Shamanistiske kompetencefelter

Ankring af dine personlige kompetencer i din udvikling som healer, kanal og energiarbejder

Et shamanistisk kompetencefelt skaber et fundament, som samler kompetencer og forståelser fra alle dine bevidsthedslag i en stabil, shamanistisk ankring.

En ankring af dine personlige kompetencer i et samlet shamanistisk kompetencefelt giver dig adgang til bedre at kunne genkende og finde forståelse for erfaring du kender godt, når det er en integreret del af energiarbejde, du udfører.

Alt, vi lærer gennem livet, giver os en forståelse, som vi tager ind i de bevidsthedslag vi har åbning til, og hvor læringen skaber mening for os.

Livserfaringen omfatter alt fra den mest basale forståelse for hvad det vil sige at være menneske, til områder, hvor vi aspekter som flid, erfaring og anlæg udbygger vores kompetencesæt og specialiserer os i at være nøjagtigt den vi er, ud fra det potentiale, vi har med os.

Når vi arbejder med energi, healing og klarsyn bruger vores system alle de af vores kompetencer, som er tilgængelige. Vi er som kanaler og energiarbejdere på den måde ikke uerfarne, selvom vi godt kan føle os sådan.

For det, der formidles gennem os, er sikret ved at lande ind gennem de stærkest mulige forståelser og perspektiver, vi bærer i os. Og derfor har vi alle mulighed for at lære at læne os ind i en følelse af sikkerhed og retning, når vi arbejder med energi.

Vores shamanistiske kompetencefelt sikrer, at vi som mennesker bevarer balancen, når vi arbejder med energi, og er i kontakt med energier og dimensionslag, som ligger langt fra den virkelighed, hvor vi har vores fodfæste.

shamanistiske-kompetencefelter-shamankvinde-med-tromme-soebred.jpgJo stærkere vores fodfæste er, desto større bliver vores kapacitet for stabilt at bære, formidle og arbejde med energi. Hvis vi udfører energiarbejde, hvor vi arbejder på kanten af vores kapacitet, kan vi have brug for vores fulde fodfæste for at kunne gøre det, vi skal.

De fleste af os har en meget større samlet kapacitet end den, vi intuitivt bruger i energiarbejde. Det er fordi vores samlede kompetencer ikke arbejder sammen i de bevidsthedslag, energiarbejdet udføres fra. For at øge vores arbejdskapacitet kan vi gennem fokus skabe forbindelser på tværs af bevidsthedslag og kompetencesæt.

Det svarer til at kunne drible med en bold og cykle, og så skulle gøre det på samme tid, og skulle holde fodfæste i både vores viden om at drible en bold og om at cykle.

Hvis fodfæstet slipper sit tag, kan vores fokus blive distraheret, og (energi-)arbejdet blive ustabilt.

Jo mere vi øver os i at samle bevidstheden om vores kompetencer i de samme dimensionslag, desto bedre bliver vi til det, indtil det til sidst er helt ubesværet.

Ved at samle dine kompetencer balanceret ind i dit shamanistiske kompetencefelt, så styrkes dit fodfæste, og din kapacitet bliver stabil i et større omfang når du arbejder med energi.