SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Fredsmeditation for CLEARING af fortidens ufred i jordens bevidsthedsfelt d. 1. december | AARHUS C eller ONLINE

Karina Bundgaard guider energiarbejdet gennem visionsrejsefortælling, klarsyn og kanalisering fra galaktiske mestre, og alle kan være med uanset erfaring med meditation. Som deltager kan det også være muligt at være i din helt egen, uafhængige oplevelse, på din rejse i energistrømmene, hvis du selv modtager budskaber, ser klarsynsbilleder el. lign.

Vi mødes i energien og i ånden for at bidrage til at styrke harmonien og kærligheden på jorden, og du kan også selv medtage intentioner om fred til områder, problematikker og andet, der ligger dig på hjerte som menneske.

Gennem deltagelse i en fredsmeditation får du indøvet styrke til at kunne forholde dig konstruktivt til de udfordringer i verden, du bliver berørt af, ved at dit system vænnes til automatisk at sende intuitiv, strømmende healing til begivenheder, når du ser eller hører om dem.

Det gør, at det bliver lettere at være vidne til ufred, konflikt og kaos, når dit eget fredelige ståsted forankres, og du med dit bidrag trækker energien op i stedet for selv at blive trukket ned.

Som deltager bidrager du med din egen intention, men kun i den udstrækning at du vil modtage mindst lige så meget som du bidrager med - i reglen vil deltagere have en oplevelse af at have mere energi efter arbejdet end før.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Add a donation to your order
DKK

Order summary

shamanistiske-fredsmeditationer-karina-cover-1640x856

Fredsmeditation for CLEARING af fortidens ufred i jordens bevidsthedsfelt d. 1. december | AARHUS C eller ONLINE

GRATIS / DONATION ONLINE KL. 13.00-13.30 eller 100 KR. I AARHUS C KL. 13.00-14.30

Deltag i en shamanistisk fredsmeditation, hvor vi sammen mediterer for FRED, denne gang ved at samles i et healende felt til opløsning af fortidens ufred i jordens bevidsthedsfelt - der kan ligge som energilommer af aggression i nutident.

Det er gratis at deltage online, og hvis du ønsker at bidrage med en donation, kan du vælge det her på siden.

Prisen for deltagelse i Aarhus C er 100 kr. inkl. kaffe og te samt en ekstra time til healing, delinger og dialog efter selve meditation er afrundet.

Tilmeld gratis onlinedeltagelse i Facebook begivenheden lige HER.

DKK 80
Total due DKK 80

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.