𝗦𝗵𝗮𝗺𝗮𝗻𝗶𝘀𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲
𝗙𝗿𝗲𝗱𝘀𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗿


𝘚𝘩𝘢𝘮𝘢𝘯𝘪𝘴𝘵𝘪𝘴𝘬𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘥𝘦𝘭𝘵𝘢𝘨𝘦𝘭𝘴𝘦 𝘪 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘪𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘰𝘨 𝘩𝘦𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘪𝘭 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦𝘯𝘴𝘣𝘢𝘭𝘢𝘯𝘤𝘦𝘯


En af shamanens vigtige, traditionelle funktioner er at afbalancere konflikter, der opstår i individ, samfund, energi og udvikling.

At skabe kontakt med åndeverdenen, naturen og de kosmiske kræfter omkring os, og bede om støtte til verdensbalancen.

Derfor er det essentielt for shamanen vedvarende at række ud og søge udveksling med den kosmiske balance samt jordens og menneskets større perspektiver.

I de shamanistiske fredsmeditationer samles vi om energiarbejde, der strømmer fra shamanistiske visioner under specifikke temaer.


Det er forskelligt, hvilket forståelsesgrundlag der arbejdes ud fra. Således vil du både kunne deltage i meditationer, der handler om en konkret samfundsmæssig problematik, og andre meditationer, der arbejder ud fra de galaktiske legender.

I alle meditationer modtager du individuel healing som en naturlig del af at være i energiarbejdet og udvekslingen med energiindstrømningerne.


Du deltager med den energi og intention, dit system naturligt lader strømme til arbejdet - og vil i reglen have en oplevelse af at have mere energi efter arbejdet end før, fordi samarbejde genererer energi.


Shaman Works åbner selv for energiarbejde fra shamanerne tilknyttet mesterlæreforløbet "Spiritual Master", samt samarbejde med andre shamanistiske energiarbejdere og arbejdsgrupper.