Når intuitionen taler med STORE BOGSTAVER...

2127-fod-i-forbinding-intutionen-taler-med-store-bogstaver-1200x628

Shamanistisk Brevkasse


I sidste uge trodsede jeg min intuition og gik ud af døren, selvom jeg havde en klar fornemmelse af at jeg skulle lade være.

Senere faldt jeg og brækkede min højre ankel - 3 brud, 2 skinner, 11 skruer så det var en omgang) er bl. opereret i forgårs - og har i dag stadig hævelse, varme og smerter.

Hvad er budskabet til mig i denne udfordring?

Kærlig hilsen M

 2100-sideopdeling-1000x120.png

Kære M

Når den indre vejledning trækker i flere forskellige retninger, og vi ender med at vælge den længste - og i nogle tilfælde mest smertefulde - vej, kan der være en vigtig læring i at finde ud af hvorfra de forskellige retninger kommer.

I din situation giver det mening at mærke ind i både den del af dig, der havde en fornemmelse af at du ikke skulle gå ud af døren, og den del af dig, der gjorde det alligevel.

I forhold til den del af dig, der ikke ville ud af døren, fornemmer jeg en fin tilstand af ro, et behov for at holde sig tilbagetrukket, fredfyldt og i restitution.

Jeg får også en fornemmelse af at du, efter en forudgående længere periode med fordybelse og proces, kan have haft en oplevelse af at være faldet mere på plads i dig selv, og have fundet en spirende, stille livsglæde i dig selv.

Et nyfundet overskud, hvor stille det end måtte være, kan i give anledning til at vi som mennesker bliver motiveret til at skabe handling. En motivation, der kan ske at overdøve intuitionen og behovet for at blive i restitution.

Overbevisninger om at der skal handling til for at skabe forandring kan både være udsprunget af glæde, ved at vi får LYST til at gøre noget - og overlevelse, ved at vi føler os PRESSET til at gøre noget.

Ofte vil det være en kombination, og jeg har en fornemmelse af at det heller ikke har været entydigt det ene eller det andet for dig - en kombination af glæde og pres.

I forhold til din dit fald og skader i højre ankel får jeg en fornemmelse af at falde sammen af overbelastning, fysisk som eksistentielt. Jeg får vist et klarsyn af dig som barn, der troskyldigt (som børn gør) følger de anvisninger, du får af de voksne. Som voksen får jeg vist et billede af at det godt kan være svært at holde sig oprejst der hvor du ikke har fundet en styrke i dit eget fodfæste som barn.

Jeg ser det fysiske symptom som din højre ankel, og får en fornemmelse af spændinger og kropsholdning, der har været medvirkende til at du faldt på lige præcis den måde, du gjorde - altså med en sårbarhed i balance, bevægelighed og fodfæste ned omkring højre ankel.

Gennem helingsprocessen af din ankel får du mulighed for at hele det følelsesmæssige, der har været medvirkende til at din krop faldt som den gjorde.

Bruddets komplicerede natur kan ses som et billede på mange fastlåsninger i overbevisninger, følelseslag og forsvarsværker, der slipper på samme tid.

Og gennem den ro og restitution, du er indskrevet til at give dig selv, har du (omend ufrivilligt) rum til fordybelse og forløsning i de bagvedliggende erkendelsesprocesser.

1196-portraet-karina-bundgaard-hvid-og-ren-1200x1200.png

Kærlige hilsner
Karina Bundgaard

 

Læs mere om Shamanistisk Brevkasse

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar