HEALING TIL BØRN & UNGE

Der er flere muligheder for at modtage healing til børn og unge - og det gælder for dem alle, at du, indtil barnet når en vis alder, selv inkluderes som voksen.

En session med healing foregår typisk med voksenkontakt, hvor du får sparring på dine spørgsmål samtidig med at dit barn modtager fjernhealing.

Du kan også købe et onlinekursus i healing til børn - kurserne er beregnet til at alle kan deltage, uanset forudsætninger.

Har du et barn med uro i systemet, urolig søvn eller night terror, kan healing være en god støtte til at finde ro og balance.

BOOK 25 MINUTTER | 650 KR. BOOK 55 MINUTTER | 1000 KR.

Børn kan have stor glæde af at modtage healing

Healingen kan tage afsæt i følelsesmæssige udfordringer og livsproblematikker, såvel som i fysiske symptomer (som selvfølgelig også skal vurderes af en lægefaglig), som vi kan sætte et holistisk perspektiv på under healingen.

Det fungerer indtil en vis alder bedst hvis barnet modtager fjernhealing, mens du som voksen under sessionen har mulighed for at få kanaliseret vejledning til de problematikker, du oplever.

Barnet modtager healingen gennem dig

Som voksen modtager du selv healing under sessionen, og en del af den sendes videre til barnet gennem jeres kærlighedsforbindelse. Det skaber en tryg og velkendt modtagelse af healingen hos barnet.

Den healing, du modtager, støtter dig desuden i at finde den bedst mulige balance til at kunne vejlede dit barn i energi og handling.

Kan jeg komme sammen med mit barn?

Det er også muligt at både du og dit barn er til stede under sessionen - det kan fungere rigtig godt.

Vær dog opmærksom på at det formentlig ikke er muligt for dig at stille spørgsmål og få svar på samme måde når dit barn er med, fordi det er vigtigt at barnet har en god og inkluderet oplevelse af jeres session.

1:1 med interessede unge fra 15 år

Unge fra ca. 15 år vil begynde at kunne få noget ud af at komme til sessionen selv. Det er vigtigt at den unge har fået lidt at vide om hvad der kommer til at ske, og eventuelt selv har læst om en shamanistisk sitting her på siden.

Det er vigtigt at du selv booker tiden, da det svarer til at give forælder/værgesamtykke til at den unge må komme alene.

BOOK 25 MINUTTER | 650 KR. BOOK 55 MINUTTER | 1000 KR.