0

2021-01-21-header-shaman-works-forside-2880x1200

INFO OM SESSIONER GÅ TIL ONLINE BOOKING

 

Kontaktinfo

Email: kab@shamanworks.org

Skype: mithrilla
Facetime: 30230292
Facebook: Følg på Facebook

Betaling

Bank: Sparekassen Kronjylland
Reg. nr.: 9395 - Kontonr.: 14969950

MobilePay: 407090

Parkering

Betalingsparkering ved Prismet, Vesterbro Torv, Ceres Byen, AROS/Musikhuset, Scandinavian Congress Center.

Gratis parkering i nærområde på gadeplan i 2 timer jf. skiltning.

1 times parkering ved Netto i Thorvaldsensgade.

Busser

Direkte linjer fra Aarhus Banegård (afstand ca. 1 km)

Bus nr. 3a, 4a og 11 til Vesterbrogade.

Bus nr. 14 og 15 til Thorvaldsensgade

Adresse

Thorvaldsensgade 34, st. mf.
8000 Aarhus C

Indgang gennem butiksfront

Kundetoilet har indgang gennem baggården til nr. 34. Gå til venstre og åben den hvide dør lige før halvmuren.


2007-butiksfront-sort-hvid-karina-bundgaard-1200x628

 Privatlivspolitik

Dine oplysninger bliver ikke videregivet til tredjepart, og du vil heller ikke modtage reklamemails eller nyhedsbrev, medmindre du selv ønsker det. Hvis et produkt du har købt bliver opgraderet, vil du modtage en email med oplysninger herom.

Tilladelse til at sende nyhedsbrev og markedsføring (i overensstemmelse med EU-lovgivning - GDPR)

De oplysninger, du samtidig med samtykke til nyhedsbrev, giver i formularen, bruges til at være i kontakt med dig for at kunne sende emails med indhold relateret til Shaman Works ApS, opdateringer og markedsføring.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af hver email, du modtager. Dine oplysninger bliver selvfølgelig behandlet med respekt og diskretion, og videregives ikke til tredjepart. For mere information om privatlivspraksis, besøg venligst vores hjemmeside.

Ved at udfylde formularen nedenfor accepterer du, at vi kan behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår.

Præmisser for deltagelse i energiarbejde og healing

Som deltager samtykker du i at tage fuldt ud ansvar for din egen proces før, under og efter deltagelse i energiarbejde, der af Karina Bundgaard som oftests er formidlet gennem healing, kanalisering og klarsyn, men kan variere.

Som deltager samtykker du i at have læst, eller erklærer dig på intuition samstemmende med, grundpripperne for shamanistisk energiarbejde opstillet af Karina Bundgaard i forhold til deltagelse.

Læs grundprincipperne HER

 

Returpolitik og forretningsbetingelser
Moms og afgifter
Det fremgår af det enkelte produkt, om moms er medregnet. Evt. gebyrer og afgifter fremgår af det enkelte produkt – såfremt intet er angivet, er der ikke tillagt gebyrer eller afgifter.

Lydfiler og digitalt indhold
Lydfiler og online adgang refunderes ikke. Skulle lydfilen være defekt, sendes en ny i stedet. Er du ved en fejl kommet til at købe online adgang til det samme produkt flere gange på den samme konto, får du mulighed for at flytte indholdet over på en anden konto i stedet.

Arrangementer
Hvis du bliver forhindret i at deltage ved arrangementer af kategorien minikursus eller guidet meditation, får du tilsendt lydfil og/eller adgang til video, så du har mulighed for at gennemføre kurset/meditationen som selvstudium.

Ved forløb og heldagskurser med fysisk fremmøde fremgår det af beskrivelsen hvilke retningslinjer der gør sig gældende. Hvis ikke der står noget, er afmeldingsfristen 7 dage før afholdelsen. Du vil modtage lydfiler og/eller video, hvis du ikke er i stand til at møde op, så du har mulighed for at gennemføre arrangementet som selvstudium.

Online afspilning
Online afspilning af video og lydfiler i forbindelse med køb af produkt gælder så længe Shaman Works ApS har det tilknyttede deltagersite online og fungerende. Der er pt. ingen planer om at nedlægge tjenesten. Der tages forbehold for force majeure.