KROP-SIND-ÅND HELSEMESSE I AARHUS

29. SEPTEMBER - 1. OKTOBER

MINISESSIONER PÅ STAND 81
Udvalgte varer fra butikken samt forudbestilling

Gratis foredrag fredag kl. 14.00-14.45
Gratis minikursus søndag kl.16.00-17.45

MINISESSIONER KL. 10-18

250 kr. inkl. krystal + gavekort på 100 kr. til fuld session

10 minutters forløsende og styrkende healing med klarsynslæsning - vælg selv dit emne, eller jeg kan lave en fri læsning af energien.

1. CLEARING AF GAMMEL ENERGI
2. HEALING AF UNDERLIGGENDE TEMA
3. STYRKELSE AF POSITIV RETNING
4. FOKUS TIL FREMTIDEN

514-krystallinske-vibrationer-i-integration-karina-bundgaard-952x498
62.3-nextgen-dna-fremtid-1200x2000

NEXTGEN | Træning af spirituelle evner gennem film og gaming
GRATIS FOREDRAG FREDAG D. 29/9 KL. 14-14.45 | Privatsikring LOUNGE

Kender du nogen (voksne som børn, eller måske dig selv) der er bidt af fantasy, science fiction eller computergaming? Og vil du gerne vide - helt seriøst, og med mulighed for at stille spørgsmål - hvordan denne interesse kan være en direkte indgang til træning af spirituelle evner?

Jeg holder gratis foredrag på Krop-Sind-Ånd helsemessen fredag kl. 14-14.45 om helt reelle sammenhænge mellem sci-fi/fantasy film og computer gaming, og træning af spirituelle evner.

Jeg har hele livet været draget af sci-fi og fantasy, og har i mere end 10 år været onlinegamer i primært World of Warcraft og Dark Ages of Camelot (det var før jeg fik børn, dog...).

Siden 2015 har min fuldtidsbeskæftigelse været som moderne shaman og energiarbejder/healer, og helt fra starten af mit virke blev jeg klar over at den bevidsthed, vi kan skabe når vi indlever os i de universer, bøger, film og gaming introducerer os for, er en variant af den bevidsthed, der skal til for at udføre energiarbejde.

Og det virke, jeg har opbygget i dag, står - udover indføring i spiritualitet og shamanisme - på skuldrene af en håndfuld kompetencer fra mit liv fra før, hvor sci-fi/fantasy og gaming er essentielle, sammen med kropsbevidsthed/træning, musikalitet/komposition, viden/oplysning og en supersensitiv indfølingsevne.

Der altså mulighed for at få et indblik i min erfaringer og betragtning som (tidligere) hardcore sci-fi nørd og gamer, og (nuværende) hardcore energiarbejder, fredag kl. 14.00 i Aarhus.

2.5-krystalkugle-oevelse-i-klarsyn-1200x2000

Hvad er klarsyn? Kursus for alle uanset niveau
GRATIS MINIKURSUS SØNDAG D. 2/10 KL. 16-17.45 | Privatsikring LOUNGE

Klarsyn er en af de mest anerkendte evner inden for de spirituelle felter - en evne, der er omgærdet af mystik og forundring, selvom ALLE har mulighed for at både forstå og træne den.

Som deltager på dette kursus bliver du introduceret for hvordan klarsynet er et logisk produkt af drømmebilleder (som dem vi har, når vi drømmer), sanseregistreringer, kognitive arketyper og energistrømme i krop og bevidsthed - og introduceret til øvelser i at bruge det indre klarsyn (billeder "inden i").

Det er muligt at deltagere, der på deres udviklingsvej er på vej til at åbne til det ydre klarsyn (billeder der ses sammen med den stoflige verden), vil få en ekstra oplevelse med - en af Karina Bundgaards specialkompetencer er nemlig at åbne feltet for at andre kan se energifelter, slørene mellem dimensionslagene samt tidligere liv og guider gennem ansigtslæsning.

Som deltager modtager du healing til afbalanceret åbning af egne klarsynsevner, i det indre klarsyn såvel som det ydre.

_________________

Karina Bundgaard er moderne shaman med speciale i spirituel vidensdeling - en gren af kanalisering, som sammenbinder spirituelle perspektiver med viden og logik, med det formål at bygge bro mellem mystikken og logikken samt tilgængeliggøre energibevidsthed og spiritualitet for så mange som mulig

Rabat på entré til Krop-Sind-Ånd i Aarhus
Få 60 kr. i rabat ved tilmelding til nyhedsbrevet

1. Download kuponen til din computer ved at klikke HER
2. Print kuponen ud i fysisk form på din printer
3. Udfyld med navn, emailadresse og postnummer
4. Aflevér kuponen ved indgangen til helsemessen

DER YDES INGEN TEKNISK SUPPORT TIL DOWNLOAD & PRINT

Læs mere om stande, foredrag og forsalg HER

Krop-Sind-Ånd helsemesse VIP billet