SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Galaktisk Lysarbejde | BOUNTY HUNTER i Alliancens tjeneste

I denne undervisning engagerer vi os i en jagt på individer fra en entitetstype, der lokker og opildner mennesker til skabe kontakt med ubalancerede følelsesmæssige tilstande, hvorfra der blandt andet kan fremprovokeres et latent misbrug af alkohol og andre substanser ind i aktiv status, med heraf følgende uhensigtsmæssig menneskelig adfærd.

Disse individer er i klarsynsberetninger blevet beskrevet som menneskelignende, der mere kravler end går, med brunlig, ujævn læderagtig hud, forvrængede ansigter der ændrer form, og afpillede, lange lemmer.

Du kan deltage uagtet om du ved galaktisk lysarbejde er, om du er vant til at lave lysarbejde, eller aldrig har prøvet det før - så længe du er åben over for interaktive kosmiske fortællinger og selvransagelse.

Hvis du gerne vil deltage som videoundervisning, modtager du efter hver meditation (den samme dag) en email med link til kursusmaterialet.

Hver deltager tager ansvar og ejerskab for sin egen balance, og det er i udgangspunktet ikke anbefalet at deltage, hvis der er en forhistorie med psykisk ubalance og frygt for det spirituelle, som ikke er faldet på plads.


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary
60.1-gargoyle-GALAKTISK-LYSARBEJDE-BOUNTY-HUNTER-DEKADENCE-OG-FORDAERV-1200x628

Galaktisk Lysarbejde | BOUNTY HUNTER i Alliancens tjeneste

Som galaktisk dusørjæger i alliancens tjeneste tager vi opgaver på os, hvor vi samarbejder om at opstøve, konfrontere og overdrage bestemte fraktioner til den galaktiske alliance.

Deltagelse er for særligt eventyrlystne og motiverede lysarbejdere, som har et krigerhjerte og en sjæl, der lever for at kæmpe for retfærdigheden.

Vi arbejder gennem fokuseret astralrejse-meditation, galaktisk lysarbejde, visionsrejsefortælling samt dyb og groundende healing.

Arbejdet starter med en astralrejse-meditation til en galaktisk overvågningsdome, hvorfra vi træner vores evner som galaktiske dusørjægere i alliancens tjeneste.

Som deltager træner og udbygger du dine egne evner som lysarbejder som en naturlig del af at udføre arbejdet.


DKK 80
Total due DKK 80

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.