den-spirituelle-danmarkshistorie-kronborg-1600x300.png

Den Spirituelle Danmarkshistorie

I Danmark har vi en række højborge, slotte og fæstninger, der er forblevet en del af vores historiske bevidsthed selvom der kan være gået mange år siden de blev opført.

I områderne, de er bygget på, er der kraftcentre, som er skabt ud af områdets geologi og energistrømninger, som er blevet forstærket og synliggjort af de menneskeskabte bygningsværker.

Kraftcentre har i udgangspunktet et potentiale for at være epicentre for energiarbejde, og de højborge, slotte og fæstninger, vi besøger i Den Spirituelle Danmarkshistorie, er alle grundlagt med en intention om lysarbejde - på den måde, som tiden og kulturen kunne bære det ind.

Energiarbejdet på de spirituelle rejser i Danmark

Energiarbejdet på turene rundt omkring i Danmark handler om at styrke og bidrage til portalerne hvert sted, og ændre energien i de energibaner, som forbinder de store magtcentre fra Danmarkshistorien.

Som deltager modtager du også healing til dine egne personlige livsprocesser, som er forbundet med de temaer, som bliver taget op på hver tur.

Den Spirituelle Danmarkshistorie holdes af Portal Journeys og Shaman Works ved ny tids shamaner Rie Jespersen, Julie Mariel og Karina Bundgaard.

Energiarbejde på Kronborg
Helsingør, d. 27. oktober kl. 11.30-16.30

2031-kronborg-1600x300.jpg


I oktober går turen til Kronborg, hvor vi skal arbejde med energistrukturerne i området, i arkitekturen og i kraftstedet både over og under jorden. Kurset er inddelt i to, hvor vi i første del forbinder os med den portalstruktur, som gennem tiderne er skabt omkring Kronborg og kraftcenteret, som Kronborg er placeret på.

I anden del bevæger vi os ned i de underjordiske kasematter, hvor vi udfører et energiarbejde, der vil skabe dyb forløsning i de tunge intentioner, der har været båret ind af menneskelige aspekter som magt og krig ved Kronborgs opførelse og historie.

Ved at deltage i energiarbejdet får du som deltager selv healing og forløsning

Den første del af energiarbejdet skaber kontakt til de rene energilinjer i hver deltager som menneske, som sjælen og kærligheden og værdigheden strømmer igennem.

Anden del giver forløsning og healing i de mønstre og traumelag, som gør livsvejen tung, selvom vi går i den rigtige retning.

Priser

Alle priser er inkl. entrébillet til Kronborg til voksne. Børn er gratis under 18 år.

Studierabat 10 % ved fremvisning af gyldigt studiekort.

PAKKE 1
Mulighed for aktiv deltagelse i energiarbejde omkring voldgraven.

Passiv deltagelse i energiarbejdet i kasematterne.

1 voksen: 650 kr.
Familie med 1 voksen og børn: 650 kr.
Familie med 2 voksne og børn: 700 kr.

PAKKE 2
Mulighed for aktiv deltagelse i energiarbejde omkring voldgraven.

Adgang til energiarbejdet i kasematterne med Portal Journeys.

1 voksen: 950 kr
1 ung 15-18 år: 650 kr.

Program

1. Velkomst og præsentation ved indgangen til Kronborg

2. Meditation, visionsrejse og energiarbejde ved voldgraven holdt af Karina Bundgaard
Bidrag til kanalisering og undervisning ved Rie Jespersen og Julie Mariel

4. Portal Journeys energiarbejde i kasematterne med Rie og Julie.
Karina holder fokus på at heale de passive deltagere i arbejdsfeltet.

Samarbejdet mellem Shaman Works og Portal Journeys

Samarbejdet mellem Shaman Works og Portal Journeys giver mulighed for at deltage i shamanistisk energiarbejde på lige præcis det fordybelsesniveau dine weekender er gearet til.

Alle ture starter med en fælles meditation i et område der er egnet til at kunne gå til og fra, hvis du gerne vil opleve området på egen hånd mens du er en del af feltet - eller hvis du har børn med. 

Anden del er dedikeret energiarbejde der kræver mere fokus, men som alle har mulighed for at medvirke i gennem at være en del af healingsfeltet.

Karina Bundgaard er tovholder på den første del af energiarbejdet, men Rie Jespersen og Julie Mariel er tovholdere på den anden del.

 Energiarbejdet er en del af en række Portal Journeys, som har til formål at ændre energien i de energibaner, som forbinder de store magtcentre fra Danmarkshistorien.