SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

HELT tilbage til rødderne | NEOSHAMANISTISK GENSTART

I de seneste år har jeg i mærket et smukt og kraftfuldt træk mod at bevæge mig ud af den vestlige new age spiritualitets dogmer og traditioner - og helt tilbage mod den oprindelige kontakt vi som mennesker rakte ud fra, før der fandtes noget der hed rammesat spiritualitet, shamanisme, religioner og tro.

Derfor har jeg holdt webinaret HELT TILBAGE TIL RØDDERNE | NEOSHAMANISTISK GENSTART hvor du har mulighed for at møde mig helt autentisk, og uden filter.

Høre mine tanker om hvordan new age spiritualitetens traditioner og dogmer konstituerer faldgruber, der ikke kun kan have alvorlige konsekvenser for det enkelte menneskes selvudvikling, men også have indflydelse i langt større perspektiver.

Forholde dig til om en neoshamanistisk tankegang er appellerende for dig. At vende HELT tilbage til rødderne, der hvor vi står rent, og bare er - mennesker - i en verden, der er er så meget mere end det stoflige, uden vi skal forholde os blindt til dogmer, men selvfølgelig gerne må stille os på skuldrene af forgængernes erfaringer.

Og (hvis du ikke allerede er der) træde med ind i din egen spirituelle genstart, i en verden der giver så meget mere mening når vi forholder sig til virkeligheden i alle de lag, den findes i.

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Donér et beløb udover 50 kr.
DKK

Order summary

lysarbejde-jorden-acturisk-kvinde-groen-rund

HELT tilbage til rødderne | NEOSHAMANISTISK GENSTART

Med din onlinedonation støtter du Shaman Works' offentlige afholdelser af foredrag og meditationer, og får samtidig adgang til at afspille og downloade materialet fra dit eget login på shamanworks.org.

Den gratis version uden onlinedonation ligger tilgængelig lige her på YouTube

DKK 40
Total due DKK 40

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.