SHAMANEN OG YOGIEN

Styrk din yogapraksis med Yin Yoga
& Shamanistisk Healing

Workshop d. 9. november kl. 13.30-17.30
Hot Yoga Aarhus
Pris: 999 kr.

Kurset afholdes af ny tids shaman Karina Bundgaard og yogi Kristian Danielsen

4 timers yin yoga og healing

Selvforkælelse, afspænding, healing og velvære - der er god tid til spørgsmål og vejledning til yin yoga øvelser og healingspraksis.

Tag yogaen med hjem

Alle øvelserne får du med dig hjem i et arbejdshæfte, så det er nemt at opretholde din praksis - lige indtil du kan det hele på rygraden og kan tage yogaen med dig ud i livet.

Onlinemateriale

Du får adgang til at afspille udvalgt kursusmateriale, så du kan sætte lyd eller video på og modtage Yin Yoga guidningen og healingen igen.

Velkommen til en workshop med fokus på selvforkælelse og velvære, hvor du modtager healing og nænsom guidning ind i Yin Yogaens meditative praksis.


Der er ingen krav om præstation, smidighed eller styrke, kun en ren intention om at give dig en dyb kontakt med din krop og styrke din selvhealingskraft gennem bevidsthed, langsom bevægelse og healing.

Vores mål er at give dig kontakt med DIN kraft, fra en dybde i dig, hvor du kan opbygge din styrke fra dine mest sårbare bevidsthedslag. Rent praktisk får du også en illustreret guide med hjem, så du i ro og mag kan fortsætte med øvelserne i dit eget tempo og fordybelse.

8 minutters Yin Yoga åndedrætsøvelse og shamanistisk healing

Ingen lyd? Klik på højttalerikonet nederst til højre i videoen.

Yin Yoga - fuld kontakt indefra

Yin Yoga er den langsomme, meditative form for yoga, hvor vi gennem dybe, lange stræk aktiverer bindevævet og energilagene i kroppen.

Du lærer de grundlæggende principper om Yin Yoga og bliver introduceret til en række specifikke Yin-stillinger.

Kristan Danielsen er erfaren yogaunderviser i bl.a. Hot Yoga i Aarhus C.

2029-kristian-danielsen-lotus-med-buk-2800x1200
1064-karina-bundgaard-skov-trae-og-taenksom-2880x1200

Shamanistisk healing og guidning fra Shiva

Du lærer, fra dine Yin Yoga stilinger, at forbinde dig med kroppens dybeste energistrømme gennem kanalisering og guidning fra bevidstheden Shiva.

Herfra skaber du kontakt med de dybe bevidsthedslag, hvor kroppens og sindets egen selvhealende kraft aktiveres naturligt.

Karina Bundgaard er ny tids shaman med speciale i kanalisering og guidekontakt.

Hot Yoga

Vi er i Hot Yoga Aarhus, hvor lokalerne normalt er varmet op til 40 grader.

Vi har justeret varmen lidt ned, så workshoppen afholdes i en temperatur der giver supergode betingelser for at holde energien fokuseret i den integrerede Yin Yoga og shamanistiske healingspraksis.

Husk en vandflaske.

Praktiske oplysninger

Du modtager undervisningsmateriale i form af arbejdshæfte med illustrationer af Yin Yoga stillinger og kanalisering fra Shiva, samt lydfiler med meditationer og undervisning.

Sted: Hot Yoga Aarhus
Dato: Lørdag d. 9. november
Tidspunkt: 13.30-17.30
Antal pladser: 20
Forplejning: Frugt og sunde snacks
Pris: 999 kr.

Tilmelding til workshop med Shamanen og Yogien