Clairvoyance til BUSINESS er henvendt til virksomhedsejere og ledere, som ønsker at få klarhed over sammenhængen mellem den personlige livsvej og flowet i forretningen. 

Som virksomhedsleder er energien i din forretning tæt forbundet med din egen energi - og det er essentielt at lytte til både dig selv og forretningen, for at begge dele fungerer optimalt.

Formålet med business clairvoyancen er at højne energien i alle elementerne i din forretning - uanset om dine egne styrker ligger ved strategi, livsformål og mening, innovation eller indtægsgenerering.

Min vejledning til dig giver dig konkrete bud på hvordan du kan løse dine udfordringer, og styrker af dit fundament for at skabe resultater

ELEMENTERNE I DIN BUSINESS CLAIRVOYANCE

Business clairvoyancen starter med en overordnet personlig læsning, hvor jeg stiller clairvoyant ind på udfordringer og udviklingspotentiale i dit liv, der energimæssigt har en sammenhæng med din forretning .

Du har herefter mulighed for at stille konkrete spørgsmål til dit personlige liv og din forretning, som jeg  formidler clairvoyant vejledning til, med omdrejningspunkt omkring forretningsflowet.

CLAIRVOYANT VEJLEDNING

shaman-works-logo Udviklingspotentiale & udfordringer i dit personlige liv og forretning

shaman-works-logo Perspektiver på livsretninger og valgmuligheder

ENERGIBALANCE & HEALING

shaman-works-logo Balance i dit personlige liv og forretningsflow

shaman-works-logo Din og forretningens fælles energibalance.

Du tager ejerskab over dine resultater og valg, både personligt og forretningsmæssigt - jeg bidrager med clairvoyant vejledning, klarhed og samt et styrket grundlag at træffe dine valg ud fra.

Clairvoyance på datoer og andre lavpraktiske forhold kan påvirkes af ændringer i livsvalg, og derfor med tiden blive upræcise - efter ønske kan jeg stille ind med disse forbehold.