Blog

Kompromiser og hverdagspagter

817-kontakt-med-jordens-urkraft-karina-bundgaard-800x150

 

I vores kultur er det almindeligt allerede fra barn at lære, at livet kan anskues som ét stort flow af byttehandler - hvilket både kan være konstruktivt og givende, men også skæmmende og begrænsende.

Der er en helt basal logik i at udveksle, som er meningsgivende for både individ og fællesskab, og byttehandler kan skabe et smukt afsæt til at bevidstgøre sig om gaven ved at give og modtage ligeværdigt.

Men.

Det er desværre også almindeligt at byttehandler er programmeret ind i vores…

Læs mere…

Styrkelse af den naturlige SELVOPRETHOLDELSE & shamanistisk KRAFTUDFOLDELSE

817-kontakt-med-jordens-urkraft-karina-bundgaard-800x150

Rigtig mange mennesker slås med problematikker som omhandler selvværd, at stå ved sig selv, at holde fodfæstet - og andre udfordringer med at bevare kontakten til fundamentet og værdigheden i svære situationer.

Vi har alle hver vores individuelle veje til forløsning, men der er en fundamental kompetence, det altid kan betale sig at have med sig i værktøjskassen.

Overlevelsesinstinktets har signalspor hele vejen fra den fysiske overlevelse til den følelsesmæssige såvel som sjælelige beretti…

Læs mere…

Vredens transformation til KRAFT & KÆRLIGHED

2021-09-26-vrede-reklame-oktober-2880x1200

Søndag d. 26. september holder jeg en healende onlineworkshop med 5 tilgange til at heale og håndtere vredestilstande.

Vi arbejder grundlæggende ud fra et perspektiv, der anskuer vreden som budskaber fra instinktlagene, der i mødet med følelser, forsvarsværker og blokeringer kan antage en vredesform.

Vreden er nemlig en tilstand, der kan opstå, når vi oplever at være fastlåst - og hvor overlevelsesinstinktet vurderer at vi ikke kan gøre en forskel på andre måder end at instinktlagene tager ove…

Læs mere…

NATURKRAFTEN i de nutidige civilisationer

2021-09-13-spirit-reklame-onlineforloeb-klar2880x1200

Som nutidige mennesker er det muligt at tage vores naturkraft tilbage - og træde ind i en bevidsthed om at være en del af naturen, i balance med vores egne, nutidige præmisser.

Selvom det, vi kalder naturen, samlet set er meget større end menneskeheden, så er vi lige så forbundet en del af naturen som alle de andre enheder, der skaber den store helhed.

Og vi bærer et ansvar for at være med til at holde naturens balance - ikke kun gennem vores handlinger og gerninger, men gennem bevidstheden om…

Læs mere…

Heksejagt og gurudyrkelse - og din spirituelle kraft som helingsvej

25.4-city-fractal-spirit-1600x300

I 2021 begynder SPIRIT SHAMAN rejsen, og den starter med at gøre op med frygten for at stå frem i vores eget lys og kraft på grund af den spirituelle histories mørke sider.

Sekter, gurudyrkelse, heksejagt, straffen for at skille sig ud fra mængden, frygtskabelse omkring nattens væsener og dæmonlegender - sidder dybt i manges spirituelle bevidsthed, og er i fuld gang med at blive kollektivt forløst.

Karma fra tidligere liv, programmeringer i underbevidstheden og synkronicitet med bevidsthedshæv…

Læs mere…

Har mennesker brug for relationer for at have et godt liv?

30.4-to-hjerter-kaerlighed-1600x300

Der er i vores kultur en fremherskende overbevisning om at vi har brug for venner, familie og fællesskab for at have det godt.

I min barndom i 80'erne var det en vigtig kerneværdi, som lige nåede at komme med i i slipstrømmen fra 60'ernes og 70'ernes kærlighedsrevolution.

Vi lærte at prioritere energi, ressourcer og kærlighed i at skabe og fastholde de nære relationer - med mulighed for at udfolde mange smukke og meningsfulde aspekter af livet gennem fællesskabet.

Men overbevisningen om at ve…

Læs mere…

PODCAST - SPIRIT i menneskets bevidsthed i den nye tidsalder

25.4-city-fractal-spirit-1600x300

Jeg har i anledning af 2021 SPIRIT kursustrilogien samlet nogle af de beskeder, jeg har modtaget fra SPIRITs energistrømninger - og du kan endda vælge at lytte til teksten som podcast.

SPIRIT har i denne tid et budskab til mennesker om at tage vores kraft tilbage, og anerkende os selv som et visdomsfelt på lige fod med Jordens øvrige elementer og energistrømninger.

SPIRIT beder os indgående om at både at finde tilbage til vores rødder og genskabe symbiosen med resten af Jorden, men også om…

Læs mere…

SPIRIT & ÅND i det moderne samfund og civilisationer

I naturen er der storslåede og magiske steder, hvor nærværet af kosmos nærmest strømmer af sig selv. Hvor forståelsen af menneskets egen forbundethed med alt omkring os er blevet skabt som fortællingen om den store ånd, og hvor spiritualiteten som et lys fra det inderste af vores bevidsthed pibler frem som en nærende livskraft.

De store vidder har givet os inspiration til skabelsen af talrige mytologier om ÅNDEN - SPIRIT, der strømmer med vindene, hviler i jordens kraft, bruser i floderne og ha…

Læs mere…

Livsbevidstheden - hvorfor det er vigtigt at forholde sig til døden

24.5-livscyklus-og-rejsen-mod-doeden-tunnel-lys-1600x300

Der er en hel verden af smuk livsbevidsthed, som hænger uløseligt sammen med at være åben for vores fulde livscyklus - herunder også døden.

Jeg har opridset nogle af pointerne fra de seneste dages udgivelser, og du har mulighed for at læse hver sætning og mærke efter, om du modtager healing, når du læser med.

✓ Healing af konsekvenserne af kulturel fremmedgjorthed fra døden - giver

✓ Balancen mellem overlevelsesinstinktets livsvilje og den naturlige bevidsthed om døden -

✓ Livskraften d…

Læs mere…

Eventyrfortælling om magi og dødssmerte

817-kontakt-med-jordens-urkraft-karina-bundgaard-800x150

Den informative artikel om dødssmerte og kollektive traumer, jeg ellers havde planlagt, blev simpelthen overrulet af en helt anden retning, da jeg begyndte at skrive. Så, fra en magisk skov i et eventyrland...

Værs'go - et eventyr med healende energi, der strømmer, mens du læser.

Once upon a time, there was a little girl who lived alone in the forest with her grandmother. The little girl's parents had tragically passed away when she was an infant, but her grandmother had taken her in, loved …

Læs mere…