2023-01-06-personlig-vejledning-header

DEN PERSONLIGE VEJLEDNING

Vejledningen giver dig mulighed for at skabe et nyt udgangspunkt for at være din egen vigtigste guide- at styrke dit fundament, din integritet og din frihed til at stå stærkt som nøjagtigt den, du er.

Vi stiller ind på de livstemaer, du gerne vil have kigget nærmere på, og du har også mulighed for at jeg sætter ord på det jeg mærker din energi fortæller (en læsning).

776-kontakt-med-jordens-urkraft-karina-bundgaard-952x498

DEN ENERGIBEVIDSTE VEJLEDNING

Vejledningen bidrager med uddybning og perspektiver, der skaber nye forståelser for udfordringer og fastlåste problematikker, og på den måde åbne døre til forløsning, eller til at finde ny motivation.

Den bliver formidlet gennem en læsning af energien, og alle perspektiver og vejledning er skræddersyet lige præcis til dig.

FRISÆTTELSE I KROP, SIND & ENERGI

Energibevidsthed gør det muligt at give slip på mønstre, overbevisninger og fastlåsninger i krop, følelser, tanker og energisystemet fra nye dybder - og skabe nye, stærke rammer for et nyt udgangspunkt.

Healingen i din personlige vejledning er reelt set det vigtigste element - der muliggør forløsning og fornyelse fra et nyt, dybt plan.

1007-clarity-spiritualitet-og-bevidsthed-karina-bundgaard-1200x628

SÅDAN STARTER DIN SESSION

I din personlige vejledning sidder vi over for hinanden, og vi starter med at du fortæller om de livsproblematikker eller andre temaer, du gerne vil have belyst og have sparring på i din session. 

Herefter følger en samtaleform, der typisk - men ikke nødvendigvis - har et omdrejningspunkt omkring den energibevidste vejledning.

608-blaa-foraarsblomst-ankre-i-hverdagen-karina-bundgaard
2230-lavendel-blomst-lilla-blaa-1200x628

HVAD SKER DER I DIN SESSION?

Mens vi sidder over for hinanden er du allerede er i gang med at skabe et helt nyt udgangspunkt for at være dig - når vi stiller ind på bestemte problematikker er det ikke kun for at belyse dem.

De bliver samtidig med healet og forløst, gennem den energibevidste tilgang og de forståelser og bekræftelser, som vi sammen finder frem til i løbet af sessionen.

Din personlige vejledning er et kvantespring hen mod et styrket udgangspunkt for at være autentisk og tro mod dig selv i dine aktuelle livsprocesser, og til at skabe momentum og forløsning fra din egen dybeste, indre balance.

LÆS MERE OG BOOK DIN PERSONLIGE VEJLEDNING ONLINE

PRISER OG BOOKING

DIN PERSONLIGE SESSION KAN FINDE STED I AARHUS C ELLER ONLINE · 25 minutter | 850 kr. · 55 minutter | 1500 kr. ·1 time og 45 minutter | 2500 kr. · Kernehealing til voksne | 2500 kr. · Healing til børn 25 minutter | 650 kr. · Healing til børn 55 minutter | 1000 kr. · Business 25 minutter | 850 kr. + moms · Business 55 minutter | 1500 kr. + moms · Business 1 time og 45 minutter | 2500 kr. + moms · Fjernhealing 25 minutter | 850 kr. · Krystal med healing i Aarhus C | 100-250 kr. · Du modtager en lydfil fra din session (med forbehold for teknikken), samt adgang til videoer, der støtter din landing i energien efter din personlige vejledning.