SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Det Galaktiske Fredslys | Shamanistisk Fredsmeditation

I tiden der kommer nu vil jeg invitere til udfoldelsen af et samarbejde, jeg de seneste år har taget del i sammen med og som guide for andre lysarbejdere, der har følt sig kaldet til at fordybe sig i galaktisk lysarbejde.

Den erkendelse, der gjorde den helt store forskel for mig, var det enkle spørgsmål, jeg nogle år tilbage stillede mig selv: "Kan menneskeheden redde sig selv?". Mit eget indre svar var: "Nej, ikke uden hjælp".

Jeg vidste med det samme, at min forståelse af svaret handlede om udenjordisk assistance - men havde svært ved at se hvordan den store forskel skulle gøres. Min overbevisning er, at menneskeheden som den er nu, ikke kan overtales til at ændre sig - men hvordan så?

Min tiøre faldt så sent som inden for den seneste måned - forud for hvilken jeg traditionen tro har været i en intens, lærerig spændende og udviklende undervisning i nye nuancer af CLEARING. Ja, CLEARING er stadig en af mine absolutte kæpheste.

Tiøren faldt sammen med en vision, der tonede frem, i en stille stund hvor jeg igen havde spurgt ind til de næste skridt og til fremtiden. Jeg fik vist de galaktiske fredsstyrker, der landede ind i jordens felt, og clearede alt det, der gør at mennesker opfører sig unaturligt - ukærligt, grådigt, voldeligt, marginaliserende, radikaliseret, ligegyldigt...

"AHA!" tænkte jeg. "Det kan jo faktisk lade sig gøre! Det kan de faktisk godt!"

Det lagde også en yderligere kæmpestor mening til det arbejde, jeg er blevet guidet ind i, de seneste år - i forhold til galaktiske tilgange til at højne energien og gøre op med tyngde. 

Det er det arbejde, vi åbner til lørdag d. 30. marts kl. 13.00-13.45 i Det Galaktiske Fredslys .

Det er gratis at deltage online, og videoen bliver streamet på Facebook og YouTube.

Du kan tilmelde dig deltagelse i Aarhus C herunder, eller bidrage med en onlinedonation.


Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Order summary

IMG_0539

Det Galaktiske Fredslys | Shamanistisk Fredsmeditation

GRATIS/DONATION ONLINE | 100 KR. I AARHUS C LØRDAG D. 30. MARTS KL. 13.00-13.45

Butikken er åben fra kl. 12.00, og du kan komme før og sætte dig med en kop te eller kaffe - efter meditationen er slut er der afsat tid mellem kl. 13.45-14.30 til dialog og landing i Aarhus C.

TILMELD GRATIS ONLINEDELTAGELSE HER


DKK 80
Total due DKK 80

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.