giver dig dyb kontakt og forståelse for guidernes støtte, healing og vejledning

Grundundervisningen ligger klar til dig online allerede, og består af 7 undervisninger der gennem meditation, healing og konkrete øvelser giver dig et funderet udgangspunkt for at kommunikere med guiderne, med udgangspunkt i de guider der er omkring dig selv.

Du har mulighed for at tilvælge deltagelse på workshop ONLINE / Aarhus C d. 27. august kl. 10-15.30, med konkret undervisning i at kommunikere med specifikke guider og modtage budskaber og healing til dig selv såvel som til andre.

DKK 2,495
Total due DKK 2,495

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.