naturen-ind-i-hjemmet-2880x800


Fletkurve indgår i Shaman Works lille, udvalgte sortiment efter et princip om at bringe naturen ind i hjemmet, energimæssigt og æstetisk.

I tråd med shamanismens brug af planteånder til at fremme balance og proces kan energien fra kurvenes oprindelige natur vækkes til at strømme i struktur og materiale.

Kurvenes lethed gør, at energien er flydende, dynamisk og nem at samarbejde med - samtidig med at deres bestandige struktur holder på den gode energi.

Når vi bruger og rører ved kurvene i hverdagen, eller har glæde af at vi æstetisk har udvalgt dem til at stå særlige steder - kan de, sammen med deres energimæssige egenskaber, være kraftfulde medspillere til at holde energien høj i hjemmet.

Når du køber fletkurve fra Shaman Works får du også vejledning hvordan du selv kan bruge dem til at styrke energien i dit hjem - eller hos den du køber en gave til.

Kig forbi butikken i Gammel Munkegade 21 i Aarhus C hver onsdag mellem 12 og 16.30.

broedkurv-150073

ÅBEN KURV TIL KRYSTALLER OG BRØD

Et enkelt og smukt sted til dine krystaller - flyt let rundt på dem, når du synes energien trænger til forandring, eller læg dine større krystaller eller Gua Sha til opladning sammen med din samling.

Du kan selvfølgelig også bruge kurven til brød eller andet, du synes skal have et ekstra skud supergod energi med sig.

Pris: 49 kr.

Mål: Ø20 cm
Materiale: Bambus

TIL DINE YNDLINGSTING

Rummelig fletkurv med dobbeltfæstnet hank, der giver en god stabilitet - også når den er fyldt med dine yndlingsting, så du let kan tage dem med dig når du skal læse / strikke / hygge.

Brug kurven som æstetisk opbevaring, som et pynteligt sted til de ting du ved, du først får lagt på plads senere på dagen - eller som en multifunktionel hverdagsfragtkurv i hjemmet.

Pris: 399 kr.

Mål: L44xB34xH27 cm
Materiale: Rødpil

P1.1-Bykurv-oval-db.-hank-roedpil-668567
Toej-kurv-330862

TIL DINE STØRRE TING

Den store kurv i massivt pileflet har størrelsen til opbevaring af alt fra tallerkener i det lille køkken, til sko og tøj - eller er den det helt rigtige sted til din shamantromme?

Pilens tykkelse og den solide konstruktion skaber en groundende energi i kurven, som højner frekvensen i lige præcis det, du vælger at komme i.

Pris: 499 kr.

Mål: L55xB43xH26 cm
Materiale: Pil

SÆT MED 4 KURVE AF SØGRÆS

Kurvene af søgræs er af et stærkt materiale, som samtidig er fleksibelt i strukturen og derfor kan tåle at blive brugt.

Med dette sæt på i alt 4 kurve, med låg til den store størrelse, kan du sætte en ny og god energi i et helt rum med et snuptag - og du kan endda også bruge låget til opbevaring eller som base til krystaller, hvis du vender det om.

Pris: 799 kr.

Mål: Ø29xH29 – Ø28xH20 – Ø26xH18 – Ø23xH13 cm
Materiale: Søgræs

Strikke-fletkurve-124111