Onlinekursus
Healing af årsager til rastløshed og søvnløshed

6 tilgange til at slippe rastløshed og processer, der forstyrrer kroppens og bevidsthedens evne til at skabe indre ro

2137-rastloeshed-og-soevnloeshed-1600x300.jpg

6 webinarer, der giver dig en dybere forståelse for bevidsthedens rejse mod søvn & ro

Køb onlineforløbet nu - materialet venter på dig

Gratis webinar: "Støj i systemet"

Webinar med masser af healing til dig sammen med kanaliseret undervisning og shamanistisk vidensdeling om støj i systemet - og gennemgang af de 6 tilgange til healing af årsager til rastløshed og søvnløshed.

Sara Indigo skrev om healingen: "Wow, Karina. Det mærkes meget tydeligt. Tusind tak 🤗😊 🙏❤🌸"

Trine Bluhme skrev om undervisningen: "VÆLDIG FANTASTISK PRÆCISIONSUDLÆGNING af denne tilstand, som de færreste i sundhedsvæsenet forstår dybden af. TAK💚"

God fornøjelse!

VELKOMMEN
til et onlineforløb med healing, kanaliseret undervisning og fokus på at skabe forløsning og bevidsthed på 6 vigtige aspekter af det at kunne skabe ro i systemet.

Forløbet kan ikke love dig en helbredelse af de udfordringer, du har i forhold til rastløshed og søvnløshed, men du har herover mulighed for at se webinaret "Gratis webinar - healing af årsager til rastløshed og søvnløshed" og mærke efter, om healingen har en effekt på dig - og om undervisningsformen passer til dit temperament.

Du kan også læse mere om de 6 temaer, vi arbejder med, og om hvordan forløbet rent praktisk er bygget op.

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png
Karina Bundgaard
Shaman, kanal og spirituel vejleder

Køb onlineforløbet nu - materialet venter på dig

6 temaer

med healing af årsager til rastløshed og søvnløshed

2137-rastloeshed-og-soevnloeshed-1600x300.jpg

1. Healing af stress og aktiv støj

Stabilisering, forløsning og støtte til selvhealing af aktive stresstilstande og støj, der generelt kan gøre det sværere at finde ro og lade bevidstheden samle sig.

I dette webinar introduceres forløbets grundredskab, der gennem bevidsthed, selvhealing og åndedræt støtter systemet i at skabe ro og balance

2. Healing af undtagelsestilstande

Kroppen og sindet kan være fastlåst i undtagelsestilstande, der kan skabe anspændthed, rastløshed og hypersensitivitet, selvom vi gerne vil finde ro.

I dette webinar fordyber vi os i healing og afspænding af den passive støj fra undtagelsestilstande i kroppen, følelseslagene og tankerne.

3. Healing af frygtreaktioner

Selvom kroppen og sindet er godt på vej ind i at finde ro, kan en ufrivillig frygtreaktion nulstille processen, så man nærmest skal starte forfra.

I dette webinar skaber vi forløsning og omkring de ufrivillige reaktioner, der kan automatreagere når bevidstheden bevæger sig ind i underbevidsthedens dybe lag.

4. Healing af underbevidst støj

Bevidstheden kan i dagtimerne ligge på kanten af underbevidsthedens strømningerne, i tider med pres på livet, dybe forløsningsprocesser og spirituel opvågnen.

I dette webinar arbejder vi med at lade bevidstheden slippe de aktive processer og overlade dem til underbevidsthedens dybe proceslag i en rolig og afbalanceret transition.

5. Healing af hypersansning/paralyse

Ved bevidsthedens overgang fra vågen til sovende kan der i spændet opstå spontan kontakt med andre dimensionslag, på samme måde som ved meditation.

I dette webinar støtter vi bevidsthedens rejse indad gennem en stabil åbning til de høje vibrationer, og en lukning ind til de lave vibrationer, som kan skabe utryghed.

6. Optimering af søvnprocessen

Når vi vibrerer højt kan det have en positiv indvirkning på søvn, drømme og de underbevidste processer, som overtager bevidsthedens gøremål mens vi hviler.

I dette webinar integrerer vi med grundredskabet en sund, stabil indstrømning af støtte fra vores egne højeste vibrationslag, ind til hvilens - og hermed også søvnens -proceslag.

Kursusmateriale og indhold

544-ikon-meditation-karina-bundgaard-300x300.jpg

Shamanistisk healing

6 healingswebinarer med healing og kanaliseret undervisning, der gennem shamanistisk energiarbejde skaber kontakt og forløsning i dine dybeste bevidsthedslag.

543-ikon-lukket-lotus-karina-bundgaard-300x300.jpg

Redskaber til healing

Healingen og energiarbejdet på forløbet giver dig en forståelse for hvordan du kan formidle healing til dig selv og andre ud fra den healingenergi, vi arbejder med på forløbet.

542-ikon-kvinde-blomst-i-haaret-karina-bundgaard-300x300.jpg

Individuel deltagelse

Healingen fra forløbet arbejder sammen med din egen selvhealingskraft, støtter dine individuelle livsprocesser og giver dig redskaber med til at arbejde videre selv.

549-ikon-tilfreds-ansigt-udstraekning-karina-bundgaard-300x300.jpg

Fleksibel deltagelse

Du vælger selv hvor lang tid du vil bruge på at fordybe dig i hver meditations tema - og hvor intensivt du vil bruge meditationerne.

547-ikon-kurv-med-indhold-karina-bundgaard-300x300.jpg

Materialet til evigt eje

Du kan downloade lydfiler og andet materiale til din computer, og gentage forløbet så ofte du får lyst til det - med dybere kontakt for hver gang.

541-ikon-trae-karina-bundgaard-300x300.jpg

Online afspilning

Online adgang til at afspille video og lyd og downloade alt materiale så længe Shaman Works er online og fungerende.

2001-lotusstilling-karina-bundgaard-1200x628

Om mig

Mit speciale er kanalisering og spirituel vidensdeling, hvor jeg samarbejder med guiderne og min sjæls visdomsfelt om at skabe ny spirituel viden og erkendelser.

Min tilgang til spiritualitet og energiarbejde er helt nede på jorden, og mine erfaringer som shaman, musiker og akademiker har givet mig en forståelse af energi og spiritualitet med en sammenhæng fra de dybeste lag i nervesystemet til de yderste kanter af universet.

- Karina Bundgaard