Messebehandling kl. 10.00-18.00

Messepris på 250 kr. inkl. krystal med healing fra din session

10 minutters healing og klarsynsvejledning til et emne efter eget valg, fx

- Livsvejledning & følelsesmæssige processer
- Healing af stress/uro og bagvedliggende årsager
- Fysisk symptom og bagvedliggende årsager
- Shamanistisk afdødekontakt og healing af sorg
- Styrkelse af fundamentet og motivation til livsmål
- Styrkelse af energiflowet i dit forretningsflow

4.3-sten-cirkel-paa-strand-komfortzonen-bevidsthed-og-ansvar-1200x2000

Styrk din energi og kropsholdning i hverdagen
GRATIS MINIKURSUS FREDAG D. 30/9 KL. 16-17.45 | Glas Lounge - 1. sal

Kroppen er fantastisk - ikke mindst på grund af dens uforlignelige evne til at skabe heling og balance i kroppens fysiske lag, følelser, tanker og energistrømme, blot gennem at bevæge sig.

For at få det fulde udbytte ud af kroppens selvhelende kraft kan det dog have en stor betydning HVORDAN du bevæger dig - og det handler ikke kun om at prioritere træning og gåture, men om den helt almindelige kropsbevidsthed i hverdagen.

Som deltager modtager du healende styrkelse til din egen kropsbevidsthed, introduktion til principperne bag energibevidst bevægelse samt til Chi-Flow åndedræt og grundbevægelserne, som du kan tage direkte med dig ud i hverdagen og styrke din kropsholdning med.

Alle kan deltage uanset erfaring med åndedrætsøvelse, bevægelse og energibevidsthed - har du begrænsninger i din bevægefrihed er det også muligt at deltage på dine egne vilkår.

_________________

Karina Bundgaard er moderne shaman, tidligere instruktør i BODYCOMBAT og BODYPUMP samt udvikler af den energibevidste bevægelseslære, Chi-Flow, som kombinerer principper bag shamanistisk energibevidsthed med enkel, funktionel bevægelse.

47.3-musikalitet-g-noegle-noder-laerred-1200x2000

Visionsrejse og meditationskoncert: Urkraftens Sang
GRATIS MEDITATIONSKONCERT D. 1/10 KL. 17-17.45 | PR electronics LOUNGE- 1. sal

Den shamanistiske visionsrejse åbner gennem meditation og historiefortælling til underbevidsthedens healende energistrømme, og en mulighed for gennem fortællingen at arbejde dybt og kraftfuldt i drømmelagenes magiske verden.

Shamanen bruger klarsyn og kanalisering til at skabe en fortælling ud fra energistrømmene, der kan vise sig som billeder og handling, åndelige guider og forfaderfelter.

Som deltager træder du ind i et kraftfelt, der forener den healende visionsrejsefortælling i en styrkelse af dit eget fundament hele vejen ud til hverdagens livsprocesser.

I denne visionsrejse løftes og udbygges oplevelsen og energien af dobroens* musikalske råstyrke (Mikkel Rørbæk) og shamantrommens groundende fasthed (Karina Bundgaard).

_________________

Karina Bundgaard arbejder inden for sin egen gren af shamanisme, Ibiyang Shindo, der sammenbinder den nordiske moderne shamanisme med hendes forfædres orientalske visdomsfelter. I 2013 holdt Karina sin første kanaliserede visionsrejse, og i 2015 serierne "Galaktiske Legender" samt "Jordens Artefakter", og dannede herved sine egne rammer for visionsrejsefortællingen.

Mikkel Rørbæk er musiker og komponist, og har specialiseret sig i bl.a. improvisationsmusik, og i kunsten at sætte musikalsk udtryk på stemninger og energistrømme.

2.5-krystalkugle-oevelse-i-klarsyn-1200x2000

Hvad er klarsyn? Kursus for alle uanset niveau
GRATIS MINIKURSUS SØNDAG D. 2/10 KL. 16-17.45 | PR electronics LOUNGE - 2. sal

Klarsyn er en af de mest anerkendte evner inden for de spirituelle felter - en evne, der er omgærdet af mystik og forundring, selvom ALLE har mulighed for at både forstå og træne den.

Som deltager på dette kursus bliver du introduceret for hvordan klarsynet er et logisk produkt af drømmebilleder (som dem vi har, når vi drømmer), sanseregistreringer, kognitive arketyper og energistrømme i krop og bevidsthed - og introduceret til øvelser i at bruge det indre klarsyn (billeder "inden i").

Det er muligt at deltagere, der på deres udviklingsvej er på vej til at åbne til det ydre klarsyn (billeder der ses sammen med den stoflige verden), vil få en ekstra oplevelse med - en af Karina Bundgaards specialkompetencer er nemlig at åbne feltet for at andre kan se energifelter, slørene mellem dimensionslagene samt tidligere liv og guider gennem ansigtslæsning.

Som deltager modtager du healing til afbalanceret åbning af egne klarsynsevner, i det indre klarsyn såvel som det ydre.

_________________

Karina Bundgaard er moderne shaman med speciale i spirituel vidensdeling - en gren af kanalisering, som sammenbinder spirituelle perspektiver med viden og logik, med det formål at bygge bro mellem mystikken og logikken samt tilgængeliggøre energibevidsthed og spiritualitet for så mange som mulig

Rabat på entré til Krop-Sind-Ånd i Aarhus
Få 60 kr. i rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet

1. Download kuponen til din computer ved at klikke HER
2. Print kuponen ud i fysisk form på din printer
3. Udfyld med navn, emailadresse og postnummer
4. Aflevér kuponen ved indgangen til helsemessen

DER YDES INGEN TEKNISK SUPPORT DOWNLOAD & PRINT

Læs mere om stande, foredrag og forsalg HER

m2022 VIP-billet