Clairvoyance til BUSINESS er henvendt til virksomhedsejere og -ledere, som ønsker at optimere flowet i forretningen og arbejdslivet.

Som virksomhedsleder er energien i din forretning tæt forbundet med din egen energibalance - og det kan være essentielt at lytte til både dig selv og forretningen, for at begge dele fungerer optimalt.

Business clairvoyancen højner energien i din forretning og arbejdsliv, og vejledningen giver dig konkrete bud på hvordan du kan løse dine udfordringer, og styrke dit fundament for at skabe resultater

ELEMENTERNE I DIN BUSINESS CLAIRVOYANCE

Clairvoyant læsning af udfordringer og udviklingspotentiale i dit liv der har energimæssig sammenhæng med forretningen og arbejdslivet, med perspektivering af muligheder og udfordringer.

Clairvoyant læsning af flowet i forretningen og arbejdslivet med perspektivering af muligheder og udfordringer.

Stil spørgsmål til konkrete problematikker med clairvoyant sparring og dialog.

CLAIRVOYANT VEJLEDNING

shaman-works-logo Udviklingspotentiale & udfordringer i dit personlige liv og forretning

shaman-works-logo Perspektiver på retning, strategi og valgmuligheder

ENERGIBALANCE & HEALING

shaman-works-logo Optimering af din indre balance og forretningsflowet

shaman-works-logo Optimering af din og forretningens fælles energibalance.

Du tager ejerskab over dine resultater og valg, både personligt og forretningsmæssigt - jeg bidrager med clairvoyant vejledning, klarhed og samt et styrket grundlag at træffe dine valg ud fra.

Clairvoyance på datoer og andre lavpraktiske forhold kan påvirkes af ændringer i livsvalg, og derfor med tiden blive upræcise - efter ønske kan jeg stille ind, men med disse forbehold.