HEADER-SHAMANISTISK-HEALING-2880X800

Book en tid online, læs mere om hvordan en session med shamanistisk healing foregår længere nede på siden - eller bliv klogere på de enkelte sessionstyper lige herunder.

SE PRISER OG BOOK TID ONLINE

HVORDAN FOREGÅR EN SESSION?

I en session sidder vi over for hinanden (i Aarhus C eller online), og vi starter med at du kan fortælle om det, du gerne vil modtage healing til og have belyst gennem energilæsningen.

Under din healing sætter jeg ord på det, healingen arbejder med - det giver en mulighed for at kunne tale ind i relevante forståelser og rammer, som du kan bruge i dine erkendelsesprocesser.

Mens vi sidder over for hinanden er du altså allerede er i gang med at skabe et helt nyt udgangspunkt for at være dig, gennem healingen og det forståelsesmæssige afsæt.

Det er gennem hele sessionen muligt at stille spørgsmål til formidlingen, og de fleste sessioner forløber som en blanding mellem dialog og energilæsning.

10.1-droemmefanger-hvid-shamanistisk-droemmetydning-1200x628

HVAD ER SHAMANISTISK HEALING?

Den shamanistiske healing styrker energibalancen i kroppens og energilagenes egne ressourcer og selvhealingskraft.

Healingen arbejder gennem en vekselvirkning mellem at skabe forløsning samt at støtte selvrestituerende kredsløb i kroppen, tankerne, følelserne og energilagene.

Fordi der ikke er nogen, der bedre end dig selv ved, hvad du har brug for, er det din egen indre kraft og balance, der er udgangspunktet for den healing, du modtager.

Din bevidsthed, underbevidstheden, følelseslagene, tankerne og kroppen samarbejder med energilagene om at samle hele dig og skabe balance i krop, sind og sjæl.

DIN HEALINGPROCES

I din shamanistiske healing arbejder vi under sessionen med transformation og styrkelse med afsæt i de temaer, du har valgt vi skal fordybe os i.

Gennem styrkelsen af energibalancen skabes også en energiopfyldning til healingsprocessen, der følger efter sessionen.

Dit system frigiver den lagrede energi efterhånden som dine livsprocesser naturligt udvikles og udfolder sig.

Din egen selvhealingskraft er også primus motor for denne del af healingen. I det øjeblik, du træder ud af din session, overtager din egen energibalance fuldt og helt din healingproces, og du har fået alt det med dig, som vi har arbejdet med, som din egen iboende erfaring.

2106-shamanistisk-energiarbejde-nerveceller-blaa-1200x628

HVAD ER EN ENERGILÆSNING?

Selvom det for nogle kan lyde mystisk, er energilæsning ikke meget anderledes end at aflæse fx mimik, kropssprog eller stemmens intonation.

Det er her blot sanseregistreringer i kroppens følesans der samarbejder med tanke- og følelseslag, de kognitive arkiver samt indre sanser (drømmesyn, drømmehørelse etc.) om at afkode og skabe forståelse for hvad det er, energistrømmene i din healing fortæller.

Som eksempel kan en energilæsning af en følelsesmæssig tilstand give perspektiver på hvilke blokeringer, der er ved at blive healet, eller hvilke kompetencer, der er ved at blive styrket.

HVAD KAN EN ENERGILÆSNING BRUGES TIL?

En energilæsning er sin egen form af kanalisering og klarsyn - og kan bruges til nøjagtigt de samme ting.

I din session bruges den først og fremmest til at skabe forståelse og perspektiver på den vejledning og processer, healingen arbejder med. Det giver dig mulighed for at give disse bevidsthedslag støtte til dybere og hurtigere forløsning og styrkelse af den indre og ydre balance.

En energilæsning kan også bruges i forbindelse med guidekontakt, afdødekontakt, clearing, spirituel vejledning, højere dimensionslag, clairvoyance mm.

Af etiske årsager læser jeg ikke specifikt ind i energierne omkring spådomme, sygdom, død og andre gråzoner.

2128-healing-og-klarsynsaften-i-aarhus-1200x628

Den shamanistiske healing løfter dig gennem styrkelse af energibalancen i kroppen, sindet og energibevidstheden et nyt udgangspunkt for at være autentisk og tro mod dig selv i dine aktuelle livsprocesser, og til at skabe momentum og forløsning fra din egen dybeste, indre balance.

PRISER OG BOOKING

DIN SESSION KAN FINDE STED I AARHUS C ELLER ONLINE · 25 minutter | 850 kr. · 55 minutter | 1500 kr. ·1 time og 45 minutter | 2500 kr. · Grundhealing til voksne | 2500 kr. · Healing til børn 25 minutter | 650 kr. · Healing til børn 55 minutter | 1000 kr. · Business 25 minutter | 850 kr. + moms · Business 55 minutter | 1500 kr. + moms · Business 1 time og 45 minutter | 2500 kr. + moms · Fjernhealing 25 minutter | 850 kr. · Krystal med healing i Aarhus C | 100-250 kr. · Du modtager en lydfil fra din session (med forbehold for teknikken), samt adgang til videoer, der støtter din landing i energien efter din personlige vejledning.