ONLINEFORLØB
Alfa & Omega

6 shamanistiske perspektiver på at tage lederskab i dit liv

2146-ulvens-totemkraft-1600x300.jpg

6 meditationer, der giver dig en dybere forståelse for din egen urkraft i fællesskabet


795 kr.
(mulighed for betaling i rater)


Adgang til materialet umiddelbart efter købet er gennemført.

Køb adgang til forløbet - 795 kr. inkl. online afspilning og download af materiale

Gratis webinar: "Alfa & Omega"

Webinar med masser af healing til dig sammen med kanaliseret undervisning og shamanistisk vidensdeling om principperne bag Alfa & Omega.

Du har mulighed for at se webinaret og mærke efter om healingen har en effekt på dig - og om undervisningsformen passer til dit temperament.

Det er ikke nødvendigt at se hele webinaret for at mærke om healingen virker for dig - fra få minutter og op til 10 minutter er fint.

God fornøjelse!

VELKOMMEN
"Alfa & Omega" et er onlinekursus med healing, kanaliseret undervisning og fokus på at skabe bevidsthed på 6 vigtige aspekter af dit personlige lederskab.

Du har herover mulighed for at se webinaret "Alfa & Omega" og mærke efter, om healingen har en effekt på dig - og om undervisningsformen passer til dit temperament.

Du kan også læse mere om de 6 temaer, vi arbejder med, og om hvordan forløbet rent praktisk er bygget op.

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png
Karina Bundgaard
Shaman, kanal og spirituel vejleder

Køb adgang til forløbet - 795 kr. inkl. online afspilning og download af materiale

6 temaer
der tænder for dit lederskab gennem din urkraft

2146-ulvens-totemkraft-1600x300.jpg

1. Urkraften

Urkraften strømmer naturligt i alle mennesker hele tiden. Den er en dynamisk strøm af intelligente impulser, der kan give os en samlende fornemmelse af os selv og vores rolle i fælleskabet.

I dette webinar introduceres forløbets grundredskab, der gennem bevidsthed, selvhealing og åndedræt støtter systemet en stærk og afbalanceret kontakt til din urkraft.

2. Forståelse for alfahierarkiet

Den intuitive kommunikation, der strømmer gennem flokinstinktet, har et overordnet formål omkring at sikre at vi alle bidrager optimalt til de fællesskaber, vi fungerer i.

I dette webinar fordyber vi os i en forståelse for alfahierarkiets opbygning, og i den form for scanning, vores instinktlag bruger til at kode og afkode alfahierarkisk kommunikation.

3. Healing af dominansmønstre

Urinstinkterne kan sende os impulser, der skal hjælpe os med at afbalancere vores plads i hierarkiet ved at konsolidere vores magtposition enten ved at gøre opmærksom på os selv, eller ved at holde andre nede.

I dette webinar skaber vi forløsning og omkring de ubalancerede impulser, healing der støtter en samling den kraft, de udsender, som en sund styrke i fodfæste og selvfølelse.

4. Healing af underkastelsesmønstre

Urinstinkterne også kan sende os impulser, der skal hjælpe os med ikke at blive straffet, hvis vi oplever en konfrontation med andre individer eller lederskab, der figurerer stærkere end os selv.

I dette webinar arbejder vi med at forløse fastlåste reaktioner, der fortæller os vi skal underkaste os, og skaber en konsolidering af et nyt, stærk fundament af sund rummelighed.

5. OMEGA kriger

Det er ofte dominansmønstre, der giver en umiddelbar respons i forhold til at udvise lederskab, men afbalancerede "underkastelsesmønstre" kan skabe lige så stærk kommunikation med større værdimæssig fleksibilitet.

I dette webinar støtter vi bevidsthedens rejse ind til vibrationer fra din sjæls værdisæt, og støtter en udfoldelse af din urkraft inde fra de indstillinger, der udviser rummelighed - OMEGA - med ALFA kraft.

6. Det personlige lederskab

Når vi hviler i os selv, og ikke bliver påvirket i vores fundament af alfahierarkiets spil, har vi opnået en grundlæggende forståelse for vores eget personlige lederskab.

I dette webinar integrerer vi med udgangspunkt i energiarbejdet fra forløbet en dyb kontakt til kraften fra dit personlige lederskab, sammen med en øvelse i at skabe et intuitivt healingsfelt ud fra din urkraft.

Køb adgang til forløbet - 795 kr. inkl. online afspilning og download af materiale

Kursusmateriale og indhold

544-ikon-meditation-karina-bundgaard-300x300.jpg

Shamanistisk healing

6 healingswebinarer med healing og kanaliseret undervisning, der gennem shamanistisk energiarbejde skaber kontakt og forløsning i dine dybeste bevidsthedslag.

543-ikon-lukket-lotus-karina-bundgaard-300x300.jpg

Redskaber til healing

Healingen og energiarbejdet på forløbet giver dig en forståelse for hvordan du kan formidle healing til dig selv og andre ud fra den healingenergi, vi arbejder med på forløbet.

542-ikon-kvinde-blomst-i-haaret-karina-bundgaard-300x300.jpg

Individuel deltagelse

Healingen fra forløbet arbejder sammen med din egen selvhealingskraft, støtter dine individuelle livsprocesser og giver dig redskaber med til at arbejde videre selv.

