2036-online-booking-af-sessioner-hvid-og-ren-karina-bundgaard-2880x800.jpg
Klik her for at komme til ONLINE BOOKING

Karina Bundgaard

Shaman og spirituel lærer

Jeg har en 1:1 kommunikation med guider og engle og samtidig en tilgang til spiritualitet og energiarbejde som er helt nede på jorden. Mine erfaringer som shaman, musiker og akademiker har givet mig en forståelse af energi og spiritualitet, som er sammenhængende fra de dybeste lag i nervesystemet til de yderste kanter af universet.

Mit speciale er kanalisering og spirituel vidensdeling, hvor jeg gennem kanalisering samarbejder med guiderne og min sjæls visdomsfelt om at skabe ny spirituel viden og erkendelser. Derfor er undervisning og sessioner hos mig altid 100% individuel.

Kontaktinfo

Email: kab@shamanworks.org
Telefon: 30230292 (primært SMS)

Skype: live:livsblomst
Facetime: 30230292
Facebook: Følg på Facebook

Betaling

Bank: Spar Nord A/S
Reg. nr.: 9004 - kontonr.: 0003201937

MobilePay: 96609

PayPal: livsblomst@gmail.com

Adresse

Thorvaldsensgade 34, st. mf.
8000 Aarhus C

Indgang gennem butiksfront

Kundetoilet har indgang gennem baggården til nr. 34. Gå til venstre og åben den hvide dør lige før halvmur.

2007-butiksfront-sort-hvid-karina-bundgaard-1200x628.jpg

Parkering

Betalingsparkering ved Prismet, Vesterbro Torv, Ceres Byen, AROS/Musikhuset, Scandinavian Congress Center.

Gratis parkering i nærområde på gadeplan i 2 timer jf. skiltning.

1 times parkering ved Netto i Thorvaldsensgade.

Busser

Bus nr. 3a, 4a og 11 til Vesterbrogade.

Bus nr. 14 og 15 til Thorvaldsensgade

995-parkering.jpg

 Privatlivspolitik

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart, og du vil heller ikke modtage reklamemails eller nyhedsbrev, medmindre du selv ønsker det. Hvis et produkt du har købt bliver opgraderet, vil du modtage en email med oplysninger herom.

Returpolitik og forretningsbetingelser
Moms og afgifter
Det fremgår af det enkelte produkt, om moms er medregnet. Evt. gebyrer og afgifter fremgår af det enkelte produkt - såfremt intet er angivet, er der ikke tillagt gebyrer eller afgifter.

Lydfiler og digitalt indhold
Lydfiler og online adgang refunderes ikke. Skulle lydfilen være defekt, sendes en ny i stedet. Er du ved en fejl kommet til at købe online adgang til det samme produkt flere gange på den samme konto, får du mulighed for at flytte indholdet over på en anden konto i stedet.

Arrangementer
Hvis du bliver forhindret i at deltage ved arrangementer af kategorien minikursus eller guidet meditation, får du tilsendt lydfil og/eller adgang til video, så du har mulighed for at gennemføre kurset/meditationen som selvstudium.

Ved forløb og heldagskurser med fysisk fremmøde fremgår det af beskrivelsen hvilke retningslinjer der gør sig gældende. Ved uddannelser er afmeldingsfristen 30 dage, samt depositum på 15%. Hvis ikke der står noget, er afmeldingsfristen 7 dage før afholdelsen. Du vil modtage lydfiler og/eller video, hvis du ikke er i stand til at møde op, så du har mulighed for at gennemføre arrangementet som selvstudium.

Teknisk support på gratis indhold og deltagelse i gratis arrangementer

På grund af tidsmangel kan jeg ikke love teknisk support på gratis ydelser. Hvis du vælger at kontakte mig alligevel, skriv til support@karinabundgaard.dk, hvor du tydeligt angiver hvilket produkt/arrangement der er tale om, evt. link, samt beskrivelse af hvad du ikke kan få til at fungere.