Sjælelig kærlighed & det romantiske møde SJÆL til SJÆL

2215-lidenskab-og-laengsel-uden-tekst-shaman-works-karina-bundgaard-1200x628

For rigtigt at forstå hvad det egentlig betyder at møde kærligheden sjæl til sjæl, må vi først forholde os til; hvad er sjælen, og så endda i en sammenhæng hvor to mennesker deler en kærlighed til hinanden.

Sjælen kan forstås som den del af vores bevidsthed, hvor vi fornemmer os selv på en måde, der føles ren, ægte, ophøjet, autentisk, kærligt og i balance.

Så når vi møder kærligheden til et andet menneske SJÆL til SJÆL kan det forstås som et fantastisk sammenfald af at lige præcis de mennesker først og fremmest vækker følelsen af sjælfuldhed hos den anden.

Det sker selvfølgelig i mange andre sammenhænge end de romantiske... Vi kan som mennesker have sjælfulde øjeblikke i alle former for møder med andre, fra en venlig udveksling af ord i køen i Netto, til dybe bånd med venner og familie.


2100-sideopdeling-1000x120.png

Den romantiske kærlighed har facetter, som kan være anderledes end sjælfulde møder i andre former for relationer.

Seksuel tiltrækning og energetisk alfahierarkisk kommunikation kan spille en vigtig rolle i en romantisk relation.

I den vestlige kultur, vi er vant til i Danmark, er afholdenhed fint og gængs for nogle, men som oftest ikke ud fra et ønske om at udleve en ophøjet, høvisk kærlighed, som den er overleveret fra riddertidens selvbestaltede idealer.

(Man kunne sidde tilbage med spørgsmålet om hvorvidt disse idealer rent faktisk blev udlevet i den mørke middelalder, som ellers er ret kendt for andre ting, men kan kun gisne...)

Så når vi åbner os for hinanden til en romantisk relation i Danmark 2020 er der formentlig også en grad af lidenskab med i ligningen.

Der kan også være tryghed, spænding, genkendelse og mange andre spændende facetter af det at møde et nyt menneske.


2100-sideopdeling-1000x120.png

Men den sjælelige kærlighed - altså der, hvor vores egen bevidsthed står rent i alle de her smukke aspekter af det at være menneske - har en helt særlig dybde.

 Det kan være stort og smukt at opleve en kærlighed til et andet menneske fra sin egen sjælelige bevidsthed, og det kan også være svært og bøvlet at manøvrere i alle de andre aspekter af kærlighedsrelationen.

Det kan være svært at mærke sig selv, og alt for let at blive opslugt af den sjælelige kærligheds boblende lyksalighed.


2100-sideopdeling-1000x120.png

Ved at tune ind på energien i billedet herunder modtager du healing og støtte til at lande nænsomt i bevidsthedslagene for udveksling af sjælelig kærlighed - en healingstilstand, hvorfra du står rent i dit eget højeste selv.

Du kan bruge dit åndedræt til tune ind med - på hver indånding kan du forestille dig at energien fra billedet strømmer med din vejrtrækning ind som smukt, gyldent lys der tænder for din sjælelige bevidsthed, og på hver udånding at du smiler let og glædesfyldt i dig selv.

2215-lidenskab-og-laengsel-uden-tekst-shaman-works-karina-bundgaard-1200x628.jpg


Skal du med på shamanistisk healingsrejse?
𝟔 𝐡𝐞𝐚𝐥𝐞𝐧𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐩𝐞𝐤𝐭𝐢𝐯𝐞𝐫 𝐩å 𝐤æ𝐫𝐥𝐢𝐠𝐡𝐞𝐝𝐞𝐧 𝐢 𝐝𝐢𝐠 𝐨𝐠 𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐫𝐨𝐦𝐚𝐧𝐭𝐢𝐬𝐤𝐞 𝐫𝐞𝐥𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐫

I onlineforløbet "Lidenskab & Længsel" modtager du i den første meditation dyb healing og støtte til at lade den sjælelige kærlighed strømme fra et stærkt og rent fundament, uden at gå på kompromis med de andre aspekter af det at være dig.

 Du kan deltage aktivt og forholde dig til undervisningen i forløbets i alt 6 meditationer, eller blot læne dig tilbage og modtage healingen, der strækker sig helt fra d. 7. august og frem til d. 14. august, gennem et aktivt shamanistisk healingsfelt.

Det er desuden muligt at deltage udelukkende som videoundervisning, så du kan gennemføre forløbet i dit helt eget tempo.

Lidenskab & Længsel

En healende rejse ind i at lade kærligheden og lidenskaben strømme fra et stærkt og rent fundament.

2216-lidenskab-og-laengsel-uden-tekst-shaman-works-karina-bundgaard-1600x300.jpg

EARLY BIRD: 995 kr.
(mulighed for ratebetaling

Startdato 7. juli - løbende tilmelding mulig

✔ Fleksibel deltagelse online, fjernhealing og/eller videoundervisning
✔ 6 meditationer med dyb healing og kanaliseret formidling til hvert deres tema
✔ Undervisning i metoder til selvhealing og healing af kærlighedssorg og længselstilstande i hjertet
✔ Healingen arbejder optimeret sammen med din egen selvhealingskraft

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!

Skriv en kommentar