Find skæbnens kraft i din livsretning

2124-skaberkraft-1200x628

Har du nogensinde mærket en højere mening tage form i dig, når du har fået en rigtig god idé?

En bølge af kraft og motivation, som dit system reagerer på med begejstring, drive og måske et dedikeret samarbejde mellem impulser fra både belønningssystem og overlevelsesinstinkt?

Nogle gange kan følelsen forsvinde med det samme - eroderet væk af overbevisninger og mønstre, der skaber afstand mellem dig og din kraft.

Andre gange varer følelsen måske i længere tid. Så længe at du kan nå at gribe til handling, og måske endda så længe at du kan søsætte noget af det, der giver dig denne her følelse af retning.

Mening.


I gamle dage ville man kalde det skæbnesbestemt - den her følelse af retning og kraft.

Der var ikke så mange valgmuligheder før i tiden, som vi har nu - hverken i forholdsvis frit at kunne skabe vores egen livsvej i trygge rammer, eller i forhold til indre spirituel vejledning.


Men ikke desto mindre er de impulser, rigtig mange af os mærker - nogle gange på daglig basis - gjort af det samme stof som det, man før kaldte skæbnen.

Vi kalder det bare ikke skæbnen længere, fordi der er så mange af muligheder. 

Skæbnens vigtighed ikke blevet ført med over i dens nye form - livsretning. Vores indre impulser til at skabe vores livsretning føles ikke lige så essentielt og vigtigt som det, vi forstår ved skæbnen.

Men livsretningen er lige så vigtig som skæbnen. Den ER skæbnen - blot i en form, hvor vi har mange flere muligheder for have indflydelse på vores livsvej.

 

20.-24. februar holder jeg et onlineforløb med healing og guidning i ånden fra Djengis Khan, der har fulgt sin skæbne så ubønhørligt, at hans livsfortælling er en del af selve menneskehedens historie.

I Djengis Khans ånd får vi gennem 5 meditationer mulighed for at møde os selv i vores skæbneslag, og finde styrke og fodfæste i at vælge vores livsretning.

Jeg har i energien, forløbet er skabt ud fra, formidlet en kort visionsrejse, som du har mulighed for at lytte til - og mærke efter, om du fra healingen mærker en samling af din beslutsomhed og styrke.

Har du allerede set/hørt visionsrejsen? Så er du mere end velkommen til at prøve den igen.Læs mere om healingsforløbet "I Djengis Khans Ånd" d. 20.-24. januar

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar