Hjertelys
Lysende healing fra dig til dine kære

 

Er der et eller flere mennesker, du gerne vil give en ekstra støtte til i en svær tid, under sygdom eller andre udfordringer?


I disse guidede meditations og healingsrejser har du mulighed for at modtage healing til dig selv og mennesker, der står dig nær.

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Karina Bundgaard
Shaman, kanal og spirituel lærer

Du er selv kanal for den healing, du sender videre gennem din hjerteforbindelse - en tilgang, der sikrer at der ikke overskrides nogle grænser hos den, der modtager.


Hjerteforbindelsen i en relation, du er meget tæt med, har i reglen en stor kapacitet for udveksling af healing. I en relation, der er mere fjern, vil healingen kunne være mere som en kærlig tanke i en helt ren vibration.

1188-spiritual-master-solopgang-karina-bundgaard-2880x1200
1069-gylden-blomst-klarsyn-karina-bundgaard-2880x1200

Healingen er guidet af Kwan Yin, og strømmer i energien fra englenes hjertelys.

Ved at skabe lysende healing i hvert vores hjertelys sammen, vokser der et smukt felt af healingslys frem, som forstærker det lys, der ligger omkring hver deltager.

Hjertelys er vokset frem som en dyb healing fra den kærlighed og afmagt jeg selv har følt i forhold til min yngre bror, der siden en ulykke i 2009 har levet uden førlighed fra halsen og ned - med de udfordringer på kredsløb og fysik, der følger med.

Deltagelse som fjernhealing

1. Sæt eller læg dig godt til rette, gerne lidt tid i forvejen.

2. Hvis du gerne vil sende healingen videre til en eller flere andre, så tænk på dem med omsorg, rørelse og kærlighed, og tag dem ind i dit hjerte.

3. På tidspunktet for healingens start kan det være du af dig selv mærker at energien arbejder. Ellers kan du forestille dig healingsfeltet som en lysende dome, der er fyldt med en overflod af den smukkeste, lysende kærlighedsenergi. Det er denne energi, du bidrager til, og den energi, der gennem synergieffekten giver dig mangefold tilbage af hvad du bidrager med.

4. Under healingens varighed kan du prøve at se om du kan huske at holde fokus på at være til stede i energien - det giver tit en mere nærværende oplevelse. Effekten vil være den samme uagtet.

5. Ved healingens afrunding vil energien stille aftage af sig selv - men det kan sagtens være at du kan mærke din egen energi, der vil blive ved med at stabilisere sig et stykke tid efter pga. selvheallingseffekten.