2321-shaman-works-header-personlig-session-med-tekst-2800x600

ONLINE BOOKING

Guidede sessioner med healing og spirituel vejledning tager udgangspunkt i DINE livsprocesser og det, DU har brug for.

En session med healing og klarsyn har omdrejningspunkt omkring det, der er relevant for dig lige nu. Det kan være konkrete spørgsmål eller temaer, du godt kunne tænke dig at få belyst og healet, men der kan også være beskeder fra din underbevidsthed, højere bevidsthed, kropslige bevidsthed og andre bevidsthedslag. Så selvom du måske har et specifikt område, du gerne vil arbejde med, kan det, der folder sig ud i løbet af sessionen, vise sig at være større, bredere eller dybere end planlagt.

Fordi kommunikationen strømmer fra så mange bevidsthedslag, fortæller du helt sikkert meget mere, end jeg som menneske kan forstå. Derfor arbejder jeg fra et udgangspunkt som kanal, hvor jeg åbner mig til at kunne tage imod guidning og vejledning fra det samarbejde, der ligger i sjæleplanet og mellem vores respektive guider.

Den del af sessionen, der overordnet støtter dit system i at forløses, balanceres og heles, vil have næsten den samme form og retning, uanset hvilken dialog vi har. Healingen er meget præcist guidet fra oven, og udfoldes gennem kompetencer, som ikke kan eller må styres af kanalens bevidsthed eller vilje.

Der er plads til at du kan have spørgsmål med til dine livsudfordringer, at vi kan mærke ind og lave klarsyn løbende, at vi kan fordybe os i forståelser af traumeforløsninger, der dukker op som en del af healingen og meget mere. For det meste er de emner, vi kommer omkring, guidet på samme måde som healingen, men der er mere plads til en løs dialogform med udveksling og deling.

Alle sessioner er individuelle, og kan indeholde flere delelementer. En session kan fx sagtens komme omkring både fostertilstanden, perspektivering på nuværende livspartnerforhold og fysiske smerter.