ÅBNING AF DIT HJERTECHAKRA
Kontakt med din HJERTEKRAFT

5 dybe meditationer med kanaliseret undervisning

2098-aabning-af-dit-hjertechakra-lanterne-karina-bundgaard-shaman-works-1600x300.jpg

Et healingforløb der styrker forbindelsen mellem Sjælens lys og Hjertets kraft.
 

Lær at være et hjertemenneske der passer godt på sig selv.

I forløbets 5 meditationer modtager du dyb healing og åbning til at transformere sjælens lysende energi til HJERTEKRAFT, som styrker dit udgangspunkt for at kunne udtrykke sjælen og kærligheden gennem det at være menneske.

I hverdagens og livets lykkestunder og udfordringer.

 

Køb onlineforløbet "Åbning af dit HJERTECHAKRA & Kontakt med din HJERTEKRAFT

FORLØBETS 5 TRIN

1. Instinkternes kærlighedskraft

2101-hjertekraft-brudstykke-1-1600x300.jpg

Vores urinstinkter er skabt til at sikre vores overlevelse gennem en dyb, medfødt viden om hvad vi skal række ud efter for at skabe de rigtige rammer for os selv.

Vi bliver i starten vejledt af vores sansers kommunikation med belønningssystemets signalstofudskilning, som bekræfter os i at det, vi rækker ud efter er rigtigt, ved at det føles rart og godt inden i os, også før vi modtager den faktiske belønning.

I meditationen arbejder vi med at heale og forløse kommunikationen mellem instinkter og belønningssystem - og vi skaber en dyb kontakt til kraften fra den rene, instinktive hukommelse om kærlighedens tone.

 

2. Tryghedens kærlighedskraft

2102-hjertekraft-brudstykke-2-1600x300.jpg

Når vi som børn rækker ud efter omsorg og tryghed,  og bliver mødt i vores behov, lærer vi at skabe et vigtigt indre fundament af tillid og balance.

Hvis vi ikke oplever at blive mødt i den grad, vi har behov for det, vil en del af os kunne blive ved med at række ud, og vi vil ikke få den livserfaring, hvor vi ubesværet og intuitivt ved hvordan vi holder vores kraft i os selv.

I denne meditation formidler vi dyb og effektfuld healing til de impulser, hvor vi uforløst rækker ud efter trygheden og omsorgen uden for os selv, for nænsomt at kunne skabe plads og ro til at bære vores egen kraft i hjertet.


3. Kærlighedsbåndenes kraft

2103-hjertekraft-brudstykke-3-1600x300.jpg

Mennesker er skabt til at give kærlighed når vi rækker ud efter den. De smukke indre tilstande, vi lærer at navigere i helt tilbage fra fostertilstanden, er en symbiose af vekselvirkninger mellem barnets sansninger og reaktioner.

Udveksling af kærlighed på alle planer kan være helende, fordi vi sammen kan styrke og forstærke trivselstilstandene hos hinanden -  men kan overskygges, hvis blokeringer forstyrrer den indre balance mere end kærlighedsudvekslingen giver.

I denne meditation healer vi nænsomt din dybeste bevidsthed om at det at give mest er et prmæis for kærlighedsudveksling - og vi skaber en dyb kontakt til hjertets kraft fra din sjæls grundtone.

 

4. Tillidens kærlighedskraft

2104-hjertekraft-brudstykke-4-1600x300.jpg

Når vi er omgivet af mennesker og er i omstændigheder vi i forvejen føler os trygge ved, har vi et stærkt udgangspunkt for gennem tilliden til omgivelserne at være rolige i os selv.

Hvis vi derimod føler os utrygge i uvante omgivelser, ændrer vi helt automatisk indstilling inden i - den stabile tilstand af ro og tillid udskiftes med årvågenhed, utryghed eller urolighed, og karakteren af den kommunikation, der følges naturlig i os, ændres.

I denne meditation healer vi de reaktioner på utryghed for at skabe et udgangstpunkt for udveksling hvor tilliden til næstekærligheden i dig selv og andre er den styrende kraft.

 

5. Sjælens LYS og Hjertets KRAFT

2105-hjertekraft-brudstykke-5-1600x300.jpg

Sjælens høje vibrationer strømmer ind til os alle, og jo mere åbne vi er over for at genkendelsen af kærligheden og glæden, desto bedre plads bliver der til sjælens i vores menneskevæsen.

Men hvis vi har blokeringer eller låsninger i vores system, så der ikke er plads til den KRAFT, sjælens lys tager form af når vi tager den ind, kan det blive en udfordring at finde plads til den i vores krop, energisystem, følelser og tankelag.

I denne meditation modtager du healing og forløsning, der støtter din sjæls lys i at nænsomt at integrere sig som kærlighedskraft i hele dig - gennem en stille åbning af lyset i din HJERTE kraft på baggrund af de første fire meditationers healing og energiarbejde. 

KURSUSMATERIALE OG DELTAGELSE

544-ikon-meditation-karina-bundgaard-300x300.jpg

Guidede meditationer

5 meditationer, der gennem kanaliseret undervisning og målrettet energiarbejde skaber forløsning i kommunikationen med dit hjertechakra.

543-ikon-lukket-lotus-karina-bundgaard-300x300.jpg

Metode til healing og selvhealing

Healingen og energiarbejdet på forløbet giver dig en intuitiv forståelse for hvordan du kan heale og forløse personlige og kollektive fastlåsninger.

542-ikon-kvinde-blomst-i-haaret-karina-bundgaard-300x300.jpg

Individuel deltagelse

Healingen fra forløbet arbejder sammen med din egen selvhealingskraft, støtter dine individuelle livsprocesser og giver dig redskaber med til at arbejde videre selv.

549-ikon-tilfreds-ansigt-udstraekning-karina-bundgaard-300x300.jpg

Fleksibel deltagelse

Du vælger selv hvor lang tid du vil bruge på at fordybe dig i hver meditations tema - og hvor intensivt du vil bruge meditationerne. 

547-ikon-kurv-med-indhold-karina-bundgaard-300x300.jpg

Materialet til evigt eje

Du kan downloade lydfiler og andet materiale til din computer, og gentage forløbet så ofte du får lyst til det - med dybere kontakt for hver gang.

541-ikon-trae-karina-bundgaard-300x300.jpg

Online afspilning

Online adgang til at afspille video og lyd og downloade alt materiale så længe Shaman Works er online og fungerende.

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200

Karina Bundgaard

Shaman og spirituel lærer

Jeg har en 1:1 kommunikation med guider og engle og samtidig en tilgang til spiritualitet og energiarbejde som er helt nede på jorden. Mit speciale er kanalisering og spirituel vidensdeling, hvor jeg samarbejder med guiderne og min sjæls visdomsfelt om at skabe ny spirituel viden og erkendelser.

Forløbet "Åbning af dit Hjertechakra" er kanaliseret og guidet fra visdomsfelterne omkring Kwan Yin og Moder Maria.

Jeg glæder mig til at følges med dig i æteren og online!