2021-01-21-header-shaman-works-kraftcirkler-2880x1200

Hvad er en shamanistisk kraftcirkel?

En shamanistisk kraftcirkel er et meditations- og energiarbejde, der er velegnet til at lave i grupper, samt til at samarbejde med andre grupper om et fælles mål.

Overalt på Jorden er der mennesker, som på forskellig vis manifesterer energiarbejde til gavn for verdensbalancen, og metoden bag shamanistiske kraftcirkler er beregnet til at kunne samarbejde globalt.

Hvordan holdes en shamanistisk kraftcirkel?

En shamanistisk kraftcirkel har anker i en cirkelholder, som kan arbejde alene, eller sammen med andre, om energiarbejdet.

Der er ikke nogen hierarkisk forskel på om man er cirkelholder eller deltager, men typisk er cirkelholderen den, som holder fundamentet ved at være hjemme hos sig selv, ved at facilitere et shamanistisk meditationsfelt eller andet organisatorisk.

2307-shamanistisk-tambourin-kronhjort-kraftcirkler-2880x1200

Hvordan foregår en shamanistisk kraftcirkel?

Vi starter med et indledende arbejde, hvor fysiske grupper og onlinegruppen mødes i energien og online, og deler os herefter op i hver cirkels egen kraft i en videreførelse af energiarbejdet.

Cirkelarbejdets form i de fysiske grupper er fastsat af hver cirkelholder, der vælger om gruppen arbejder selv eller i deltager i onlineformidlingen.

Sommerfugle sættes fri i gyldent lys

Vil du gerne være cirkelholder for en gruppe hos dig?

Det en rigtig god idé at have deltaget på onlinekursus i shamanistisk kraftcirkler, for at forholde sig til energien grundformen på energiarbejdet.

Kontakt Birgit på birgit@shamanworks.org hvis du gerne vil være cirkelholder.

Du kan vælge at samle en cirkel, og følge meditationsarbejdet, der bliver kanaliseret og broadcastet fra Aarhus C. Denne måde at være cirkelholder på kræver ikke nogen forkundskaber, andet end at være en god vært for dine deltagere.

Du kan også holde en cirkel, der eventuelt starter med at deltage i den fælles onlineintroduktion, og herefter holde din cirkel selv som meditation, trommerejse, lydhealing eller andet efter eget valg og kompetencer.

Shamanistiske Kraftcirkler sendes via Facebook Live

Kraftcirkelarbejdet bliver streamet via Facebook Live i en lukket gruppe, hvor de tidligere kraftcirkel meditationer også er tilgængelige.

NB! Onlinekursus i shamanistiske kraftcirkler skal tilmeldes særskilt herover, eller HER.

BLIV MEDLEM AF FACEBOOKGRUPPEN