2021-01-21-header-shaman-works-fredsmeditationer-2880x1200

En af shamanens vigtige, traditionelle funktioner er at afbalancere konflikter, der opstår i individ, samfund, energi og udvikling.

At skabe kontakt med åndeverdenen, naturen og de kosmiske kræfter omkring os, og bede om støtte til verdensbalancen.

Derfor er det essentielt for shamanen vedvarende at række ud og søge udveksling med den kosmiske balance samt jordens og menneskets større perspektiver.

2307-shamanistisk-tambourin-kronhjort-kraftcirkler-2880x1200

I de shamanistiske fredsmeditationer samles vi om energiarbejde, der strømmer fra shamanistiske visioner under specifikke temaer.

Det er forskelligt, hvilket forståelsesgrundlag der arbejdes ud fra. Således vil du både kunne deltage i meditationer, der handler om en konkret samfundsmæssig problematik, og andre meditationer, der arbejder ud fra de galaktiske legender.

I alle meditationer modtager du individuel healing som en naturlig del af at være i energiarbejdet og udvekslingen med energiindstrømningerne.

Som deltager bidrager du med din egen naturligt strømmende energi og intention, men kun i den udstrækning at du vil modtage mindst lige så meget som du bidrager med.

Der kan være passager i energiarbejdet med mulighed for at fokusere styrke og energi gennem intentionen.

I reglen vil deltagere have en oplevelse af at have mere energi efter arbejdet end før, fordi samarbejde genererer energi.

Sommerfugle sættes fri i gyldent lys

DELTAGELSE I SHAMANISTISKE FREDSMEDITATIONER

De shamanistiske fredsmeditationer holdes LIVE via en Facebookgruppe, hvor du også har mulighed for at se videoerne senere.

Videoerne bliver også samlet på YouTube, som har et lidt mere overskueligt layout end Facebook, og henvender sig til alle uden for Facebook.

2337-fredsmeditationer-facebookgruppe-knap-2880x1200

2338-fredsmeditationer-youtube-knap-2880x1200