Kommende arrangementer

 • (1 hr 45 mins)
  Galaktisk Lysarbejde for TEMPELRIDDERE | 6 undervisninger

  550 KR. | AARHUS / ONLINE / VIDEOKURSUS - TORSDAGE KL. 10.30-11.45 D. 26. JANUAR + 2.-9.-23. FEBRUAR + 2.-9. MARTS

  Velkomm…

  Læs mere

  550 KR. | AARHUS / ONLINE / VIDEOKURSUS - TORSDAGE KL. 10.30-11.45 D. 26. JANUAR + 2.-9.-23. FEBRUAR + 2.-9. MARTS

  Velkommen til i alt 6 undervisninger i Galaktisk Lysarbejde for TEMPELRIDDERE.

  Undervisningerne tager fortælle- og energimæssigt afsæt i legenderne om tempelridderne, og deres virke på jorden og kosmos.

  Du kan deltage uagtet om du ved hvad tempelriddere er, om du er vant til at lave lysarbejde, eller aldrig har prøvet det før - så længe du er åben over for kosmiske eventyrfortællinger om kampen mellem lyset og mørket.

  6 UNDERVISNINGER

  1. Åbning til visdomsfeltet for De Kosmiske Vogtere
  2. Opretholdelsen af lyset i mørket | PALADINER
  3. Højborgenes Portalfelter | TEMPELRIDDERE
  4. Gralsmissionen til fods | KORSTOGSRIDDERE
  5. De lærdes visdom| AKASHA MAGIKERE
  6. Tempelridderne i den nye tidsalder | GUILLAUME 

  I hver af de 6 undervisninger bliver vi introduceret til et af tempelriddernes styrkefelter, udfører et lysarbejde sammen med de galaktiske allierede, vi samarbejder med - og lærer nye styrker og værktøjer hver gang.

  Guidningen til at kanalisere denne undervisningsrække fik jeg under en visit ved Montségur i Frankrig, hvor mit mangeårige samarbejde med tempelridderne satte mig i kontakt med rørende og smukke visionsrejser og fortællinger mens jeg var dernede.

  I en vision så jeg tempelridderne ride op mod slottet Montségur, og jeg hørte navnet "Guillaume" og ordet "poignard" blive råbt mens de red forbi mig. Guillame Bélibaste er kendt som den sidste perfecti hos katharerne, som i 1244 gik på bålet ved Montségur for deres tro under pres fra den spanske inkvisition. Guilllaume selv blev brændt på bålet i 1321.

  "Poignard" betyder daggert, som er et våben der historisk ofte er blevet brugt ceremonielt, samt båret af højtstående som ikke har haft våbenkyndighed til at håndtere et sværd - betydningen af denne vil vise sig i løbet af undervisningerne.

  Guillaume Bélibaste er med som guide i alle undervisninger, og ligeledes er Jacques de Molay, der var stormester for tempelridderordenen, blev taget til fange og tortureret i 1307, og i 1314 blev brændt på bålet, hvor han afsværgede samtlige tilståelser.

  Tilmeld "Galaktisk Lysarbejde for TEMPELRIDDERE"

  Læs mindre
  Se mere