Inspiration til din session

Herunder er en kort beskrivelse af nogle af de overskrifter, som jeg tit oplever folde sig ud i sessioner med healing og spirituel vejledning - du kan bruge dem som inspiration til hvad du selv gerne vil have healing og uddybning til.

Livsproces og udfordringer

Clairvoyant perspektivering af de tanker, følelser og livudfordringer, du selv er opmærksom på, samt healing og uddybning gennem kanalisering og kontakt med dine guider.

Fysiske smerter

Healing af de symptomer, du føler smerte eller gene ved, og clairvoyant perspektivering med uddybende healing, fx forløsning af traumer og skjult sorg eller neddæmpning af stress og frygtantændinger nervesystemet.

Sensitivitet og nervesystem

Dyb healing og balancering til hele nervesystemet, med støtte til dine udfordringer og symptomer, som kan være fx søvnløshed, angst, stress og frygt, med klarsynsperspektivering.

Åben vejledning

Guidet vejledning til dine nuværende livsprocesser gennem klarsyn og kanaliseringskontakt til dine guider, samt healing og fordybelse i de åbninger og vibrationsskifter, som du er på vej mod.

Spirituel undervisning

Kanaliseret sparring på dine spirituelle kompetencer og arbejde, uanset om du blot er nysgerrig, selv har bemærket at der “sker noget” engang imellem, eller har konkrete projekter.

Supervision

Clairvoyant sparring på din trivsel og udfordringer du har i forhold til dit arbejde eller faglige virke, med perspektivering til den ydre udveksling samt healing og forståelse for din indre proces.