𝗦𝗵𝗮𝗺𝗮𝗻𝗶𝘀𝘁𝗶𝘀𝗸𝗲
𝗙𝗿𝗲𝗱𝘀𝗺𝗲𝗱𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗼𝗻𝗲𝗿


𝘚𝘩𝘢𝘮𝘢𝘯𝘪𝘴𝘵𝘪𝘴𝘬𝘦 𝘴𝘢𝘮𝘭𝘪𝘯𝘨𝘦𝘳 𝘧𝘰𝘳 𝘢𝘭𝘭𝘦 𝘮𝘦𝘥 𝘥𝘦𝘭𝘵𝘢𝘨𝘦𝘭𝘴𝘦 𝘪 𝘦𝘯𝘦𝘳𝘨𝘪𝘢𝘳𝘣𝘦𝘫𝘥𝘦 𝘰𝘨 𝘩𝘦𝘢𝘭𝘪𝘯𝘨 𝘵𝘪𝘭 𝘷𝘦𝘳𝘥𝘦𝘯𝘴𝘣𝘢𝘭𝘢𝘯𝘤𝘦𝘯


Kommende Shamanistiske Fredsmeditationer

SHAMANISTISK FREDSMEDITATION

2194-shamanistiske-fredsmeditationer-1600x300

Demokratiets Værdighed

29. november kl. 21.30-22.00

GRATIS

En fredsmeditation, hvor vi støtter værdigheden i demokratiet ved først og fremmest at skabe en dyb kontakt med værdigheden i os selv.

Meditationen er kanaliseret, i foredragsform med visionsrejseelementer og healing, samt afrundende fælles shamanistisk energiarbejde.

Gratis deltagelse via Facebook Live, eller forskudt ved at se videoen.

LÆS MERE OG TILMELD

SHAMANISTISK FREDSMEDITATION

2194-shamanistiske-fredsmeditationer-1600x300

Stemmernes Lys
i et værdigt demokrati

3. december kl. 21.00-22.00

GRATIS

Velkommen til en meditation, der arbejder for et kærligt fokus på sjælslyset i hver stemme, der bliver afgivet ved Folketingsvalg i Danmark.

Meditationen er kanaliseret, i foredragsform med visionsrejseelementer samt afrundende fælles energiarbejde.

Gratis deltagelse via Facebook Live, eller forskudt ved at se videoen


LÆS MERE OG TILMELD

GRATIS ONLINEKURSUS

2194-shamanistiske-fredsmeditationer-1600x300

Shamanistisk Verdenshealing

5. december kl. 11.00-14.00

GRATIS

Velkommen til et onlinekursus med shamanistisk healing, undervisning og aktivering af dine sjælskompetencer til at facilitere og støtte Verdenshealing Meditationer.

Du kan deltage, uanset om du aldrig har mediteret før, eller om du er erfaren inden for meditation og energiarbejde.

Gratis deltagelse via webinar, eller forskudt ved at se videoen


LÆS MERE OG TILMELD

Siberisk Shamanisme | GRATIS webinar d. 10. december

I greet you, the most spiritual people of the planet. I am the Supreme White Siberian Shaman Aayla, and now I am preparing to meet the women of Denmark. There are important things that I would like to tell you: about your future, protecting your family, strengthening your lineage and revealing your predestination.

aayla drum

En af shamanens vigtige, traditionelle funktioner er at afbalancere konflikter, der opstår i individ, samfund, energi og udvikling.

At skabe kontakt med åndeverdenen, naturen og de kosmiske kræfter omkring os, og bede om støtte til verdensbalancen.

Derfor er det essentielt for shamanen vedvarende at række ud og søge udveksling med den kosmiske balance samt jordens og menneskets større perspektiver.

I de shamanistiske fredsmeditationer samles vi om energiarbejde, der strømmer fra shamanistiske visioner under specifikke temaer.


Det er forskelligt, hvilket forståelsesgrundlag der arbejdes ud fra. Således vil du både kunne deltage i meditationer, der handler om en konkret samfundsmæssig problematik, og andre meditationer, der arbejder ud fra de galaktiske legender.

I alle meditationer modtager du individuel healing som en naturlig del af at være i energiarbejdet og udvekslingen med energiindstrømningerne.


Du deltager med den energi og intention, dit system naturligt lader strømme til arbejdet - og vil i reglen have en oplevelse af at have mere energi efter arbejdet end før, fordi samarbejde genererer energi.


Shaman Works åbner selv for energiarbejde fra shamanerne tilknyttet mesterlæreforløbet "Spiritual Master", samt samarbejde med andre shamanistiske energiarbejdere og arbejdsgrupper.