SHAMAN WORKS | BACK TO THE ROOTS

Visionsrejser og de underbevidste kodninger: "Sagaer fra Dybet"

 

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Order summary
932-hvide-droemme-visionsrejser-iii-sagaer-fra-dybet-karina-bundgaard-952x498

Visionsrejser og de underbevidste kodninger: "Sagaer fra Dybet"

Visionsrejser: Sagaer fra dybet

5 trin ind i en dybere kontakt med dine underbevidste kodninger

931-hvide-droemme-visionsrejser-iii-sagaer-fra-dybet-karina-bundgaard-1200x225.jpg

5 guidede visionsrejser med dyb, guidet healing, der tilsammen skaber fortællingen om hvordan bevidstheder fra andre galakser og de ydre kanter af universet har kæmpet om at få indflydelse på jordens skabelse af liv.

Du modtager healing og støtte til omstilling i dine dybeste bevidsthedslag i forhold til at rumme de modsatrækkede træk, du mærker i dig selv og i forhold til andre mennesker. Din intuition bliver skærpet, og dine indre kampe og modstand bliver healet og forløst - en vibrationsændring, der både styrker din evne til at manifestere og sætte handling din spiritualitet og livsformål.

Desuden aktiveres dine egne kompetencer gennem energiarbejdet i at kunne formidle healing ud fra denne rene og dybe tilstanbd.

Deltagelse i online eller som video/lydfil - med mulighed for at gennemføre forløbet 100% tilpasset din egen planlægning.

“Visionsrejser III: Sagaer fra dybet” er kanaliseret, hvilket vil sige at hver episode udfolder sig samtidig med at den afholdes. Healingen, du modtager, er guidet og kraftfuld, og skaber plads til at du kan løfte din bevidsthed og vibration ud af mønstre omkring indre modstand, og lade din energi flyde der hvor der er flow og lethed.

De 5 visionsrejser afholdes mandag d. 13. april kl. 10-14.30. Udover hver rejse på 20-30 minutter er der introduktion til dagen og til at bruge energien som healing.

DKK 1,040
Total due DKK 1,040

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.