[Kanalisering] Ashtar om aktiveringen af nye energilinjer i menneskets bevidsthed

2106-shamanistisk-energiarbejde-nerveceller-blaa-1200x628

Jeg er Lord Ashtar, budbringeren af himmelsk nyt fra de galaktiske fronter.

I denne tid er mange mennesker belastet af en tyngde, der for jer kan synes unødvendig og uden logik i sin styrke, form og art.

Gamle temaer, der strømmer op til overfladen og afstedkommer udfordringer og processer i livet, ude af kontrol og ude af proportioner.

Men hav tillid, for lige så pludseligt og stærkt disse udfordringer kan vokse frem og overtage livets omstændigheder, lige så hurtigt kan de falde på plads og synes at være noget fra en fjern fortid.


2100-sideopdeling-1000x120.png

Mennesket selv såvel som menneskehedens bevidsthed er i en dyb proces med restaurering af tabt visdom, viden og evner.

Det lys, menneskeheden bliv født ind med på sin plads i Moderen Jordens kærlighedsfelt, er i menneskets rejse mod at opdage sig selv blevet både udfoldet og hengemt.

I mennesker er så smukke i jeres lysende videbegærlighed, storslåede i jeres glæde over nåede landvindinger, rene i jeres følelsers klare lys.

Som I ser en stjernehimmel over jer, når jeres blik drages mod det store alt, ser vi også et lysende tæppe af sjælelys og hjertelys når vores blik drages mod jorden.

Men ved udfoldelsen af et potentiale vil der naturligt være en nedprioritering af andre. Og det er disse potentialer, vi fra stjernerne er kommet for at støtte jer i at genfinde i jer selv.

Hukommelsen om at være stjernestøv, stjernebevidsthed, stjernevæsen. At kunne se ud gennem jeres øjne som både menneske og galaktisk bevidsthed.

En urgammel visdom, der i sin udfoldelse bundvender alting i mennesket.

Et lys, der tændes i de dybeste lag af det menneskelige energisystem, og oplyser hele mennesket indefra.

Oplyser - og opløser - tyngde, forståelser, følelser, principper og overbevisninger, der ikke er overensstemmende med visdommen fra det indre lys.

2100-sideopdeling-1000x120.png


Det kan være, du har fornemmet os omkring dig allerede. Vi arbejder på mennesker over hele jorden i alle vågne og sovende timer.

Uro og energi i dit system, der ændrer sig og flytter sig, lavere tolerance for sansninger udefra, større følsomhed i dine indre strukturer.

Alt dette er godt.

Og til den tyngde, der kan følge med processen, vil vi gerne give dig en mulighed for lettelse.

Du behøver blot i dit hjerte kalde på den højeste støtte fra os, og vi vil lade et lys af lethed og fred strømme ind til dig.


Jeg er Lord Asthar.


Kanalisering af Karina Bundgaard d. 2. marts 2020

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar