ONLINEFORLØB
Alfa & Omega

6 shamanistiske perspektiver på at tage lederskab i dit liv

2146-ulvens-totemkraft-1600x300.jpg

6 meditationer, der giver dig en dybere forståelse for din egen urkraft i fællesskabet


795 kr.
(mulighed for betaling i rater)


Adgang til materialet umiddelbart efter købet er gennemført.

Køb adgang til forløbet - 795 kr. inkl. online afspilning og download af materiale

Gratis webinar: "Alfa & Omega"

Webinar med masser af healing til dig sammen med kanaliseret undervisning og shamanistisk vidensdeling om principperne bag Alfa & Omega.

Du har mulighed for at se webinaret og mærke efter om healingen har en effekt på dig - og om undervisningsformen passer til dit temperament.

Det er ikke nødvendigt at se hele webinaret for at mærke om healingen virker for dig - fra få minutter og op til 10 minutter er fint.

God fornøjelse!

VELKOMMEN
"Alfa & Omega" et er onlinekursus med healing, kanaliseret undervisning og fokus på at skabe bevidsthed på 6 vigtige aspekter af dit personlige lederskab.

Du har herover mulighed for at se webinaret "Alfa & Omega" og mærke efter, om healingen har en effekt på dig - og om undervisningsformen passer til dit temperament.

Du kan også læse mere om de 6 temaer, vi arbejder med, og om hvordan forløbet rent praktisk er bygget op.

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png
Karina Bundgaard
Shaman, kanal og spirituel vejleder

6 temaer
der tænder for dit lederskab gennem din urkraft

2146-ulvens-totemkraft-1600x300.jpg

1. Urkraften

Urkraften strømmer naturligt i alle mennesker hele tiden. Den er en dynamisk strøm af intelligente impulser, der kan give os en samlende fornemmelse af os selv og vores rolle i fælleskabet.

I dette webinar introduceres forløbets grundredskab, der gennem bevidsthed, selvhealing og åndedræt støtter systemet en stærk og afbalanceret kontakt til din urkraft.

2. Forståelse for alfahierarkiet

Den intuitive kommunikation, der strømmer gennem flokinstinktet, har et overordnet formål omkring at sikre at vi alle bidrager optimalt til de fællesskaber, vi fungerer i.

I dette webinar fordyber vi os i en forståelse for alfahierarkiets opbygning, og i den form for scanning, vores instinktlag bruger til at kode og afkode alfahierarkisk kommunikation.

3. Healing af dominansmønstre

Urinstinkterne kan sende os impulser, der skal hjælpe os med at afbalancere vores plads i hierarkiet ved at konsolidere vores magtposition enten ved at gøre opmærksom på os selv, eller ved at holde andre nede.

I dette webinar skaber vi forløsning og omkring de ubalancerede impulser, healing der støtter en samling den kraft, de udsender, som en sund styrke i fodfæste og selvfølelse.

4. Healing af underkastelsesmønstre

Urinstinkterne også kan sende os impulser, der skal hjælpe os med ikke at blive straffet, hvis vi oplever en konfrontation med andre individer eller lederskab, der figurerer stærkere end os selv.

I dette webinar arbejder vi med at forløse fastlåste reaktioner, der fortæller os vi skal underkaste os, og skaber en konsolidering af et nyt, stærk fundament af sund rummelighed.

5. OMEGA kriger

Det er ofte dominansmønstre, der giver en umiddelbar respons i forhold til at udvise lederskab, men afbalancerede "underkastelsesmønstre" kan skabe lige så stærk kommunikation med større værdimæssig fleksibilitet.

I dette webinar støtter vi bevidsthedens rejse ind til vibrationer fra din sjæls værdisæt, og støtter en udfoldelse af din urkraft inde fra de indstillinger, der udviser rummelighed - OMEGA - med ALFA kraft.

6. Det personlige lederskab

Når vi hviler i os selv, og ikke bliver påvirket i vores fundament af alfahierarkiets spil, har vi opnået en grundlæggende forståelse for vores eget personlige lederskab.

I dette webinar integrerer vi med udgangspunkt i energiarbejdet fra forløbet en dyb kontakt til kraften fra dit personlige lederskab, sammen med en øvelse i at skabe et intuitivt healingsfelt ud fra din urkraft.

Kursusmateriale og indhold

544-ikon-meditation-karina-bundgaard-300x300.jpg

Shamanistisk healing

6 healingswebinarer med healing og kanaliseret undervisning, der gennem shamanistisk energiarbejde skaber kontakt og forløsning i dine dybeste bevidsthedslag.

543-ikon-lukket-lotus-karina-bundgaard-300x300.jpg

Redskaber til healing

Healingen og energiarbejdet på forløbet giver dig en forståelse for hvordan du kan formidle healing til dig selv og andre ud fra den healingenergi, vi arbejder med på forløbet.

