SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

4 ugers onlineforløb der styrker din kropsbevidsthed og energimæssige balance

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

2031-kropsbevidsthed-fra-kernen-lotus-1200x628

4 ugers onlineforløb der styrker din kropsbevidsthed og energimæssige balance

Velkommen til en rejse ind i kroppens naturlige forståelse for at være sund, stærk og strømlinet som den primære målsætning for at være kropsbevidst

Du får med det samme adgang til en dyb, healende meditation der styrker kropsbevidstheden, samt til Onlinekursus i Chi-Flow energibevidsthed - kroppens naturlige livsglæde, som du kan fordybe dig i indtil vi starter. Det er enkle og virksomme øvelser til at engagere åndedræt og kropsbevidsthed sammen med healende, intuitive bevægelser der arbejder sammen med dine energistrømme.

Den officielle opstart for 4 ugers forløb der styrker din kropsholdning og kropsbevidsthed er søndag d. 18. juni kl. 10-12 - deltag online eller senere som videoundervisning. Denne dag bliver du introduceret for grundøvelserne, som vi kommer til at bevæge os til sammen med lækker musik efter eget valg.

Al anden undervisning er fleksibel og online - det er dog muligt at deltage live online på onsdagstræninger kl. 10.00-10.30 d. 21.+28. juni samt 5. juli, hvor vi starter med en kort powermeditation til at styrke kropsbevidstheden, laver Chi-Flow træningens basissekvens med åndedræt og bevægelse, og herefter laver intuitivt guidet træning til musik.

Ønsker du at have et yderligere fokus på vægt og fysiske ophobninger anbefaler jeg at du vælger den udvidede pakke, der er inklusive onlinekurset "Healing af årsager til fysiske ophobninger og overvægt".

DKK 636
Total due DKK 636

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.