Onlinekursus
Healing af årsager til fysiske ophobninger og overvægt

6 tilgange til at slippe fastlåsninger i følelser, bevidsthed og kroppens naturlige afbalancering

2132-den-noegne-sandhed-1600x300.jpg

6 webinarer med healing, der giver dig en dybere forståelse for din kropsidentitet

NEDSAT PRIS I FORBINDELSE MED CORONAKRISEN
495 kr.
(mulighed for betaling i rater - normalpris 795 kr.)

 

Køb onlinekurset "Healing af årsager til fysiske ophobning og overvægt"

Velkommen

"Healing af årsager til fysiske ophobninger og overvægt" er et onlineforløb med healing, kanaliseret undervisning og fokus på at skabe forløsning og bevidsthed på 6 vigtige tilgange til at forløse ophobninger, der har sat sig fast i kroppens depoter.

Du har mulighed for at lytte til webinaret "Den Nøgne Sandhed" længere nede på siden og mærke efter, om healingen har en effekt på dig - og om undervisningsformen passer til dit temperament.

Herunder har du mulighed for at læse om de 6 temaer, vi arbejder med, og om hvordan forløbet rent praktisk er bygget op.

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png
Karina Bundgaard
Humanist og Shaman i den nye tid

6 temaer

med healing af årsager til fysiske ophobninger og overvægt

2132-den-noegne-sandhed-1600x300.jpg

 

1. Kropsidentitet

Kropsbevidsthed er evnen til at kommunikere med kroppen - hvorimod kropsidentitet er den rolle, kroppen spiller i bevidstheden om os selv.

I dette webinar introduceres forløbets grundredskab, der gennem selvhealing og åndedræt støtter bevidsthed og krop i at samles i en harmonisk selvfølelse og styrket fodfæste.

2. Bevidsthed og forbrænding

I en spisekultur uden naturlige pauser kan der opstå en ubalance i kroppens evne til at veksle mellem forbrænding af fedt og kulhydrater.

I dette webinar fordyber vi os i de tilstande, hvor kroppen er inklineret til at skifte over til fedtforbrænding, og integrerer oplevelsen af ketose som naturlig fremfor en mangeltilstand.

3. Beskyttelse og tryghed

Det kan give en fornemmelse af tryghed og beskyttelse af kunne gemme sig bag forsvarsværker i form fysiske ophobninger.

I dette webinar skaber vi forløsning og omkring den følelsesmæssige nøgenhed, der kan gøre det svært at vi give slip på den fysiske beskyttelse i form af størrelse.

4. Cravings og substituerende behov

Cravings kan være et symptom på at der er noget, vi mangler følelsesmæssigt, som en bestemt type mad kan give os kontakt med.

I dette webinar arbejder vi med at forstå og afbalancere cravings - der, hvis vi følger dem, kan skabe distance mellem krop og sind, samt deponere følelser direkte over i fedtdepoterne.

5. Kredsløb og bindevæv

Kropsbevidstheden i kredsløbet, huden og bindevævet kan være altafgørende for at kunne skabe bevægelse omkring ophobninger.

I dette webinar støtter vi bevidsthedens i at kunne skabe gennemstrømning og bevægelse i de fysiske lag omkring fedtdepoterne, og derved styrke muligheden for udrensning.

6. Fedtaflejringer og følelser

Det fedt, vi har ophobet, kan gemme på  uforløste følelser, som kan gøre det svært for os at skabe forløsning i både krop og sind.

I dette webinar integrerer vi med grundredskabet en stabil gennemstrømning af bevidsthed ind i fedtdepoterne for at støtte at kroppen har mulighed for give slip når den kan.

Gratis webinar "Den Nøgne Sandhed"

"Den nøgne sandhed" er et webinar med healing der handler hvordan vores kropsbevidsthed kan tage form af identificeringen med det tøj, vi har på.

Du modtager healing mens du ser webinaret - og du behøver ikke nødvendigvis at se det til ende for at kunne mærke dit system begynder at arbejde med healing og forløsning.

Kursusmateriale og indhold

544-ikon-meditation-karina-bundgaard-300x300.jpg

Shamanistisk healing

6 healingswebinarer med healing og kanaliseret undervisning, der gennem shamanistisk energiarbejde skaber kontakt og forløsning i dine dybeste bevidsthedslag.

543-ikon-lukket-lotus-karina-bundgaard-300x300.jpg

Redskaber til healing

Healingen og energiarbejdet på forløbet giver dig en forståelse for hvordan du kan formidle healing til dig selv og andre ud fra den energi, vi arbejder med på forløbet.

542-ikon-kvinde-blomst-i-haaret-karina-bundgaard-300x300.jpg

Individuel deltagelse

Healingen fra forløbet arbejder sammen med din egen selvhealingskraft, støtter dine individuelle livsprocesser og giver dig redskaber med til at arbejde videre selv.

549-ikon-tilfreds-ansigt-udstraekning-karina-bundgaard-300x300.jpg

Fleksibel deltagelse

Du vælger selv hvor lang tid du vil bruge på at fordybe dig i hver meditations tema - og hvor intensivt du vil bruge meditationerne.

547-ikon-kurv-med-indhold-karina-bundgaard-300x300.jpg

Materialet til evigt eje

Du kan downloade lydfiler og andet materiale til din computer, og gentage forløbet så ofte du får lyst til det - med dybere kontakt for hver gang.

541-ikon-trae-karina-bundgaard-300x300.jpg

Online afspilning

Online adgang til at afspille video og lyd og downloade alt materiale så længe Shaman Works er online og fungerende.

hvid-og-ren

Om mig

Jeg vil gerne hjælpe dig med at lære dig selv at kende hele vejen indefra og hele vejen ud.

Dine tanker, dine følelser, din underbevidsthed, din krop, din sjæl.

At forstå dine mønstre, reaktioner,  fastlåste tilstande og blokeringer, og give dig et fundament hvorfra du er din egen klogeste vejleder.

At oversætte din spiritualitet til din virkelighed, og bruge den til at skabe forandring og momentum i dit liv.

- Karina Bundgaard