SHAMANISTISK HEALING & ENERGILÆSNING

🌿 Shamanistisk healing til dine livsprocesser og frisættende perspektiver på dine udfordringer gennem energilæsning (herunder klarsyn, kanalisering og efter ønske guidekontakt)

🌿 Styrkelse af din indre balance, kontakten med dit indre kraft samt af fundamentet til udfoldelse af dit sjælelige selv i alle livsaspekter.

🌿 Healing af dybereliggende processer i kroppen, energistrømme, følelseslag, tankelag og energisfærerne - og styrkelse af din egen selvhealingskraft.

I en session med shamanistisk healing og energilæsning arbejder vi ud fra de temaer som du allerede har et naturligt fokus på - altså det, der optager din opmærksomhed, og som du ønsker at få healet, afklaret og og styrket.

Bevidstheden, kroppen, underbevidstheden, energisystemet og alt det andet, du også er, arbejder hele tiden sammen om at gøre dig opmærksom på lige præcis det, som det kan betale sig at give et positivt, healende fokus.

Vi tager afsæt i de emner og/eller spørgsmål, du selv ønsker, vi skal kigge på - det kan være dine aktuelle livstemaer, fysiske symptomer, fastlåste følelser, styrkelse af fundamentet, åbning til spiritualiteten - du kan også ønske at starte med en åben energilæsning, hvis du synes, det er svært præcist at sætte ord hvordan du har det.

Vores dialog og energilæsningen i sessionen kan sammenlignes med toppe af isbjerge for det, der er underliggende i tanker, følelser, kroppen og energistrømmene - og fordi vi arbejder med energien vil også det, vi ikke når at sætte ord på, heales, forløses og styrkes.

Dine egne spørgsmål og emner vil dog være springbræt for det, vi holder et fokus på i løbet af sessionen, for det er altid er vigtigt at være opmærksom på det, der naturligt fylder - eller at finde ud af, om der er en årsag til, at det fylder, som det gør.

Healingen kan foregå i Gammel Munkegade i Aarhus C eller online.

I Aarhus C er der altid kaffe, te og vand i venteværelset, og under sessionen sidder vi overfor hinanden i lænestole, med mulighed for at få et tæppe på, og fødderne op.

Online mødes vi over videokonferenceprogrammet Zoom, der er let og ligetil at installere og bruge på både telefon, tablet og computer. Ønsker du at mødes over Messenger eller Facetime kan du skrive det i kommentarfeltet når du booker.

Der er masser af plads til menneskeligt nærvær og dialog som en essentiel del af sessionen, både i Aarhus C og online.

BOOK EN PERSONLIG VEJLEDNING

Hvis du ønsker shamanistisk healing og energilæsning til lige præcis de emner, du selv ønsker at bringe på bane, er det en personlig vejledning, du skal booke - du kan skrive i kommentarfeltet, hvis der er noget specifikt, du gerne vil have kigget på, eller vente til vi sidder over for hinanden.

Herunder er nogle overskrifter, som jeg tit oplever folde sig ud i sessioner med shamanistisk healing og energilæsning - du kan eventuelt bruge dem som inspiration til hvad du selv gerne vil have healing og uddybning til.

 🍃 Healing af fastlåste følelser og traumer med perspektivering til fortid, nutid og vejen frem.

🍃 Healing af kroppen samt bagvedliggende følelsesmæssige og energimæssige årsager

🍃 Healing af stresstilstande og hypersensitivitet i nervesystemet

🍃 Healing af hjertesorg og længselstilstande fra kærlighedsrelationer

🍃 Healing af nedarvede indstillinger og traumer fra slægtslinjerne

🍃 Healing af uforløste processer fra tidligere liv og relevante perspektiver til nuværende liv

🍃 Clearing af energisystemet og højnelse af den energinæssige vibration

🍃 Clearing af hjemmet og højnelse af den energimæssige vibration

🍃 Kontakt fra sjælelagene med slægtninge og andre nære, der ikke er her længere

🍃 Sjælehentning, med hjemkaldelse og integration af sjælefragmenter

* Af etiske årsager læser jeg ikke energien omkring spådomme, sygdom, død og andre gråzoner - styrkende healing til alle processer kan formidles, såvel som perspektiver på forskellige livsretninger.