Onlinekursus
Kropsbevidsthed fra KERNEN

5 tilgange til at styrke og genskabe din kropsbevidsthed indefra

Shaman, kanal og spirituel vejleder - Karina Bundgaard

2030-kropbevidsthed-fra-kernen-1600x300.jpg

5 webinarer med healing, der støtter dig i at afspænde og forstå din krop

NEDSAT PRIS I FORBINDELSE MED CORONAKRISEN
295 kr.
(mulighed for betaling i rater - normalpris 795 kr.)
 

Kropsbevidsthed fra KERNEN

KURSUSMATERIALE OG DELTAGELSE

544-ikon-meditation-karina-bundgaard-300x300.jpg

Guidede meditationer

5 meditationer, der gennem kanaliseret undervisning og målrettet energiarbejde skaber kontakt og forløsning i dine dybeste bevidsthedslag.

543-ikon-lukket-lotus-karina-bundgaard-300x300.jpg

Metode til healing og selvhealing

Healingen og energiarbejdet på forløbet giver dig en intuitiv forståelse for hvordan du kan bruge kropsbevidstheden indefra til selvhealing - og som healing til andre.

542-ikon-kvinde-blomst-i-haaret-karina-bundgaard-300x300.jpg

Individuel deltagelse

Healingen fra forløbet arbejder sammen med din egen selvhealingskraft, støtter dine individuelle livsprocesser og giver dig redskaber med til at arbejde videre selv.

549-ikon-tilfreds-ansigt-udstraekning-karina-bundgaard-300x300.jpg

Fleksibel deltagelse

Du vælger selv hvor lang tid du vil bruge på at fordybe dig i hvert tema - og hvor intensivt du vil bruge meditationerne. 

547-ikon-kurv-med-indhold-karina-bundgaard-300x300.jpg

Materialet til evigt eje

Du kan downloade lydfiler og andet materiale til din computer, og gentage forløbet så ofte du får lyst til det - med dybere kontakt for hver gang.

541-ikon-trae-karina-bundgaard-300x300.jpg

Online afspilning

Online adgang til at afspille video og lyd og downloade alt materiale så længe Shaman Works er online og fungerende.

Fuld adgang med det samme

Inkl. online afspilning og download af materiale


Køb onlineforløbet "Kropsbevidsthed fra KERNEN"

FORLØBETS 5 TRIN
Din guidning ind i en dybere kropsbevidsthed

1. Den grundlæggende kropsbevidsthed

2024-yin-yoga-og-energiarbejde-1200x628.jpg

Alle mennesker har en kropsbevidsthed, men det er meget forskelligt hvordan og hvor meget vi er bevidste om kroppen. Hvis vi glemmer at bruge vores krop - eller det måske slet ikke er muligt pga. skader eller sygdom - kan det have konsekvenser for kropsbevidstheden.

Og jo mindre bevidsthed vi har på vores krop, desto mere begrænset bliver samspillet mellem kroppens og sindets selvhealende funktioner.

I denne meditation skaber vi kontakt til de dybe bevidsthedslag, hvor vi er i stand til at få en balanceret kontakt med kroppen gennem sindets kraft, for fra starten at skabe et solidt fundament for healingsarbejdet på forløbet "Kropsbevidsthed fra kernen".

2. Skader og kompenseringsmønstre

989-den-intelligente-livsregression-lys-i-hule-karina-bundgaard-1600x300.jpg

Hvis vi har skader, sygdom eller andre begrænsninger i kroppens bevægemønstre kan kroppen at skabe kompenseringsmønstre uden omkring det, der er fastlåst.

På den måde kan vi have oplevelsen af at fungere selvom en del af kroppen er begrænset, men det bliver sværere for os at nå ind og få kontakt med de fastlåste lag - både gennem bevægelse og gennem bevidsthed.

I denne meditation arbejder vi aktivt med at healing og forløsning af de fastlåsninger og tilknyttede følelsesmæssige tilstande, din krop har svært ved at give slip på selv, selvom den prøver på det.

3. Overbelastning og restitution

1039-clarity-forfaedrekontakt-karina-bundgaard-1600x300.jpg

Kroppen har en naturlig evne til at afbalancere belastning, og et råderum, hvor beskeder og signaler fra kroppen har mulighed for at give bevidstheden besked om at geare ned og finde restitution før det er for sent.

Hvis kroppens signaler er blevet overhørt for længe kan der skabes kroniske undtagelsestilstande, hvor overbelastningen bliver en naturlig del af kropsbevidstheden.

