Shamanistisk livsuddannelse

CLARITY

DIN SPIRITUALITET • DIN KRAFT • DIN FRIHED

 

Karina Bundgaard
Shaman, healer og spirituel vejleder

 

 

 

 

7 moduler

CLARITY består af 7 moduler med 12 lektioner, som hver giver dig uddybende undervisning og healing inden for et spirituelt emne.

Undervisningen er for alle uanset spirituelle forkundskaber, og er tilrettelagt så den kan tilpasses din tid og temperament.

Lektionerne er skræddersyet til at kunne fungere som enkeltstående meditationer, og du kan udvælge din helt egen rækkefølge og sammensætning.

 

1. Indre Vejledning

Det første modul på CLARITY handler om din egen indre refleksion, autenticitet og spiritualitet, og giver dig en forløsning af instinktlagenes indflydelse på din oplevelse af dig selv og livet.

2. Ydre Vejledning

Det andet modul på CLARITY giver indblik i     sammenhængene mellem vores egne livsprocesser og vores reaktioner på de omstændigheder og mennesker, vi  møder i verden omkring os.

3. Spirituel Kontakt

Det tredje modul på CLARITY er en fordybelse i at skabe kontakt med de dimensionslag, hvor kommunikationen med  højtvibrerende energibevidstheder strømmer som en naturlig del af din bevidsthed.

4. Healing af grundtilstande

Det fjerde modul på CLARITY skaber nænsom kontakt, healing og forløsning i følelseslag,     handling og tanker ud fra en forståelse af 12 arketilstande i menneskets urinstinkter. 

5. Shamanistisk Energiarbejde

Det femte modul på CLARITY formidler en grundlæggende forståelse for energiarbejde, og undervisning i anvendelse af shamanistisk metode i spiritualitet og hverdag.

6. Kroppens bevidsthed

Det sjette modul på CLARITY giver dig mulighed for at fordybe dig i kroppens bevidsthed fra det fysiske til det kosmiske og øge din kapacitet for selvhealing og tolkning af kroppens signaler.

984-sinjain-roman-soldier-1600x300.jpg

7. Mytologi og legender

Det syvende modul på CLARITY udfolder den spirituelle bevidsthed ved at bruge gamle  mytologier til at kontakte vores egen hukommelse om spiritualitet i andre liv og verdener.

Vi arbejder gennem energiindstrømninger, som har skabt legenderne og fortællingerne fra de spirituelle mytologier om guder fra menneskets og universets spirituelle historie. 

Undervisningen

1170-livskraft-meditation-sommerfugl-karina-bundgaard-1600x300.jpg

I hver CLARITY lektion modtager du undervisning i foredragsform, med indsigter og forståelser du kan tage med dig og bruge som rammer eller inspiration til at uddybe din egen spiritualitet.


Undervisningen er kanaliseret ud fra de energiindstrømninger, der naturligt er tilknyttet den enkelte lektions emne.


Den aktive undervisning er inddelt i en meditations- og undervisningsdel på 50-60 minutter, og en øvelsesdel på 15-20 minutter.


Foredragsdelen er kun en del af den samlede undervisning, du modtager, da CLARITY er en shamanistisk uddannelse, som er grundlagt gennem energiarbejde..

 

Healingen

1041-clarity-naturkontakt-karina-bundgaard-1600x300.jpg

Det shamanistiske energiarbejde, som CLARITY lektionerne formidles gennem, svarer til at hver lektion er et dybt meditationsarbejde.


Undervisningsformen giver dig mulighed for at   lytte og forholde dig til undervisningen i alle bevidsthedslag - med fodfæste i dit eget spirituelle udgangspunkt.


Det betyder også at du modtager relevant undervisning selvom du ikke kan huske forståelserne - fordi dine dybere bevidsthedslag lytter med.


Ved gentagelse af lektionerne vil du kunne opleve at healingen går dybere for hver gang - fordi dit eget udgangspunkt har flyttet sig.

 

Deltagelse
Online eller videoundervisning

1028-clarity-manifestation-og-skaberkraft-karina-bundgaard-1600x300.jpg

Som deltager på CLARITY har du adgang til onlineafspilning af alle afholdte lektioner, uanset hvornår du opstarter din deltagerstatus.


Nye lektioner (2-4 pr. måned) bliver afholdt online, med mulighed for at deltage torsdage kl. 20.30-22.


Hvis du ikke har mulighed for at deltage aktivt, kan du vælge at modtage fjernhealing og gennemføre som energiarbejde -  og/eller se videoen på et senere tidspunkt

Studiegrupper
Fordybelse i CLARITY undervisningen

817-kontakt-med-jordens-urkraft-karina-bundgaard-800x150.jpg

I en studiegruppe integrerer du undervisningen fra CLARITY gennem praktiske øvelser og sparring.

Studiegrupperne afholdes per modul, og du kan deltage online eller i fysiske lokaler.


Ved deltagelse modtages diplom.

Karina Bundgaard

Mit speciale er kanalisering og spirituel vidensdeling, hvor jeg samarbejder med guiderne og min sjæls visdomsfelt om at skabe ny spirituel viden og erkendelser.

Min tilgang til spiritualitet og energiarbejde er helt nede på jorden, og mine erfaringer som shaman, musiker og akademiker har givet mig en forståelse af energi og spiritualitet med en sammenhæng fra de dybeste lag i nervesystemet til de yderste kanter af universet.

På CLARITY kanaliserer jeg nye indsigter og perspektiver ind til uddannelsens emner, og jeg glæder mig hver gang til at sammen med deltagerne at samarbejde med guiderne om at tune ind på mulighederne og potentialet i den nye tids energistrømninger.

Kærlige hilsner

Karina Bundgaard
Shaman, kanal og spirituel lærer

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200

CLARITY
Priser 2019/2020


Pris pr. måned

Adgang til online afspilning af alle afholdte lektioner
2-4 nye lektioner pr. måned
Rabatter på relevante kurser og forløb
Ingen binding

450 kr.

 

Pris pr. lektion

Enkeltstående deltagelse

250 kr.

 

Studiegruppe

Praktiske øvelser og opgave
Diplom på deltagelse

1000-2500 kr.

 

Tilmeld CLARITY - 450 kr. for fuld adgang