549-ikon-tilfreds-ansigt-udstraekning-karina-bundgaard-300x300.jpg

Fleksibel deltagelse

Du vælger selv hvor lang tid du vil bruge på at fordybe dig i hver meditations tema - og hvor intensivt du vil bruge meditationerne.

547-ikon-kurv-med-indhold-karina-bundgaard-300x300.jpg

Materialet til evigt eje

Du kan downloade lydfiler og andet materiale til din computer, og gentage forløbet så ofte du får lyst til det - med dybere kontakt for hver gang.

541-ikon-trae-karina-bundgaard-300x300.jpg

Online afspilning

Online adgang til at afspille video og lyd og downloade alt materiale så længe Shaman Works er online og fungerende.
God fornøjelse!

Køb adgang til forløbet - 795 kr. inkl. online afspilning og download af materiale
2006-portraet-hvid-og-ren-karina-bundgaard-1200x628

Om mig

Mit speciale er kanalisering og spirituel vidensdeling, hvor jeg samarbejder med guiderne og min sjæls visdomsfelt om at skabe ny spirituel viden og erkendelser.

Min tilgang til spiritualitet og energiarbejde er helt nede på jorden, og mine erfaringer som shaman, musiker og akademiker har givet mig en forståelse af energi og spiritualitet med en sammenhæng fra de dybeste lag i nervesystemet til de yderste kanter af universet.

- Karina Bundgaard

Artikler og meditation udgivet i forbindelse med optakten til onlineforløbet "Alfa & Omega"

2316-shamanskole-at-smile-er-at-heale-universelle-kaerlighed-1200x628

At smile er at heale | Spiritualitet i børnehøjde

Vi voksne er i denne tid på en rejse hjem til os selv, hvor vi genfinder den naturlige, healende kraft som strømmer fra ALT vi naturligt og intuitivt gør.

Fremmedgørelse fra vores naturlige, iboende healende evner kan langt hen ad vejen forklares med kultur og samfund. Dels fordi det ikke er alment anerkendt "at det usynlige" i samme grad som det, der kan bevises og måles, har en berettigelse som noget, vi kan tage med os i vores livssyn.

Dels fordi vi i takt med at vi bliver ældre og selvbevi…

kammuka2010-instagram-black-tree-healing-loneliness

[Energibillede] Find hjem til DIG på rejsen ud af ensomheden

I denne tid, med masser af mulighed for at deltage i energiarbejde, er faktisk muligt at deltage passivt på mange arrangementer hvor energien er præsent nok.

Også på onlineforløbet "Find hjem til DIG på rejsen ud af ensomheden".

De fleste får mest ud af det på kortest tid ved at deltage online eller som video/lydfil, men den passive deltagelse vil give det samme resultat, men oftest over længere tid, fordi healingen lander ind når der er naturligt plads til det i livsflowet.

Den passive delta…

photo-1535793903079-e2360500cff1

Skal et ordentlig menneske kunne please?

At "please" er et fænomen, der er udbredt i den danske kultur, men ikke har et lige så sigende dansk ord for det.

At please kan udligne dårlig stemning, modvirke konflikter, og det kan strømme som helt autonome impulser fra overlevelsesinstinket, som bevidstheden måske ikke engang er klar over er der.

Fordi vi mennesker er, som vi er, kan evnen til at kunne det, man gør når man pleaser, være meget praktisk at have.

Det kan skabe bevægelighed og elasticitet i vores egne reaktioner, mildne konf…

2290-oern-tag-dig-selv-alvorligt-UDEN-TEKST-1600x300

Tager du dig selv (helt) alvorligt?

Skulle jeg fremhæve én ting, som er allermest gennemgribende for samtlige følelsesmæssige problemer voksne mennesker her. Så er "at tage sig selv alvorligt" et rigtig godt bud.

Den første - og måske største - udfordring ligger allerede i den grundlæggende forståelse, som kan være let at forfalde til i det "at tage sig selv alvorligt".

For hvis det kan applikeres til os, betyder det så at vi ikke tog os selv alvorligt i forvejen.

Hvad var vi så? Useriøse? Barnlige? Uvidende? Og var det helt fo…

1008-clarity-spiritualitet-og-bevidsthed-karina-bundgaard-1600x300

Sjælens lys smiler gennem øjnene (og er 100% mundbind-resistent)


Skulle du også vænne dig til at et smil ikke virker helt på samme måde i et gadebillede, hvor rigtig mange bærer mundbind?

Man kan nærmest nå at blive lidt uforvarende ked af det over ikke at få et smil tilbage, før man kommer i tanke om, at smil bag mundbind ikke kan ses.

2100-sideopdeling-1000x120.png


Selvom mundbind - uagtet om man er for, imod eller ikke kan - for de færreste er et decideret behageligt bekendtskab, giver deres nuværende udbredelse i samfundet en mulighed for os til at vende tilbage til noget, der på s…

2270-seraph-hoejaervaerdighed-1600x300

Menneskets Højærværdige Natur


Hvad betyder det for dig at være værdig?

Og føler du dig værdig, i din daglige bevidsthed om at være dig?

Værdigheden er en dyd, som er blevet forfinet og dyrket i menneskets historie - ofte under forhold, som har knyttet den sammen med levemåder af en noget anden karakter.

Aristokratiets værdighed, der retrospektivt er uløseligt sammenfiltret med dekadence og forfængelighed.

Den trosmæssige værdighed, der i det historiske overblik ses udtrykt gennem i fundamentalisme og eksistentiel friheds…