Grundprincipper for SHAMANISTISK ENERGIARBEJDE

2106-shamanistisk-energiarbejde-nerveceller-blaa-1200x628

Jeg er ny tids shaman, og arbejder med energi. Gennem energi. Og i energi.

Energien er overalt omkring os. I de tomme rum mellem det stoflige, men også i stofligheden i sig selv.

Energien er også i os. I spændingen hver en celle bærer i sig selv mellem cellekernens og membranens polariserede ladninger. I vores stoflighed. Og i nervesystemet.

Det intelligente nervesystem

1067-healing-af-choktraumer-karina-bundgaard-skov-1600x300.jpg

Milliarder af nerveceller kommunikerer i nervesystemet med hinanden gennem elektriske spændinger og signalstoffer. Alt, vi gør, siger tænker, føler i nuet, i vores hukommelse om fortiden og vores rækken ud i fremtiden, har et udtryk i nervecellernes kommunikation og bevægelige udtryk som elektrisk spændingsfelt.

Jeg ser nervesystemet som en bevægelig, levende og hyperintelligent form for multibevidsthed, der er uendeligt meget større og dybere end den bevidsthed, vi har adgang til i vores bevidsthed om at være menneske, i vores liv og vores hverdag.

Men selvom vi ikke er bevidste om det, så danser og snor nervesystemets energistrømninger sig alligevel, i forskellige frekvensspektre - som jeg ikke har stiftet bekendtskab med er uddybende kortlagt (men derfor kan de jo godt være det alligevel).


Vibrationslag og frekvensspektre

1066-chakrabalancering-karina-bundgaard-skov-1600x300.jpg

Underbevidstheden kan forstås som sådan et spektrum - eller faktisk, en række på hinanden følgende spektre, der i princippet både kan ligge i forlængelse, fordybelse, adskilt og forbundet, alt afhængigt af hvor man ser fra.

Følelsesmæssige tilstande har også deres egne spektre, og i min forståelse bruger vi vores kognitive evner til at finde grænserne mellem de forskellige nuancer, som i tristhed-vemod-sorg eller glæde-lykke-lyksalighed. Altså, vi bruger vores forståelse af følelserne som en del af vores identificering med dem.

Nervesystemet har nærmest ingen begrænsninger i forhold til at kunne skabe energitilstande med forskellig frekvens, strømninger og karakter - milliarder af nerveceller der kommunikerer i det samme system skaber en vis kapacitet.

Hver lille ændring har sin egen unikke spænding, og det er i min opfattelse ikke menneskeligt muligt at følge med i alt det, der sker hele tiden - og det er heller ikke meningen at vi skal kunne det.

Vi står aldrig rigtigt stille, men har til gengæld en evne til at udligne vores oplevelse af nervesystemet dynamik til en kontinuer strømning, så det føles forbundet og sammenhængende at være menneske.


Men hvad har det så med energiarbejde at gøre?

982-de-7-aerkeengle-healing-af-identitet-i-synd-karina-bundgaard-1600x300.jpg

Jo. Ser du.

Vi kan selv ændre på vores grundtilstand med vores vilje (eller intentionen). Vælge en følelsesmæssig tilstand, som har en bestemt vibration, og udstråle den vibration til vores omverden.

Vælge at udstråle en åbnende vibration når vi har gæster.

Vælge at udstråle en professionel og skarpsindig vibration når vi holder møde på arbejdet.

Vælge at udstråle en omsorgsfuld vibration i en svær situation.

Jeg ser det som at nervesystemet, kroppen og alt det andet, vi også er, samler sig i en bestemt vibration på vores eget initiativ.

Og det er grundprincippet for det, jeg kalder energiarbejde.

At vi gennem vores eget energisystem og nervesystemets helt reelle elektriske spændingsfelter og strømninger, indvirker på verden omkring os.


Ny tids shamanisme og kanalisering af energiarbejde

2046-droemmefanger-karina-bundgaard-shaman-works-1600x300.jpg

Shamanistisk energiarbejde handler for mig om at afbalancere og skabe forbundethed mellem himmel og jord - der også er et udtryk for det spænd af vibrationslag og frekvensspektre, vi mennesker rummer i vores dybeste bevidsthedslag.


Udgangspunktet for alle mine sessioner, meditationer, kurser og uddannelse er energiarbejde, hvor jeg arbejder som kanal, og samtidig efter bedste evne følger med i energiens strømninger gennem dybe sansninger i kroppens energibaner.


Energifelterne i det shamanistiske arbejde skaber stemninger og vibrationer hvis styrke er at afbalancere og skabe forbundethed mellem bevidsthedslag.


Kanaliseringen består i at stille sig til rådighed som kanal for det højeste og det bedste, og lade energien styre arbejdet.


Og min opgave som shaman er at holde fundamentet og systemet i ro imens, så energiarbejdet har så gode betingelser som muligt for at skabe healing og balance.

 Jeg håber du har fået noget ud af at læse om min tilgang til shamanistisk energiarbejde.


Måske har du allerede selv tænkt de samme tanker, eller det kan være du er blevet inspireret til yderligere refleksion.

Tak for din tid, og for at følge med helt til slutningen af artiklen.

Du er mere end velkommen til at skrive en kommentar længere nede på siden.

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png
Kærlige hilsner

Karina Bundgaard
Shaman, kanal og spirituel lærer

8 kommentarer

Jeanet Madsen
 

Tak for din oplysning. Jeg forstår godt, hvad du beskriver eller føler jeg forstår det. Jeg håber på der kommer nogle møder/kurser, hvor jeg fysisk kan deltage. Jeg er faldet helt bagover omkring shamanisme og hvad du kan 🙏

Kh Jeanet

Læs mere
Læs mindre
Karina Bundgaard
Admin
 

Kære Jeanet. Skønt at beskrivelsen giver mening for dig! Der kommer kurser og meditationer i bl.a. Aarhus C i det nye år, så det kan være vi ses der <3 Kh. Karina

Læs mere
Læs mindre
Hanah Wilder
 

Tak for god artikel - det hele giver fin mening - Kh Hanah

Læs mere
Læs mindre
Karina Bundgaard
Admin
 

Kære Hanah <3 tusind tak for din respons, og dejligt at det giver mening. Kh. Karina

Læs mere
Læs mindre
Trine Bluhme
 

Karina Bundgaard - klar i spyttet, som altid - yderst kompetent og dedikeret - i sandhed opløftende at deltage og følge med i de mange gode muligheder, du folder ud - TAK✨💚✨

Læs mere
Læs mindre
Karina Bundgaard
Admin
 

Kære Trine <3 tusind tak for dine ord, og det er altid en fest at følges med dig - også når universet leger vildt! Kh. Karina

Læs mere
Læs mindre
Birthe Gjermandsen
 

Jeg vil også takke for dine ord og jeg genkender det meste, jeg er så glad for muligheden i forståelsen. Tak for dig ! 

Læs mere
Læs mindre
Birthe Gjermandsen
 

Tak for dine skrevne ord og tankerne bag, jeg glædes over at få forståelsen og lander her ❤ tak for dig og tak for din tid ! Glædelig 2 sønndag i advent ☺

Læs mere
Læs mindre

Skriv en kommentar