Produkter

CLARITY - shamanistisk livsuddannelse

Modul 1: Indre Vejledning

CLARITY - shamanistisk livsuddannelse

DKK 2,500.00

Modul 2: Ydre Vejledning

CLARITY - shamanistisk livsuddannelse

DKK 2,500.00

Modul 4: Healing af grundtilstande

CLARITY - shamanistisk livsuddannelse

DKK 2,500.00

Healing af grundtilstanden "Jeg er her ikke" online d. 19. marts kl. 20.30-22.00

En meditation, der i et dybt healingsarbejde tager udgangspunkt i overbevisningen "jeg er her ikke". Tilstanden er en fastlåsning i et kompetencesæt, som i sin konstruktive form blandt andet kan hjælpe os med trække os mentalt tilbage når vi bliver overrumplede, og fungere udadtil.

DKK 250.00

Healing af grundtilstanden "Jeg kan ikke stole på nogen"

En meditation, der i et dybt healingsarbejde tager udgangspunkt i overbevisningen "jeg kan ikke stole på nogen". Tilstanden er en fastlåsning i et kompetencesæt, som i sin konstruktive form blandt andet kan hjælpe os med at manøvrere i andre menneskers forsvarsværker og handlingsmønstre.

DKK 250.00

Healing af grundtilstanden "Jeg er ikke værd at elske"

En meditation, der i et dybt healingsarbejde tager udgangspunkt i overbevisningen "jeg er ikke værd at elske". Tilstanden er en fastlåsning i et kompetencesæt, som i sin konstruktive form kan hjælpe os med analysere og manøvrere i andre menneskers ubalancer.

DKK 250.00

Healing af grundtilstanden "Der er ikke noget i livet til mig"

En meditation, der i et dybt healingsarbejde tager udgangspunkt i overbevisningen "Der er ikke noget i livet til mig". Tilstanden stammer fra et kompetencesæt, som i sin konstruktive form kan hjælpe os med slå til når det giver mening - eller smede mens jernet er varmt.

DKK 250.00

Healing af grundtilstanden "Livet er farligt"

En meditation, der i et dybt healingsarbejde tager udgangspunkt i overbevisningen "Livet er farligt", der stammer fra en arketilstand der i sin rene form åbner for kompetencer, som gør det naturligt for os med at kunne være 100% opmærksomme og fokuserede når der er meget at se til.

DKK 250.00

Healing af grundtilstanden "Livet gør ondt"

En meditation, der i et dybt healingsarbejde tager udgangspunkt i overbevisningen "Livet gør ondt", der stammer fra en arketilstand der i sin rene form åbner for kompetencer, som gør det naturligt for os at acceptere smerte om en præmis for vores livsomstændigheder.

DKK 250.00

Healing af grundtilstanden "Livet er hårdt"

En meditation, der i et dybt healingsarbejde tager udgangspunkt i overbevisningen "Livet er hårdt", der stammer fra en arketilstand der i sin rene form åbner for kompetencer, som gør det naturligt for os at kunne skabe trygge rammer og identitet under udfordrende livsomstændigheder.

DKK 250.00

Healing af tilstanden "Jeg magter det ikke"

En meditation, der i et dybt healingsarbejde tager udgangspunkt i overbevisningen "Jeg klarer den ikke", der stammer fra en arketilstand der i sin rene form åbner for kompetencer, som gør det naturligt for os at trække os når vi ikke kan holde til mere pres.

DKK 250.00