542-ikon-kvinde-blomst-i-haaret-karina-bundgaard-300x300.jpg

Individuel deltagelse

Healingen fra forløbet arbejder sammen med din egen selvhealingskraft, støtter dine individuelle livsprocesser og giver dig redskaber med til at arbejde videre selv.

549-ikon-tilfreds-ansigt-udstraekning-karina-bundgaard-300x300.jpg

Fleksibel deltagelse

Du vælger selv hvor lang tid du vil bruge på at fordybe dig i hver meditations tema - og hvor intensivt du vil bruge meditationerne.

547-ikon-kurv-med-indhold-karina-bundgaard-300x300.jpg

Materialet til evigt eje

Du kan downloade lydfiler og andet materiale til din computer, og gentage forløbet så ofte du får lyst til det - med dybere kontakt for hver gang.

541-ikon-trae-karina-bundgaard-300x300.jpg

Online afspilning

Online adgang til at afspille video og lyd og downloade alt materiale så længe Shaman Works er online og fungerende.
God fornøjelse!

2006-portraet-hvid-og-ren-karina-bundgaard-1200x628

Om mig

Mit speciale er kanalisering og spirituel vidensdeling, hvor jeg samarbejder med guiderne og min sjæls visdomsfelt om at skabe ny spirituel viden og erkendelser.

Min tilgang til spiritualitet og energiarbejde er helt nede på jorden, og mine erfaringer som shaman, musiker og akademiker har givet mig en forståelse af energi og spiritualitet med en sammenhæng fra de dybeste lag i nervesystemet til de yderste kanter af universet.

- Karina Bundgaard

Artikler og meditation udgivet i forbindelse med optakten til onlineforløbet "Alfa & Omega"

Aktiv benægtelse som giftig adfærd i flokmentaliteten

Læs mere…

Det gode pokeransigt - også i anspændte gruppefællesskaber 🥰

Læs mere…

2231-lavendel-blomst-lilla-blaa-1600x300

Styrker min livskraft, når livet virkelig udfordrer og alle ressourcer synes brugt

Karina har været en udømmende og medmenneskelig støtte gennem flere år.

Som forælder til et barn med udfordringer, der er i klemme i systemet hele sin barndom (herved er jeg også i klemme) har jeg benyttet Karinas visdom til at stå i det ubærlige.

Karina er meget bevidst om at formidle fra et neutralt sted og lade mig mærke hvad, der er rigtig for mig.

Hun er min GO TO person - særligt, da jeg pludselig stod med kritisk sygdom oveni. Et forløb over 4 uger gav lige den justering, jeg havde beh…

Læs mere…

Årsager og perspektiver på frygtstyret flokmentalitet

I dag vil jeg tale om nogle af konsekvenserne ved at være i et fællesskab med frygtstyret flokmentalitet - altså, når en gruppe mennesker ikke tør stå ved sig selv, eller det de ved er rigtigt, af frygt for konsekvenser...

Hvad end det er at blive gjort personligt forkert, et generelt ubehag ved at falde uden for fællesskabets normer, at miste kontakten med relationer eller at tabe hele livsgrundlaget.

I et frygtstyret fællesskab er rammerne og kulturen sat på en måde, så der ikke naturligt dr…

Læs mere…

Følelsesmæssig, retorisk & eksplicit bypassing

Kender du til udtrykket "følelsesmæssig bypassing"? Det dækker over en tendens til at undvige, eller undgå, at konfrontere egne uforløste følelsesmæssige problematikker, psykisk sårbarhed og ufærdige selvudviklingsprocesser i en udstrækning, der tangerer benægtelse.

Det præsenteres oftest som en ubevidst forsvarsmekanisme, der ved første øjekast kan fremstå som en forholdsvis uskyldig forteelse - men ikke nødvendigvis er det, hvis det går ud over andre.

Der findes alle-mulige-former for bypass…

Læs mere…

21.5-healing-af-jalousi-misundelse-skinsyge-2880x1200

Healing af energiaftryk, adfærdsmønstre og selvbillede fra relationer med giftig adfærd og gaslighting

LYT TIL OPLÆSNING AF ARTIKLEN HER

Et strålende livstema, mange fordyber sig i, i denne tid, er FRIHED - det er også et tema, jeg selv er i færd med skabe skøn plads og healing i.

I nogle perioder kan det være, det går fantastisk! For mit eget vedkommende var april måned en vidunderligt frisættende oplevelse!

I andre perioder kan det være, det går lidt mere trægt - og sådan en periode giver mulighed for vigtig fordybelse og forståelse for hvad det er, der skal frisættes, før friheden kan indfi…

Læs mere…