I denne meditation hjælper vi kroppen med at give slip på de fastlåste undtagelsestilstande, og skabe plads og rum til restitution.

4. Træning og bevægemønstre

1028-clarity-manifestation-og-skaberkraft-karina-bundgaard-1600x300.jpg

Når vi bevæger os bliver kroppens kredsløbet aktiveret helt automatisk, på et meget dybere plan end det de fleste mennesker kan nå ind til gennem den tankemæssige forståelse. 

Nogle former for bevægelseslære har endda specialiseret sig i bevægelser, der arbejder aktivt med at bruge og genaktivere kroppens selvhealende kredsløb, som yoga eller qigong - og faktisk også øvelserne fra den klassiske morgengymnastik.

Derfor kan det være helende, restituerende og velgørende at bevæge sig - og på den måde skabe bevægelighed og healing fra kroppens bevidsthed. Men hvis vi er begrænset i vores bevægefrihed - eller motoriske forståelse efter fx skader - har vi ikke samme mulighed for at nå dybt ind gennem kroppens egne bevægelseskredsløb.

I meditationen finder vi ind i en bevidsthedstilstand der svarer til at være blevet guidet af kroppens bevægelser ind i en dybere kropsbevidsthed, og øver os i at skabe bevægelse - og dermed heling - indefra og ud.

5. Aktivering af Kropsbevidsthed fra KERNEN

1010-clarity-sjaelskontakt-og-intution-karina-bundgaard-1600x300.jpg

Kropsbevidsthed handler om at kunne sanse og interagere med kroppens signaler og bevægelser, i den udstrækning, rækkefølge og tempo kroppens egen dynamik strømmer i.

Det er ikke nødvendigvis godt at gå alt for dybt i forhold til kroppens egen dynamik, fordi det vil kunne åbne for fysiske og følelsesmæssige spændingslag, der ikke er klar til at blive arbejdet med.

Til gengæld er det vigtigt at kunne hjælpe kroppen med at nå ind og skabe kontakt og forløsning i de lag, der er fastlåst på grund af fysiske spændinger.

I meditationen skaber vi sammenhæng fra din dybeste kropsbevidsthed ud gennem kompenseringslag og fastlåsninger, til en tilstand af fri bevægelighed. Vi etablerer en intuitiv kontakt med at kunne give din krops  balance effektfuld støtte gennem en dyb, indre tilstand, hvor din bevidsthed spejler kroppens balance - og hvor krop og bevidsthed tilsammen skaber en udvidet kapacitet for bevægelse, kontakt og selvhealing.

Kropsbevidsthed fra kernen

Kropsbevidstheden er det vigtige bindeled, vi har mellem kroppens og sindets healende kraft.

Når kroppen bevæger sig kan det have en positiv indvirkning på sindsro, selvtillid, livsglæde og fodfæste. På den måde er kroppen ret smart indrettet - vi har en række fysiologisk mekanismer, der gør at vi kan skabe forbindelsen mellem krop og sind - kropsbevidsthed - blot ved at bevæge os.

På samme måde kan vi også skabe ro og forløsning ved at forbinde os med sindet gennem fx meditation eller andre aktiviteter, der giver os fred i systemet til at finde balance i os selv.

Men hvis kroppen er mærket af træthed, sygdom eller skader, kan også sindet være så påvirket af det, at de naturlige healingsfunktioner er fastlåst.

Kropsbevidsthed fra kernen skaber dyb forbindelse med din krops evne til afbalancering og forløsning gennem en genetablering af din kropsbevidsthed - indefra.

Og giver dig kontakten tilbage med det selvværd, styrke og ro, som du kender fra at have brugt kroppen og være naturligt træt.

Er din indgang til healing at arbejde med følelser og følelsesmæssige tilstande?

I hver meditation arbejder energien med både tankelag, følelseslag, energilag og krop.

 

Køb onlineforløbet "Kropsbevidsthed fra KERNEN"
1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200

Karina Bundgaard

Shaman og spirituel lærer

Jeg har en 1:1 kommunikation med guider og engle og samtidig en tilgang til spiritualitet og energiarbejde som er helt nede på jorden. Mit speciale er kanalisering og spirituel vidensdeling, hvor jeg samarbejder med guiderne og min sjæls visdomsfelt om at skabe ny spirituel viden og erkendelser.

Jeg glæder mig til at holde dette forløb om kropsbevidsthed fra KERNEN, som er et udtryk for min fysiske healingsvej fra rygskader fra barndommen, og min spirituelle healingsvej fra rodløs adopteret til at finde hjem til mig selv.